• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار تمپلت های جوملا!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اگه میخواید قالب فارسی بشه میتونم فارسی کنم,

یا اگه از یه تمپلیت خوشتون اومده , میتونم کپی همون رو بسازم ;)!!

pm
.

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
من هم اكانت 2 تا از مشهورترین تمپلت كلاب های جوملا Rockettheme و Joomlart رو دارم.
اگه كسی قالب از این 2 تا سایت خواست خبری بده !

PersianArt

Registered User
لایک‌ها
0
كم كم مونده كه بيايم و اينجوري بگيم كه ...

قالب مامبو / جوملا فارسي ميكنيم
قالب و psd به مامبو / جوملا تبديل ميكنيم
كپي ميكنيم
كپي نميكنيم
ميخريم _‌فعلا نه_
ميفروشيم _ تقريبا 4 گيگ_

خونه دار
بچه دار
سايت دار
مامبو دار
جوملا دار

پي ام رو وردار و بيار....

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
این تمپلت هایی که من تو همین فروم گذاشتم خیلی کامله چرا دانلود نمیکنی ؟
تمپلت هایی از joomlart - joomlashack -tuojoomla و خیلیای دیگه هم داره
مجموعه کاملیه. مگه همه چیز باید پولی باشه ؟
اگه عکسی از تمپلت ها خواستین بگین

http://forum.persiantools.com/t99216.html

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
مگه همه چیز باید پولی باشه ؟
اگه خودت هم وقت گذاشته باشی و محصولی ( حتی در حد یك صفحه HTML ) تولید كرده باشی و براش یك قیمت مشخص كرده باشی ، باز هم نظرت همینه ؟
البته محصولاتی كه عناصر اجنبی و صهیونیست و جنایتكار تولید كرده باشند رو كه باید به صورت عمومی منتشر كرد كه اونا ورشكست بشن !!!!! :D

PersianArt

Registered User
لایک‌ها
0
اگه خودت هم وقت گذاشته باشی و محصولی ( حتی در حد یك صفحه HTML ) تولید كرده باشی و براش یك قیمت مشخص كرده باشی ، باز هم نظرت همینه ؟
البته محصولاتی كه عناصر اجنبی و صهیونیست و جنایتكار تولید كرده باشند رو كه باید به صورت عمومی منتشر كرد كه اونا ورشكست بشن !!!!! :D

تاييد ميشود !
loudlaff.gif

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
البته محصولاتی كه عناصر اجنبی و صهیونیست و جنایتكار تولید كرده باشند رو كه باید به صورت عمومی منتشر كرد كه اونا ورشكست بشن !!!!!

با حرفت موافقم اما

این حرف مال موقعیه که منم درامدی در سطح یک امریکایی یا ارو پایی داشته باشم (حداقل 1500 دلار) وقتی ندارم ترجیح این طوری استفاده کنم بعدشم این قالبا همش خارجیه و ما تو cms کمتر template ایرانی داریم ( rtl شده داریم اما ایرانی نه )

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا فكر كنم جای این بحث نیست !
ولی ادامه میدیم تا با تذكر آئین نامه ای مواجه بشیم ( مثل مجلس!!!! ).
یعنی وقتی شما یك محصول تجاری دار‌ی ، اگه یك فقیر اون رو بدزده كاری به كارش نداری ولی آدم های پولدار باید براش پول بدن ؟
اگه این اتفاق یه ذره امكان پذیر بود ، میشد حكومت حضرت علی.
وقتی محصولی تجاری هست ، اگه پول داری میخری و استفاده میكنی ، اگه پول نداری میدزدی و استفاده میكنی!!!!!!
دیگه دلیل آوردن اینجوری به نظر من عذر بدتر از گناهه !
خودم الان Photoshop دزدی دارم ، آفیس دزدی دارم ، ویندوزم اصلیه البته ( رو لپ تاپم بوده! ) و خیلی چیزای دیگه .....
ولی وقتی قالب ها با هزینه معقول میتونم نسخه‌ی اصلی شون رو داشته باشم حاضر نیستم از نسخه‌ی دزدی استفاده كنم.
( قالب ها نال شدن ندارن دیگه ! یعنی نسخه‌ای كه از سایتهای وارز دانلود میشه و نسخه‌ای كه از سایت اصلی دانلود میشه تفاوتی ندارن ، مگر اینكه چند رنگ باشن ( مثل قالبهای Joomlart و Rockettheme ) و سایتهای وارز برای كم شدن حجم رنگهای مختلف رو حدف كنن.)

