7000
Registered User
up .........
سلام من یه lcd 40 اینچ مدل LA 40A A650 A1M دارم که از بانه برام اوردن 1/400 6 ماه بیشتر کار نکرد که سوخت تعمیرکار بردم گفت از پنلش هست با کارتن اکبند تو انبار منتظر قیمت میلیونی شماست
قضیه ماله 2 یا 3 ساله پیشه اون سیمهای که به پنل میخورد میگفت ترکیده
امروز از سام سرویس زنگ زدن گفتن واسه B690 46 inch یک میلیون چهارصد و پنجاه هزار تومان میگیریم تا پنلش رو عوض کنیم چقدر بی انصافن این چه قیمتیه دادن؟ عزیز ما اینو واست ارسال کنیم شما چند خریداری؟ اگه بتونید هم درستش کنید ما یه جوری بهت می رسونیم پنل سری 5 سامسونگ داشته باشید یا یه کار کرده که بشه تعویض کنید...مرسی ممنون
شما یه قیمت بده
یه تلویزیون ال جی داریم پلاسما 52 اینچ صفحه ی داخلیش شکسته فقط صفحه ی بیرونی سالم سالمه وقتیم روشن میکنی صدا میده ولی تصویر نمیاد قیمتتون چنده واسم پ خ کنید
تا تو باشی دیگه لات بازی در نیاری یکی دیگه میگیری خیالی نیست ..وضعتون خوبه داشعزیز من خیلی عصبی شدم الان پنل تلویزیون 46 اینچ سری 5سامسونگ خونه ی ما توسط من شکسته شد مدل b690 اوج فاجعه اینجا بود که به یه بنده خدایی(شوهر خواهرم) قولشو داده بودم 1 تومن میخواستم بهش بفروشم الان چی کار میشه کرد که واسه من بصرفه باشه؟ بهترین تلویزیون سری 5 بوده 100hz بود الان چی کار میشه کرد؟ شما که تعمیر کاری یه نظر بدی ممنون میشم که بفروشمش بندازمش تو سطل آشغال تعمیرش کنم چی کار کنم پنل 46 اینچ چه قیمته؟ ): اینم عکساش وای دوست دارم با سر برم تو دیوار .... خاک عالم بر سرم! :crying: مشاهده پیوست 129516مشاهده پیوست 129517مشاهده پیوست 129518
یکعدد40b330سامسونگ
mainboard sony 40bx400
بردتغذیه سونی 40bx400
پخ بدید ببینم چند میخرید
یه تلویزیون LCD سامسونگ فکر کنم 42اینچ که بچه ور داشته با تفنگ آب پاش آب پاشیده و تصویر دیگه نمیده رو چند میخوای ؟
و اینکه کدوم شهری ؟
( پ خ بده )
جواب منو ندادید .منتظرم