• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار بلک بری کیو 10 Q10

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
یکی از خودم برداشتم :دی
تاپیک بسته شود

Last edited:

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
درود استاد
اگر به z10 مشکی در حد اندیشیدید به حقیر بفرمایید
یا حق

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش ارین خوبی میگم بلک بری داره جمع میکنه بره تازه می خواهی بلک بری بگیری خداییش از منم بیشتر گوشی عوض میکنی

narunima

Registered User
لایک‌ها
289
نه جمع نکرده فقط خصوصی شده دیگه سهامش برای عموم عرضه نمیشه...... اعلام کرده کا تا سال 2014 هیچ گوشی جدیدی بیرون نمیده ولی تو 2014 حداقل 6 گوشی بیرون میده!!!!

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
داداش ارین خوبی میگم بلک بری داره جمع میکنه بره تازه می خواهی بلک بری بگیری خداییش از منم بیشتر گوشی عوض میکنی

مسعود ما عمریه بلک بری میگیریم تازه به ما میگی میخوام تازه برم سراغش ؟

آدم مگه میشه گوشی باز باشه سری بولد بلک بری رو تست نکرده باشه ؟
یا بهتر بگم
گوشی باز باشه و بلکبری نخریده باشه ؟

دادا گوشی بازای سایت رو میشناسم دیگه بعید میدونم دیوونه تر از خودم کسی اینجا باشه

بچه های اینجا رو میشناسم گلکسی بازن تا به حال که اس4 اومده 6-7 تا ازش داشتن ولی صرفا فقط تو گلکسی دور دور کردن و نهایت 9500 و کردن 9505
ولی من تو گوشی روز شده
9500 صبح خریدم
بعد از ظهر عوضش کردم 9505 خریدم فرداش وان خریدم
جدا از این که برا فروش هم موارد خوب میاد میزنم تو پی تی
من راستش نمیخوام بگم آره داداش ما گوشی بازیم و اینطوری و ما دیگه تهشیم
مگه ضرر کردن تو گوشی کار عاقلانه ای هست که بهش افتخار بکنیم ؟
یا کلا شده بعضی موقع ها با دو تا رنگ از یه گوشی حال میکنم جفت رنگاش رو بر میدارم
کلا تفریح سالمیه ولی پر خرج :دی

مسعود الان تنها موردی اومده رمق ندارم فعلا برم سراغش 5اس هست
خرید الانش مال تازه کاراس کلا آیفون رو تو عمرم سری اولش نخریدم مگر 5 که قضیش حال گیری بود

نه جمع نکرده فقط خصوصی شده دیگه سهامش برای عموم عرضه نمیشه...... اعلام کرده کا تا سال 2014 هیچ گوشی جدیدی بیرون نمیده ولی تو 2014 حداقل 6 گوشی بیرون میده!!!!
دادا بلک بری برندی هست که یه مشکلاتی داره که باید به فکر رفعشون باشه ولی من عقیدم در موردش اینه ورشکست بشه و کلا هر بلایی سرش بیاد باز گوشیاش رو میخرم چون داشتن بهترینش کنار یه اسمارت فون آی او اسی خالی از لطف نیست و کلا برندی هست که مدلاش شدیدا آدم رو به سمت خودشون میکشن

Last edited:

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
مسعود ما عمریه بلک بری میگیریم تازه به ما میگی میخوام تازه برم سراغش ؟

آدم مگه میشه گوشی باز باشه سری بولد بلک بری رو تست نکرده باشه ؟
یا بهتر بگم
گوشی باز باشه و بلکبری نخریده باشه ؟

دادا گوشی بازای سایت رو میشناسم دیگه بعید میدونم دیوونه تر از خودم کسی اینجا باشه

بچه های اینجا رو میشناسم گلکسی بازن تا به حال که اس4 اومده 6-7 تا ازش داشتن ولی صرفا فقط تو گلکسی دور دور کردن و نهایت 9500 و کردن 9505
ولی من تو گوشی روز شده
9500 صبح خریدم
بعد از ظهر عوضش کردم 9505 خریدم فرداش وان خریدم
جدا از این که برا فروش هم موارد خوب میاد میزنم تو پی تی
من راستش نمیخوام بگم آره داداش ما گوشی بازیم و اینطوری و ما دیگه تهشیم
مگه ضرر کردن تو گوشی کار عاقلانه ای هست که بهش افتخار بکنیم ؟
یا کلا شده بعضی موقع ها با دو تا رنگ از یه گوشی حال میکنم جفت رنگاش رو بر میدارم
کلا تفریح سالمیه ولی پر خرج :دی

مسعود الان تنها موردی اومده رمق ندارم فعلا برم سراغش 5اس هست
خرید الانش مال تازه کاراس کلا آیفون رو تو عمرم سری اولش نخریدم مگر 5 که قضیش حال گیری بود

دادا بلک بری برندی هست که یه مشکلاتی داره که باید به فکر رفعشون باشه ولی من عقیدم در موردش اینه ورشکست بشه و کلا هر بلایی سرش بیاد باز گوشیاش رو میخرم چون داشتن بهترینش کنار یه اسمارت فون آی او اسی خالی از لطف نیست و کلا برندی هست که مدلاش شدیدا آدم رو به سمت خودشون میکشن

داداش ارین مارو هم دست کم گرفتی پس بزار واست بگم از 45 روز پیش تا الان چندتا گوشی عوض کردم ال جی L9 - نکسوس 4 -16 گیگ - پرستیژ 5400 - اپتیموس G - دوباره نکسوس 4 - 8 گیگ احتمالا هم تا چند روز دیگه هم htc one xl

بالا