• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار بسته اینترنت یکساله رایتل یا همراه اول

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
سلام

خریدار بسته اینترنت یکساله رایتل یا همراه اول با تخفیف هستم​

Last edited:

alone-boy

Registered User
لایک‌ها
130
سلام با اجازه از استارتر اگه بود منم خریدارم

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان راحت باشند هر کسی خواست میتونه همینجا درخواست بده هر کسی هم داشت لطفا دریغ نکنه. ممنون

imanspeed

Registered User
لایک‌ها
104
سلام برای بسته رایتل بهم تلگرام پیام بدید
Iman_s24@

imanspeed

Registered User
لایک‌ها
104
بسته رایتل ۱ساله ۱۰۰گیگ با ۵۰گیگ شبانه ازادش ۲۴۰همکارم ۲۱۷ میزنه کسی خواست تلگرام بگه بهم بدم بزنه
iman_s24@

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
بسته رایتل ۱ساله ۱۰۰گیگ با ۵۰گیگ شبانه ازادش ۲۴۰همکارم ۲۱۷ میزنه کسی خواست تلگرام بگه بهم بدم بزنه
iman_s24@
دادا متاسفانه متوجه شدم وقتی رایتل بسته داشته باشی فقط میشه حجم زد و منم متاسفانه تا چند ماه بسته دارم ولی ممکنه بفرمایید بسته های رایتل قابل رزرو روی سیم کارت هستند یا نه؟

alone-boy

Registered User
لایک‌ها
130
iman_s24@
یک بسته ۱۰۰ گیگابایتی از دوست عزیزمون خریداری شد

alone-boy

Registered User
لایک‌ها
130
دادا متاسفانه متوجه شدم وقتی رایتل بسته داشته باشی فقط میشه حجم زد و منم متاسفانه تا چند ماه بسته دارم ولی ممکنه بفرمایید بسته های رایتل قابل رزرو روی سیم کارت هستند یا نه؟
من و دوستام پنج سالی میشه رایتل استفاده میکنیم و با همچین چیزی مواجه نشدیم شما هرموقع خاستی میتونی بسته جدید فعال کنی مشکلی نداره تاریخ انقضای بسته قبلیت رو تو مای رایتل نشون میده ولی مهم نیست بسته جدیدت با حجم و تاریخ جدید روش فعال میشه

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
من و دوستام پنج سالی میشه رایتل استفاده میکنیم و با همچین چیزی مواجه نشدیم شما هرموقع خاستی میتونی بسته جدید فعال کنی مشکلی نداره تاریخ انقضای بسته قبلیت رو تو مای رایتل نشون میده ولی مهم نیست بسته جدیدت با حجم و تاریخ جدید روش فعال میشه
دادا بسته ای که روشه بسته اغازینه که هر ماه تمدید میشه و چهار ماهش حدودا مونده. من هر کاری کردم بسته بزنم نشد که نشد. حالا نمیدونم چون مثلا همراه اول تا سه بسته اجازه میده رزرو بشه بسته اغازینم تا چهار بار به حالت رزرو بسته داده. نمیدونم حقیقتش از پشتیبانیش میپرسم.

imanspeed

Registered User
لایک‌ها
104
تاجایی ک میدونم همراه اول اینجوریه رایتل اینجوری نیست

بالا