• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار امپلیفایر اینفینیتی 7541

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
اولا که اصطلاح ناز کردن برای آقایون درست نیست، اصلاح کنید
دوما جنسی رو که من 290 قیمت گذاشتم شما 200 پیشنهاد دادین و انتظار دارین بنده هم مشتاق باشم
بنده استنباطم اینه که شما اگه خریدار بودین اون موردی رو مخریدین که چند روز پیش قرار داده بودند
شهر ایشونم به شهر شما نزدیک بود
کسی که بتونه حضوری از بنده تحویل بگیره بنده در خدمتش هستم و فروشنده ام
کالای حساسی هست و امکان داره با یه سیم کشی بد هم آسیب ببینه هم نویز بیوفته روی سیستم که برای اجتناب از این قبیل حرف و حدیث ها سالم و بی نویز حضوری تحویل داده خواهد شد
دوست داشتم با شما هم معامله داشته باشیم ولی انتظار شما بالا بود

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
البته من هم اول دنبال x41 بودم بعد که دیدم پیدا نمیشه و یک کم کم پیدا هست رفتم دنبال 7541
خوب شد اشاره کردی الان x41 رو هم اضافه میکنم :)
با تشکر
x41 الان 670 تومن پولشه و 7541 410 تومن ولی باز تو اینا 1004 جی بی ال از همه سرتره اگه اکبند خواستید مدل زیاد دارم

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
بله من با ایشون صحبت کردم میگن من خونمون از ترمینال دور هست یکی رو بفرست تا براش تست کنم بعد اون برات بفرسته منم گفتم کسی رو توی تهران ندارم
بعدشم ایشون یک کم ناز میکنن زیاد مشتاق به فروش نیستن
با تشکر

دوما جنسی رو که من 290 قیمت گذاشتم شما 200 پیشنهاد دادین و انتظار دارین بنده هم مشتاق باشم
بنده استنباطم اینه که شما اگه خریدار بودین اون موردی رو مخریدین که چند روز پیش قرار داده بودند
کالای حساسی هست و امکان داره با یه سیم کشی بد هم آسیب ببینه هم نویز بیوفته روی سیستم که برای اجتناب از این قبیل حرف و حدیث ها سالم و بی نویز حضوری تحویل داده خواهد شد

جناب mahanlive که اعتبار خوبی در این بخش دارند دوست من و خیلی از دوستان ایشون رو تایید میکنند به نظرم سر قیمت به توافق برسید و تموم ...
قاعده هم بر این اساس هست که کسی که امتیاز بازارچه و سابقه عضویت بیش تری داره اولویت داره و دوستان دیگر باید بر پایه اعتماد به ایشون معامله رو انجام بدن .

x41 الان 670 تومن پولشه و 7541 410 تومن ولی باز تو اینا 1004 جی بی ال از همه سرتره اگه اکبند خواستید مدل زیاد دارم

منم 660 قیمت دارم x41 رو ...
الان 1004 jbl چند هست ؟ فک کنم گرون باشه

jabarsink2000

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از خرید این امپ انصراف بدید.
7541 بدترین امپ و پر برگشت ترین امپ موجود بازار می باشد.
مشکلش هم نویز است.
80درصد کلید ال پی اف و مونو مشکل دارند.
برید به طرف سری های رده بالای ساند که فوق العاده هستند.
از ما گفتن بود.

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
درود
اون مورد رو روی هوا همین روز اول زدن رفت وگر نه من میخریدمش
در مورد جنش شما هم من با همن 290 راضی بودم ولی شما گفتی که من خونمون دور نمیتونم اون 200 تومن هم گفته بودم بعد از این جریان که دیدم امپ 7541 رو با 1ماه کارکرد داره میده 290 گفتم خوب چه طوری هر دو قیمتش یکی هست
در ضمن من اون 200 تومن رو هم شوخی کرده بودم برای خنده گفتم ببینم شما چی میگی
با تشکر باز هم ببخشید اگر توهینی شد

papyon

Registered User
لایک‌ها
3
یه چند روز پیش 7541 خریدم خیلی عالیییییییییییییه

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
یه چند روز پیش 7541 خریدم خیلی عالیییییییییییییه
درود
بله اون اول مال من بود بعد شما امدی از چنگ ما درش اوردی من به اون بنده خدا گفتم که برام نگه دار تا 2 روز دیگه بعدشم که شما امدی خریدش مبارکت باشه

papyon

Registered User
لایک‌ها
3
قابل شما رو نداره میتونم تقدیمت کنم

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
پیشنهاد میکنم خوب فکرات رو بکن بعد بخر. خرابی خیلی زیاد داره.

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
پیشنهاد میکنم خوب فکرات رو بکن بعد بخر. خرابی خیلی زیاد داره.
درود
یکی میگه نه خوب یکی میگه نخر بده دیگه کچل شدم :)
شما بگو چی بگیرم برند +مدل دسته دو میخوام تا300 تومن چی بگیرم؟؟؟ اول میخواستم x41 بگیرم که گیرم نیومد و گرون هم هست

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
ببین خود من چند روزه یه 7541 از اینجا خریدم. از صداش که کاملا راضی هستم. ولی کلیدهای تغییر مد صداش کیفیت افتضاح دارند و به مویی بندند. با این قیمت JVC8004 OR 9004 هم بتونی پیدا کنی خوبه. اینفینیتی هم سالم و دست دوش که مطمئن باشی از کارکردش و به شرط تست بخری بد نیست ولی ریسک داره.

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
ببین خود من چند روزه یه 7541 از اینجا خریدم. از صداش که کاملا راضی هستم. ولی کلیدهای تغییر مد صداش کیفیت افتضاح دارند و به مویی بندند. با این قیمت JVC8004 OR 9004 هم بتونی پیدا کنی خوبه. اینفینیتی هم سالم و دست دوش که مطمئن باشی از کارکردش و به شرط تست بخری بد نیست ولی ریسک داره.
من فکر کردم شما به غیر ار کلید هاش مشکل دیگه ای هم داری باش نه من با کلیداش مشکل ندارم توی چند صفحه قبل هم گفتن رشته کاریم صوت هست و الکترونیک میخونم کاری نداره درست کردنش

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
من فکر کردم شما به غیر ار کلید هاش مشکل دیگه ای هم داری باش نه من با کلیداش مشکل ندارم توی چند صفحه قبل هم گفتن رشته کاریم صوت هست و الکترونیک میخونم کاری نداره درست کردنش

7541 امپ زیاد جالبی نیست سرشار از نویز خالص هر کس میخره بعد یه مدت میفروشه فکر میکنی به نظرت چه دلیلی میتونه داشته باشه پس چرا یه مدل راکفورد نمیبینی کسی بفروشه.......

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
7541 امپ زیاد جالبی نیست سرشار از نویز خالص هر کس میخره بعد یه مدت میفروشه فکر میکنی به نظرت چه دلیلی میتونه داشته باشه پس چرا یه مدل راکفورد نمیبینی کسی بفروشه.......
درست من که نگفتم راکفورد بده به نظر خودم با این پولی که من دارم از این بهتر چیزی نمیدن

alpin_000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.داداش من یه 7541 دارم مدتیه. انقد که ازون راضیم از خودم راضی نیستم.
همش حرفه ک میگن کیلیداش مشکل داره یا نویز داره.اینارو وقتی باهاش کار کنی خودت متوجه میشی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا