• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار تبلت 7 اینچ با سخت افزار قوی فقط برای گیم HD

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
آقا خدا ازت نگذره عجب بازیه توپیه!!!!!!!!!!!
من روی Hold X 16GB تست کردم فوق العاده است یعنی میتونم بگم انتهای افق به این میگن :)
کلن فک کنم نوروز رو پر کنم :)))

آقا راستی خواستی من یه دونه Hold X از جنسام مونده که آکبنده، نمیدونم قیمت بازار الان چنده اما من این رو کمتر از 800 نمیدم :) گرون میدم و... دیگه همینی که هست :)
کیف و کابل HDMI هم داره.

اگه هم نخواستی این رو، من بهت پیشنهاد میکنم همین HoldX رو بگیر ورژنی که بلوتوس داره! چون یه ورژن هم داره که بلوتوس نداره.
در ضمن باتری تمام HoldX ها دقت کنین گفتم تمام HoldX های خارج شده از کارخونه 3600mAh هست که نوشتن 3700!
باور ندارید پشت تبلت را به راحتی میشه باز کرد، روی باطریش 2تا برچسب خورده که زیری 3600 و برچسب بالایی که کاملن برچسب زیری رو پوشونده 3700!

حالا بگذریم! عجب بازیه هاااااااااااااااااا

راستی دوست عزیز تو تنظیمات فقط Low, Medium , High داره! این Ultra High نداره چرا؟!

Last edited:

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
من تو بار قبلی زنبیل گذاشته بودم.... اولین نفر خودم ازش خریدم
من با Hyundai hold x کار نکردم ولی روی کاغذ و طبق نظرات کاربرانی که داشتن تبلت خیلی خوبی هست
صفحه اش IPS دار که زاویه دیدش خیلی بهتر هست.... ضعف N70S همین زاویه دیدش هست
توی آپدیت ها شرکت WINDOW خیلی خوب کار می کنه ..... توی آخرین آپدیت 3D خیلی بهتر شد ( عالی بود عالی تر شد )...... تاچ و مولتی تاچ ضعیف بود ولی الان نسبت به قبلش خیلی بهتر شد
همینجوری الکی آپدیت نمیدن بیرون
ولی از شرکت هیوندای اطلاعی ندارم و باید از کسانی که دارن سوال کنی ببینی توی قسمت آپدیت چه جوری کار می کنند
در کل Hyundai hold x تبلت بهتری هست

زمان ریلیز کی هست ؟

راستی بازی NFS MW روی تمام گوشی ها و تبلت های غیر تگرا بیشتر افکت هاش نیست..... فقط یک ورژن مخصوص گلکسی 3 و نوت 2 هست که افکت ها برای این دوتا گوشی کاملا موجود ....... یک ورژن از این بازی هست که بیشترافکت ها توش کار می کنه ( تمام افکت ها توش نیست ولی گرافیکش از نسخه ی معمولی خیلی بهتر ) . این ورژن روی بیشتر گوشی ها و تبلت ها با لگ اجرا می شه و فقط توی گوشی هایی که GPU قوی دارن بدون لگ اجرا می شه ( مثل Dead tigger با گرافیک Ultra High ) . من تستش کردم و بدون کوچکترین لگی اجرا شد.... افکت هایی مثل خیس بودن زمین . تار شدن تصویر در سرعت بالا و.... داخل کار می کنه

ممنونم رفیق بله میدونم افکتها مخصوص گوشی طراحی نمیشه بلکه مخصوص چیپست طراحی میشن تو متور گرافیکی بازی زمان ریلیز هم فعلا معلوم نیست...بازی شاخی به این راحتی ها بالا نمیاد..................مگر رو تنظیمات Low

آقا خدا ازت نگذره عجب بازیه توپیه!!!!!!!!!!!
من روی Hold X 16GB تست کردم فوق العاده است یعنی میتونم بگم انتهای افق به این میگن :)
کلن فک کنم نوروز رو پر کنم :)))

آقا راستی خواستی من یه دونه Hold X از جنسام مونده که آکبنده، نمیدونم قیمت بازار الان چنده اما من این رو کمتر از 800 نمیدم :) گرون میدم و... دیگه همینی که هست :)
کیف و کابل HDMI هم داره.

