• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ایفون لاک

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
ببین گوی یک قطعه سخت افزاری هست که مثل یک میکرو سیمه و کارش هم شناساندن سیم کارت به گوشی!
در منوی تنظیمات آیفون در قسمت مشخصات خود دستگاه یک عدد جلوی modem firmware نوشته شد این همون بیس بانده :blush:
کار هکرها هم اینه که یک قطعه سخت افزاری (گوی) رو طراحی میکنن البته با بیس باند مشخص که بتونه آنتن رو روی گوشی شما بیاره
من به شخصه تجربه کردم بعد از افزایش ورژن سیستم عامل گوشی باز هم گوی جوابگو هست
آخر نسخه آی او اس 5.1.1 (9b208) هست که الان خودم دارم و به راحتی جواب میده
تنها راه افزایش بیس باند که منجر به از کار افتادن گوی میشه اینکه که به جای ریستور با کاستوم با اورجینال ریستور کنی :wacko:
مطمئن ترین راه که متوجه بشی چی بیس باندی با چه نوع گوی یی آنلاک میشه یا اینکه کلا چه بیس باندی گوی رو ساپورت میکنه اینه:
به سایت
مرجع تخصصی سیستم عامل آیفون
در منوی سمت راست نوشته
راهنمای سریع جیلبریک
بعد مدل آی دیوایس رو انتخاب میکنی و ورژن و.....
راههای آنلاک شدنش رو بهت میگه
اگر اینو نوشت
Yes, your iPhone is unlockable! You can unlock it with: FACTORY UNLOCK
یعنی فقط باید بری هزینه آنلاک فکتوری رو بدید مثلا واسه بیس باند 04.12.01 آیفون 4 هست
و اگر اینو نوشت
Yes, your iPhone is unlockable! You can unlock it with: FACTORY UNLOCK, Gevey Ultra
یعنی علاوه بر پرداخت هزینه شما میتونید با گوی هم آنلاک کنید اینم واسه مثلا بیس باند 04.10.01 صدق میکنه
اینایی که توضیح دادم حداقل باید چندفروم رو زیر رو میکردی تا متوجه میشدی :دی
سوال داشتی خوشحال میشم جواب بدم
موید باشید

خدا خیرت بده
ممنون لطف کردی
اره کلی اطلاعات مفتی دادی:D

دوستااان پیشناهاد بدید

نبوود؟

Last edited:

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
چی شد دوستان؟
هیچکی گوشی نداره؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوست عزیز شما یک چیزی توی یک تاپیک خوندی این بنده خدا رو نترسون
نرم افزار الترا اسنو رو هم میگی فقط واسه راحت آنتن آوردن هست
اینم که میگی آیفون باید آکتیو بشه خب برادر وقتی داری کاستوم میسازی تیک هکتیوش رو میزنی که راحت هم جیلبریک بشه هم اکتیو
اینقدر سعی نکنید کارها رو تخصصی نشون بدید من رفتم موبایل فروشی که واسم آپدیت کنن کمتر از 50 تومن پیدا نکردم در صورتی که بعد از 5 ساعت مطلب خوندن خودم به راحتی آپدیت کردم

خیلی خندیدم مخصوصا به جمله ای که قرمز کردم . من فقط یه چیز نخوندم ... ترجیح میدم جواب ندم و بذارم به عهده دوستانی که من رو می شناسند.:D

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خندیدم مخصوصا به جمله ای که قرمز کردم . من فقط یه چیز نخوندم ... ترجیح میدم جواب ندم و بذارم به عهده دوستانی که من رو می شناسند.:D

منم زمانی که اینو خوندم گفتم بییی خیااااللل :D گفتم کسی که شمازو بشناسه میدونه چیزی که میگید معتبره...

javad93

Registered User
لایک‌ها
758

حالا ناراحت نشید شما
نظرتون اینه که برم سراغ گوشی اندرویدی؟(چون بیشتر از 700 نمیتونم!

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
حالا ناراحت نشید شما
نظرتون اینه که برم سراغ گوشی اندرویدی؟(چون بیشتر از 700 نمیتونم!

برای تست هم شده بد نیست میشه خیلی تغییرش داد یکم بذارید روش یه galaxy nexus بگیرید.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
ممنون
بالا!
نظرتون در مورد xe چیه؟

بالا