دادا متاسفانه متوجه شدم وقتی رایتل بسته داشته باشی فقط میشه حجم زد و منم متاسفانه تا چند ماه بسته دارم ولی ممکنه بفرمایید بسته های رایتل قابل رزرو روی سیم کارت هستند یا نه؟بسته رایتل ۱ساله ۱۰۰گیگ با ۵۰گیگ شبانه ازادش ۲۴۰همکارم ۲۱۷ میزنه کسی خواست تلگرام بگه بهم بدم بزنه
iman_s24@
یک بسته ۱۰۰ گیگابایتی از دوست عزیزمون خریداری شدبسته رایتل ۱ساله ۱۰۰گیگ با ۵۰گیگ شبانه ازادش ۲۴۰همکارم ۲۱۷ میزنه کسی خواست تلگرام بگه بهم بدم بزنه
iman_s24@
من و دوستام پنج سالی میشه رایتل استفاده میکنیم و با همچین چیزی مواجه نشدیم شما هرموقع خاستی میتونی بسته جدید فعال کنی مشکلی نداره تاریخ انقضای بسته قبلیت رو تو مای رایتل نشون میده ولی مهم نیست بسته جدیدت با حجم و تاریخ جدید روش فعال میشهدادا متاسفانه متوجه شدم وقتی رایتل بسته داشته باشی فقط میشه حجم زد و منم متاسفانه تا چند ماه بسته دارم ولی ممکنه بفرمایید بسته های رایتل قابل رزرو روی سیم کارت هستند یا نه؟
دادا بسته ای که روشه بسته اغازینه که هر ماه تمدید میشه و چهار ماهش حدودا مونده. من هر کاری کردم بسته بزنم نشد که نشد. حالا نمیدونم چون مثلا همراه اول تا سه بسته اجازه میده رزرو بشه بسته اغازینم تا چهار بار به حالت رزرو بسته داده. نمیدونم حقیقتش از پشتیبانیش میپرسم.من و دوستام پنج سالی میشه رایتل استفاده میکنیم و با همچین چیزی مواجه نشدیم شما هرموقع خاستی میتونی بسته جدید فعال کنی مشکلی نداره تاریخ انقضای بسته قبلیت رو تو مای رایتل نشون میده ولی مهم نیست بسته جدیدت با حجم و تاریخ جدید روش فعال میشه
تاجایی ک میدونم همراه اول اینجوریه رایتل اینجوری نیستدادا متاسفانه متوجه شدم وقتی رایتل بسته داشته باشی فقط میشه حجم زد و منم متاسفانه تا چند ماه بسته دارم ولی ممکنه بفرمایید بسته های رایتل قابل رزرو روی سیم کارت هستند یا نه؟