اگه هم نخواستی این رو، من بهت پیشنهاد میکنم همین HoldX رو بگیر ورژنی که بلوتوس داره! چون یه ورژن هم داره که بلوتوس نداره.
در ضمن باتری تمام HoldX ها دقت کنین گفتم تمام HoldX های خارج شده از کارخونه 3600mAh هست که نوشتن 3700!
باور ندارید پشت تبلت را به راحتی میشه باز کرد، روی باطریش 2تا برچسب خورده که زیری 3600 و برچسب بالایی که کاملن برچسب زیری رو پوشونده 3700!

حالا بگذریم! عجب بازیه هاااااااااااااااااا

راستی دوست عزیز تو تنظیمات فقط Low, Medium , High داره! این Ultra High نداره چرا؟!

دوست عزیز مممنون والا شما گرون میدی به خدا............اون بازی هم بازی کن حال کن بگو مرگ بر امریکا جهان خار...................................:D

دوستان مارک هیوندای خریداریم.....................

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوست عزیز مممنون والا شما گرون میدی به خدا............دوستان مارک هیوندای خریداریم.....................

حالا چقدر میخوای بدی واسه Hold X 16GB بدون کیف و HDMI ؟؟
قیمت رو برام پخ کن :)

monsteriran

Registered User
لایک‌ها
9
اگر هنوز خرید نکردی من دارم Cpu Cortex A9 2core , Ram 1G بازی 3D هم جواب میده
اگر خواستی لینک بدم قیمتش 860 تومن

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
اگر هنوز خرید نکردی من دارم Cpu Cortex A9 2core , Ram 1G بازی 3D هم جواب میده
اگر خواستی لینک بدم قیمتش 860 تومن

نه عزیز قیمتت بالاست.....این ور عیدم نشد انور عید میگیرم دلارم میاد پایین تر...............

monsteriran

Registered User
لایک‌ها
9
نه عزیز قیمتت بالاست.....این ور عیدم نشد انور عید میگیرم دلارم میاد پایین تر...............

این نسبت به امکاناتش خیلی قیمتش مناسبه سیم کارت خور هم هست همین بازی هم که لینک گذاشتی من دانلود کردم روش نصب کردم دارم بازی می کنم.
راستی کی گفته بعد از عید میاد پائین؟

androidii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من قبلا یه window n70sداشتم خدایییییییییی آشغال هست اللخصوص تاچش !!!! گرم کردنش - شارژش - رزولوشن پایین صفحش-کیفیت بدنه-حتی مودم3gنمیخوره:lol: و ...................... فقط یه چیز جالب که داشت هارد 1 ترا اکسترنالمو راحت اجرامیکرد!!!
**به نظر من به هیچ عنوان نخریش**
الان خودم یه q73دارم خیلی ازش راضیم ..... درضمن بازی
Dead tigger
مثل آب رون اجرا میکنه قابلت مکالمه هم داره قیمت اکبندش حول و حوشه 480 اینا هست
ساخت چین درجه 1هستش از این اشغالهای 20 هسته ای خیلی عـــالی تره. هر دوشونو داشتم و نظر دادم!! امیدوارم کمکی کرده باشم احتمال زیاد هم بفروشمش برای خرید سامسونگ 7500 یا 6200اگه خواستی ندا بده - اگه دوستانم دارن پ.خ بدن بگن چند سر میخوان

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
فقط واسه گیم tagra فک کنم بهتره که چینیا ندارن...
برو تو کار نکسوس7

