من دارم منتها از من میشنوی خودت دانلود کن کاری نداره یه ۲۰ تومن بده یک ماهه نامحدود شبانه همراه اول و از downloadha.com دانلود کن نمیدونم میشه یا نه ولی اگر 7.55 بزنی کپی خور خیلی بهترهسلام.
من کنسول 6.72 دارک کپیخور HEN
شما بازی براش دارید؟
میخوام دانلود کنم ولی اگر به صرفه برام میخرم ازتون یه هارد اینترنال میتونید بریزید ارزون تر در بیاد
با هارد چقدر میشه؟
حالا سلامت و پرفورم هارد هم زیاد نبود مشکلی نیست اینقدر که بشه ازش برداشت کرد![]()
اره اومده من دو ماهه دارم استفاده میکنم.من فقط اینترنت مخابرات دارم بخوام دانلود کنم حسن دو دور دیگه باید کلید رو بچرخونه والا دیگه جا ندارم
مگه 7.55 اکسپلودش آمده؟
میتونید لینک بدید؟
پول هاردت رو هم میدم
من دو ماهه هر روز دارم بازی میکنم به قطع از قبلیا استیبل ترهسلام
از من میشنوی فعلا رو همون 6.72 بمون
7.55 هنوز مثل 6.72 استیبل نیست و خاموشی زیاد داره
والا من واقعیتش حدود 1 ماه پیش تست کردم و اون موقع با هر هاستی بگی تست کردم درصد موفقیتش در بهترین حالت 50 درصد بود و بعلاوه ارور مموری زیاد و اعصاب خوردکنی داشتمن دو ماهه هر روز دارم بازی میکنم به قطع از قبلیا استیبل تره
سلامسلام
از من میشنوی فعلا رو همون 6.72 بمون
7.55 هنوز مثل 6.72 استیبل نیست و خاموشی زیاد داره
گلد هن فکر میکنم7.55 اگر بخوام اکسپلود کنم golden hen 1.1 بهتر عمل میکنه یا mira>?
اینطور نیست که 6.72 ثبات صدرصدی داشته باشه ولی هر دو رو حدود یکماه پیش تست کردم 6.72 خیلی خیلی بهتر بودهنوز رو 6.72 هستم hen خاموشی نداره ولی تو 10 تا explode که زدم یکبار ارور و هنگ داشته
نمیدونم این مورد رو بهتره خودتون تحقیق کنیدآیا رو 6.72 راهی هست که کاری کنم کلا هر دفعه میاد بالا نرم تو مرورگر اکسپلود کنم؟ یا فقط تو goldenhen 1.1 گزینه ریست داره؟