• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اپل آیدی

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام
خب من نیاز به اپل ایدی دارم
دوستانی که میتونن P.M بدن بنده خریدازم
فقط یه چیز!من خودم حدودا یکی-دوسال پیش برای بچه های همینجا اپل آیدی رایگان میساختم ولی از وقتی آیپد رو دادم رفت دیگه نبودم تو اینکار تا الان!و مایه ساختنشم فقط یه ....شکن هست که متاسفانه برای من قطعه و حوصلشو الان ندارم وگرنه میدونم کاری نداره و کار 3 دقیقه است!
اینو گفتم کسی نیاد بگه 10 تومن برات اپل آیدی بسازم من 3 تومن میدم!هرکی مایله P.M بده

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
درود ،8تومان...
موفق باشید

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
درود ،8تومان...
موفق باشید
دوست عزیزدیگه برای 3دقیقه کار 8 تومن گرفتن خیلیه!
اگر تا ساعت 10-9 کسی مایل نبود خودم 3تومنمو میدم ....شکن میگیرم خودم میسازم برای دوستان دیگه هم رایگان میدم

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
دوست عزيز بنده واستون مى سازم
همون ٣ تومن اگه مى خواييد پيغام خصوصى كنيد

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
دوست عزیزدیگه برای 3دقیقه کار 8 تومن گرفتن خیلیه!
اگر تا ساعت 10-9 کسی مایل نبود خودم 3تومنمو میدم ....شکن میگیرم خودم میسازم برای دوستان دیگه هم رایگان میدم
دوست عزیز هرچیزی یک قیمتی دارد ،اینکه شما میگید 3تومان... بعد اگر کسی نبود خودم رایگان میدم بزرگترین اشتباه شما هست،اگر واقعا شما بلد باشید میدانید حساسیت اپل ان اپل ای دی چه قدر هست پس ای جای معتبر تهیه کنید ،کاربری هم که رایگان میخواهد بگیرید !!!‌ از همان دسته افرادی هست که ایفون 4گرفته که ارزان باشه یا اقساطی خریده،(طمئنن هزینه بنز از پراید بیشتر هست،خریدن بنز با چک،اقساطی و.. امکان پذیر هست اما وقتی کسی از پس هزینه های بنز برنمیاد پس پراید باید بخرد) کسی که مانند این دوستمان درخواست میدن که ما میسازیم لطفا دارن و بنده بی احترامی نمیکنم اما ایشان بازار دیگران ر خراب و ارزش کار دیگران +خودشان را میارن پایین ،شما در 90٪‌سایت مبلغ 10 تومان میبینید پس میانگین این هزینه 10تومان هست ،کمتر از ان ،ان هم با این تفاوت ارزش کار را میارد پایین.. در کل موفق باشید

سلام
دوست عزيز بنده واستون مى سازم
همون ٣ تومن اگه مى خواييد پيغام خصوصى كنيد

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوست عزیز هرچیزی یک قیمتی دارد ،اینکه شما میگید 3تومان... بعد اگر کسی نبود خودم رایگان میدم بزرگترین اشتباه شما هست،اگر واقعا شما بلد باشید میدانید حساسیت اپل ان اپل ای دی چه قدر هست پس ای جای معتبر تهیه کنید ،کاربری هم که رایگان میخواهد بگیرید !!!‌ از همان دسته افرادی هست که ایفون 4گرفته که ارزان باشه یا اقساطی خریده،(طمئنن هزینه بنز از پراید بیشتر هست،خریدن بنز با چک،اقساطی و.. امکان پذیر هست اما وقتی کسی از پس هزینه های بنز برنمیاد پس پراید باید بخرد) کسی که مانند این دوستمان درخواست میدن که ما میسازیم لطفا دارن و بنده بی احترامی نمیکنم اما ایشان بازار دیگران ر خراب و ارزش کار دیگران +خودشان را میارن پایین ،شما در 90٪‌سایت مبلغ 10 تومان میبینید پس میانگین این هزینه 10تومان هست ،کمتر از ان ،ان هم با این تفاوت ارزش کار را میارد پایین.. در کل موفق باشید
اولا یه جور میگه معتبر انگار نمایندگی اپل هست!من معتبرترم یا شما دوست عزیز؟!اول به سابقه ها یه نگاه بنداز بعد بیا چیزی بنویس
درمورد پراید و این چیزا بد نوشتید متوجه نشدم!یه کم واضح تر بنویسید
اینکه هم میگید هر چیزی یه قیمتی داره حالا قیمت اینو کی زده 10 تومن یا 8 تومن؟!بخشنامه داره؟!عزیز اون موقع که شما نمیدونستی اپل چیه من اپل ایدی میساختم میدادم دست دوستان
من چک میکنم تا امشب انشالله تا فردا اگر مثل قبل باشه ساختنش رایگان میدم ببینم کی میتونه چیزی بگه!
برای 3دقیقه یا کمتر وقت گذاشتن میخوان...!