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
سلام من قبلا یه window n70sداشتم خدایییییییییی آشغال هست اللخصوص تاچش !!!! گرم کردنش - شارژش - رزولوشن پایین صفحش-کیفیت بدنه-حتی مودم3gنمیخوره:lol: و ...................... فقط یه چیز جالب که داشت هارد 1 ترا اکسترنالمو راحت اجرامیکرد!!!
**به نظر من به هیچ عنوان نخریش**
الان خودم یه q73دارم خیلی ازش راضیم ..... درضمن بازی
Dead tigger
مثل آب رون اجرا میکنه قابلت مکالمه هم داره قیمت اکبندش حول و حوشه 480 اینا هست
ساخت چین درجه 1هستش از این اشغالهای 20 هسته ای خیلی عـــالی تره. هر دوشونو داشتم و نظر دادم!! امیدوارم کمکی کرده باشم احتمال زیاد هم بفروشمش برای خرید سامسونگ 7500 یا 6200اگه خواستی ندا بده - اگه دوستانم دارن پ.خ بدن بگن چند سر میخوان

شما با این تبلت کار کردین ؟

تاچش نسبت به قیمتش خیلی هم خوبه....... توی ورژن اول تاچ و مولتی تاچ زیاد خوب نبود ولی توی آخرین آپدیت تاچش خیلی خوب شد....... مولتی تاچ توی آخرین آپدیتش کاملا فیکس شد و هیچ مشکلی ندار ( مولتی تاچش عالی عمل می کن )

گرم کردنش توی بازی بعداز 20 مین خیلی داغ می شه ولی نه اون حدی که شما می گی........ برای من که مشکلی ندار و من می تونم 3 ساعت باهاش بازی کنم..... شاید برای کسی این یک مشکل بزرگ به حساب بیاد...... ولی برای فیلم و اینترنت خیلی کم گرم می شه

من چندتا تبلت چینی داشتم و در مقایسه با اونها شارژش خوب عمل می کنه...... بیشتر تبلت های چینی حدود 6 ساعت طول می شکن که شارژ بشن ولی این 3 ساعت شارژ می شه........ اگر باتریشو کالیبره کنی بهترم عمل می کنه

اتفاقا قدرت این تبلت توی رزولیشنش هست..... 600 در 1024 توی این رنج قیمت خیلی خوبه....... کیفیتش هم خیلی خوبه...... رنگاهارو خوب نشون مید ........ فقط زویه دیدش پایین

بدنه به نظر من در مقایسه با وینتاچ خیلی بهتر...... طراحی خوبی هم دار

تمام تبلت های چینی توی سایت خودشون یه سری مودم مشخص کرد که از اونها ساپورت می کنه و هیچ تبلتی تمام مدل های 3g رو ساپورت می کنه...... مشکل از شما بود که بدون تحقیق یک مودم بهش وصل کردی

فکر کنم شما فقط اومدی سریع تبلت q73 بفروشی

Dead tigger
شما این و با گرافیک Ultra High اجرا کن تا ببینی چند فرم بهت مید
وقتی اجراش می کنی می گی چقدر خوبدار اجراش می کنه ولی وقتی بزاریش کنار یک تبلت قویتر ( به نظر شما 20 هسته ای ) می بینی چقدر لگ دار
اینم مطمعنم شما گرافیک روی High گذاشتی و اصلا فایل های سیستمی رو تغییر ندادی که به Ultra High برسه

Last edited:

oqba26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام منم vido داشتم خدایی ازش ناراضی بودم .بهتره اونو نخری
یه اکستروم بگیر کارتو را میندازه

ممنون از دوستان از بدنه ی اکستروم خیلی خوشم امد اما سخت افزارش خیلی ضعیف بود...........چیز خوبم که تاحالا پیدا نشده دوستان بوجه تا 500 هست............

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
از استارتر بابت اسپم واقعااااااااااا معذرت می خوام :
چقدر جالب
1- هر دوتاتون قبلا n70s داشتین
2- هر دوتاتون الان q73 دارین
3- هردوتاتون قصد فروش q73 دارین
4- هر دوتاتون بوکان زندگی می کنید
5- هر دوتاتون قصد خرید تبلت گرونتر با قابلیت مکالمه دارید

منظوری نداشتم فقط همینجوری برام جالب اومد

دیگه این طوریاست دیگه باید جنس رو تو این اشفته بازار فروخت...مممنون از توجه دقیق شما...........:D

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
خواستی به امضام نگاهی کن
بازی نبوده این روون اجرا نکنه!

البته قیمتش یه خورده بالاتره
ناقابل 780 اشلوغ

Last edited:
بالا