اگه خودت هم وقت گذاشته باشی و محصولی ( حتی در حد یك صفحه HTML ) تولید كرده باشی و براش یك قیمت مشخص كرده باشی ، باز هم نظرت همینه ؟مگه همه چیز باید پولی باشه ؟
اگه خودت هم وقت گذاشته باشی و محصولی ( حتی در حد یك صفحه HTML ) تولید كرده باشی و براش یك قیمت مشخص كرده باشی ، باز هم نظرت همینه ؟
البته محصولاتی كه عناصر اجنبی و صهیونیست و جنایتكار تولید كرده باشند رو كه باید به صورت عمومی منتشر كرد كه اونا ورشكست بشن !!!!!![]()
اگه خودت هم وقت گذاشته باشی و محصولی ( حتی در حد یك صفحه HTML ) تولید كرده باشی و براش یك قیمت مشخص كرده باشی ، باز هم نظرت همینه ؟
البته محصولاتی كه عناصر اجنبی و صهیونیست و جنایتكار تولید كرده باشند رو كه باید به صورت عمومی منتشر كرد كه اونا ورشكست بشن !!!!!
اینجا فكر كنم جای این بحث نیست !
ولی ادامه میدیم تا با تذكر آئین نامه ای مواجه بشیم ( مثل مجلس!!!! ).
یعنی وقتی شما یك محصول تجاری داری ، اگه یك فقیر اون رو بدزده كاری به كارش نداری ولی آدم های پولدار باید براش پول بدن ؟
اگه این اتفاق یه ذره امكان پذیر بود ، میشد حكومت حضرت علی.
وقتی محصولی تجاری هست ، اگه پول داری میخری و استفاده میكنی ، اگه پول نداری میدزدی و استفاده میكنی!!!!!!
دیگه دلیل آوردن اینجوری به نظر من عذر بدتر از گناهه !
خودم الان Photoshop دزدی دارم ، آفیس دزدی دارم ، ویندوزم اصلیه البته ( رو لپ تاپم بوده! ) و خیلی چیزای دیگه .....
ولی وقتی قالب ها با هزینه معقول میتونم نسخهی اصلی شون رو داشته باشم حاضر نیستم از نسخهی دزدی استفاده كنم.
( قالب ها نال شدن ندارن دیگه ! یعنی نسخهای كه از سایتهای وارز دانلود میشه و نسخهای كه از سایت اصلی دانلود میشه تفاوتی ندارن ، مگر اینكه چند رنگ باشن ( مثل قالبهای Joomlart و Rockettheme ) و سایتهای وارز برای كم شدن حجم رنگهای مختلف رو حدف كنن.)
البته میدونم این دید خیلی ایدآل هست ، ولی ....
یه جورایی اره. من عقیده دارم که اگه همون شرکت محصولشو با قیمتی بده که برای من قابل خرید باشه من وظیفه دارم بخرم اما حالا که نمیده خوب میشکنمش.یعنی وقتی شما یك محصول تجاری داری ، اگه یك فقیر اون رو بدزده كاری به كارش نداری ولی آدم های پولدار باید براش پول بدن ؟
اگه این اتفاق یه ذره امكان پذیر بود ، میشد حكومت حضرت علی.