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
اولا یه جور میگه معتبر انگار نمایندگی اپل هست!من معتبرترم یا شما دوست عزیز؟!اول به سابقه ها یه نگاه بنداز بعد بیا چیزی بنویس
اینکه هم میگید هر چیزی یه قیمتی داره حالا قیمت اینو کی زده 10 تومن یا 8 تومن؟!بخشنامه داره؟!عزیز اون موقع که شما نمیدونستی اپل چیه من اپل ایدی میساختم میدادم دست دوستان
من چک میکنم تا امشب انشالله تا فردا اگر مثل قبل باشه ساختنش رایگان میدم ببینم کی میتونه چیزی بگه!

شرکت رسمی داریم دوست عزیز،نیازی به امتیاز انجمن نداریم، بخشنامه نداره اما هرچیزی قانون داره که شما با توجه به نام کاربری که گذاشتید ،و روش جواب دادنتان و حرف های الکی که میزنید مطمئنن جای صحبت دیگه ای نیست ! وقت بنده ارزش بیشتری داره با امسال نام کاربری شما صحبت کنم ،در رابطه با اپل هم 100٪ از آن دسته افرادی هستید که ایفون تازه خردید و دارید یاد میگیرید !درکل موفق باشید و به امید پیشرفت نام کاربری شما

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
شرکت رسمی داریم دوست عزیز،نیازی به امتیاز انجمن نداریم، بخشنامه نداره اما هرچیزی قانون داره که شما با توجه به نام کاربری که گذاشتید ،و روش جواب دادنتان و حرف های الکی که میزنید مطمئنن جای صحبت دیگه ای نیست ! وقت بنده ارزش بیشتری داره با امسال نام کاربری شما صحبت کنم ،در رابطه با اپل هم 100٪ از آن دسته افرادی هستید که ایفون تازه خردید و دارید یاد میگیرید !درکل موفق باشید و به امید پیشرفت نام کاربری شما
شرکتت رو بگو اسمش چیه؟ آدرسش کجاس؟
بعدش دوست عزیز اون موقع که شما نمیدونستی اپل سیب میشه یا زردآلو من آیپد داشتم
برو ببینم نونتو دربیار از ساخت اپل آیدی با 8 تومن
خوش اومدی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
به خاطر نوع صحبتها به خودم لازم دونستم بیام پست بدم
اولاً این چه لحن طلب کارانه ای ـه ، اگه تا امشب کسی بهم اپل آی دی مفت نداد من میام از رایگان میدم بیرون.
حتی کوفت هم مفت نمیدن. هر چیزی هزینه ای داره. ساخت اپل آیدی وقت میخواد حتی 3 دقیقه باشه. قیمت عرف اپل آیدی هم 10 تومنه. بعضیا قیمت بالاتر میدن بعضیا پایین تر
کار من تعمیرات نرم افزاری موبایله. فلش زدن و تعمیر گوشی هزینه ای برام نداره. اما نمیشه که بیام مفتی واسه مردم فلش بزنم. بابت یاد گرفتن هم هزینه صرف کردم هم وقت. هم کار هر کسی نیست دانش این کار رو میخواد .
اینطور باشه دکنر که مریض رو ویزیت کنه نباید هزینه ای بگیره. چون چیزی بله مریض اضافه نمیکنه

اینکه آیپد داشتی میدونستی معنای اپل سیب میشه به کسی ربط نداره. واسه خودت داشتی.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دوستان ساخت اپل ای دی همچنان رایگان هست.درصورتیکه کسی نیاز دارم میتونم برایگان براش بسازم.سالهاست ایفون دارم از طمان ۳جی تا الان که ۶ دستمه و اپل ای دی ساختم دادم دوستام استفاده کردند مسخره ترین حرف ممکن حرفهایی هست که میشونک تمام اپل ای دی ها یکی هستند و ورفای غیر ورفای نداریم تمام همینو بس.اینکه یه سری هم از ندونستن مردم سوپ استفاده میکنن میگن ورفای شده انکلیس امریکا یا ... هیچ فرقی تو کاربری ندارن فقط موقع خرید میزارن مالیاتشون فرق میکنه تو چندتا کشور محدود رایگانه بقیه کشورها یه مبلغ ناچیز مالیات میکشن اپل ای دی رایگانه و هرکسی هم میخواد بگه من همین امروز یه تاپیک ۱۰۰ درصد رایگان در دید عموم منتشر کنم تا خودش شروع کنه بطور رایگان روزی ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا بسازه برای خودش

بالا