من موندم چه جوری شماها منتظرید قیمتش بشه ۵۵۰؟
۲۶۰دلار که پول خود تبلت است. بین ۲۵ تا ۳۰ دلار مالیات داره. ۲۵ الی ۳۰دلار هزینه پست از آمریکاست(البته برای یک عدد که تا ایران در خونه بیاید و برای فروشنده ها حدود 10دلار احتمالا بیشتر نمیشه)
قیمت تمام شده برای فروشنده حدود ۳۰۰ دلار در می یاد. دلار رو هم می خوان paypal حساب کنن که الان ۲۳۰۰ است که جمعا میشه 690 غیر از سود فروشنده
آقای شجاعی اگر بتوانند با قیمت حدود 735 به دست ما برسانند قیمتش خیلی خوبه. اون هم در کمتر از یک هفته.
اگر کسی دنبال ارزونتر هستید باید صبر کنید که یه شرکت عمده وارد کنه که بشه 670. کمتر از این هم نمیشه
ان قدر هم بحث کاشناسی نمی خواد بکنید. یه کم انصاف هم خوبه.
دوست عزیز من توقع قیمت 550 ندارم بهترین حالت قیمت این تبلت برای 16 گیگ 650
منظوره من نزدیک تر شدن به قیمت اصلی هست نه خودش بهتر با دقت پست هارو بخونید!:happy:
منتظر کاهش قیمت ارز نباید باشیم عزیز
اگه من هم دارم صبر میکنم فقط برای اینه که قیمتی نزدیک تر به 250 دلار گوگل پیدا کنم
باور کنید هیچ جا کم تر از 330 - 340 دلار قیمت نیست
یعنی مشکل از همون فروشگاه مبدآ هست
حرفشونم اینه که اگه شما بخوای اینترنتی از گوگل استور سفارش بدی همین قیمت میوفته باهات تازه باید یه یک هفته ای هم صبر کنی
که پر بی راهم نمیگن البته
بله دقیقا مشکل همینجاست که بهترین راه وارد کردن از دبی که اون نامردها هم با قیمت بالا به ما میفروشند
کاری به این تبلت ندارم / متاسفانه این تحریما شده بازار کاسبی واسه اماراتی های نامرد.........:hmm:
----------------------------------------------------------------------------------
دوستان تبلت باز فقط واسه اطلاع یه سر به این سایت بزنید
تبلت هایی با برند های معتبر داره وارد بازار میشه با قیمت پایین که ممکنه این تبلت رو بزاره تو جیبش
تبلت - کتابخوان | نارنجی