البته میدونم این دید خیلی ایدآل هست ، ولی ....

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
اینجا فكر كنم جای این بحث نیست !
ولی ادامه میدیم تا با تذكر آئین نامه ای مواجه بشیم ( مثل مجلس!!!! ).
یعنی وقتی شما یك محصول تجاری دار‌ی ، اگه یك فقیر اون رو بدزده كاری به كارش نداری ولی آدم های پولدار باید براش پول بدن ؟
وقتی محصولی تجاری هست ، اگه پول داری میخری و استفاده میكنی ، اگه پول نداری میدزدی و استفاده میكنی!!!!!!
دیگه دلیل آوردن اینجوری به نظر من عذر بدتر از گناهه !
خودم الان Photoshop دزدی دارم ، آفیس دزدی دارم ، ویندوزم اصلیه البته ( رو لپ تاپم بوده! ) و خیلی چیزای دیگه .....
ولی وقتی قالب ها با هزینه معقول میتونم نسخه‌ی اصلی شون رو داشته باشم حاضر نیستم از نسخه‌ی دزدی استفاده كنم.
( قالب ها نال شدن ندارن دیگه ! یعنی نسخه‌ای كه از سایتهای وارز دانلود میشه و نسخه‌ای كه از سایت اصلی دانلود میشه تفاوتی ندارن ، مگر اینكه چند رنگ باشن ( مثل قالبهای Joomlart و Rockettheme ) و سایتهای وارز برای كم شدن حجم رنگهای مختلف رو حدف كنن.)

البته میدونم این دید خیلی ایدآل هست ، ولی ....

خوب منم حرفم همینه دیگه اگه پولشو نداشته باشیم میدزدیم (تا اینجا که در مرحله عمله یک جور فکر میکنیم)
یه جورایی اره. من عقیده دارم که اگه همون شرکت محصولشو با قیمتی بده که برای من قابل خرید باشه من وظیفه دارم بخرم اما حالا که نمیده خوب میشکنمش.
یه توضیح بدم فقیر و غنی ای که شما گفتی در اون از نظر مکانی هیچ محدودیتی قایل نمیشی بلکه من میگم مثلا قیمت گذاری باید در سطح کشور های مختلف متفاوت باشه(با توجه متوسط سرانه) و اگه اینظور نباشه ....

xigmond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه سایت پیدا کردم که آخرین تمپیت های جوملا رو برای دانلود داره
تمپلیت های جوملا از راکت تم، یو تم، جوملا آرت و تمپلیت پلازا که بهترین ها هستن با یه عالمه تمپلیتای پولی دیگه که مجانی می شه دانلود کرد.
وقتی توی سایت رفتید برید به قسمت تمپلیت برای وب سایت و صفا کنید.

xigmond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر تمپلیت جوملایی که دوست داری برو از اینجا دانلود کن داداش
این چیزا که خریدنی نیست عشقی
اینجا ایرانه ;)

xigmond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا عجیبه - اینجا چه خبره؟؟؟
می خواین به همدیگه تمپلیت بفروشین؟
آقا جان اینجا قراره به هم کمک کنیم نه خرید و فروش!

تمام تمپلیت های جوملا پولی و غیر پولی و آخرین تمپلیت هایی که روزانه در تمام دنیا ساخته می شن رو خیلی ساده خودتون دانیود کنید
اینم لینک دانلود

چندین تمپلیت جوملا از راکت تم - جوملا آرت - جوملا شاک - گاویک - بونوس تم - تمپلیت پلازا و.... رو که پولی هستن مجانی دانلود کنید و ما رو دعا کنید
چرا آخه چیزی رو که مجانی دانلود کردید میخواید بفروشید؟
یه کم به هم کمک کنیم و با هم پیشرفت کنیم بهتر نیست؟
شاید شما هم یه چیزی نداشته باشید و یکی دیگه پیدا کرده باشه اونوقت اگه رسم بر کمک کردن باشه مردم هم شما رو کمک می کنن

بالا