حاجی خبر داری که بد قول تر از شما باز خود شمایی !!!
دیگه 3 ماه فکر کنم گذشت
فقط اگه میگفتی نمیفرستی یا نمیخوای بفرستی یا هرچیز و هر بهونه ی دیگه ای حل بود بخدا لنگ 10-15 ت بار نیستیم ما
به بهونه ی گیر دادن متصدی پست نفرستادی ( بماند که من 10 ساله دارم با پست کار میکنم تمام زیر و بم پست رو میدونم ) گفتم بزارش تو لوله پلیکا
گفتی صبر کن
بعد چند روز گفتی لوله پلیکا گیر نیومد !
گفتم خب پست نکن تیپاکس کن
گفتی گرونه ارسالش
گفتم نصف هزینه ارسال رو میدم
گفتی صبر کن !
صبر کردم 3 ماه هم صبر کردم
فقط خواستم بگم مردم رو گیر نیار اینقدر بد قول نباش
اون چیزاییم که فرستادم حلالت
امتیاز منفی هم نمیدم بهت
فقط خواهشا من بعد با مابقی دوستان اینطور معامله نکن
موفق باشی
دادش گلم قیمت پول اون جکا من فقط پول بنزین دادم تومسیر پستو تیپاکسو ترمینالو باربری!!!
من باتیپاکس بفرسم 10تومنشو باید من بدم خب15تومن پول اونارو بدم بهتر نیست؟تقصیر من نیت دادا اگه شما شهرت بد مسیره
هرجارفتم یه ماجرای بوده!بت گفتم بگو پولشون چقده من برات واریز کنم گفتی نه بفرست!!منم بیکار نیستم هی بدوم دنبال ارسال اینا
نتونستم.دلیلیم نداره دروغ بگم به شما راجب پست که شما منو دروغگو حساب میکنی
شاید اونجا اینجوری نباشه اما اینجا من بسترو خودم بسته بندی کردم میگن قبول نمیکنیم خودشون بسته بندی میکنن و 5تومن میکشن روش
الانم اسرار داری میدم باربری برات بیاره هزینشم خودت حساب کن اونجا!خداشاهده گذاشتم یه گوشه برات که بفرسم نشد!!
اینا چیزی نستن اعتبارمو خراب کنم براشون واسه من اشغال حساب میشن چون استفاده نمیکنم ازشون
هرجور شمابگی من درخدمتتم نمیخوم واسه چندر غاز مدیون کسی بشم
تازه یه باربری پیدا کردم ارزونه اگه خواستی میدم اونا بیارن برات شاید 8یا10تومن کرایشون بشه که من زورم میاد بدم والا!چون واقعا"ارزششو ندارن دیگه خود دانی
بعدشم داداشم اول پخ میدادی بعد اگه جواب نمیدادم اینجا پست میزدی
کلن 10/15تومنه من بخوام 15تومن شمارو هاپولی کنم!!!؟پول 2روز بنزین ماشینمه بخاطرش شماو سرکار میزارم؟
شماره حسابو بده برات بفرستم این جکارم خداشاهده پرت میزنم که فک نکنی مالی ان! که بخاطرشون کلاهبرداری کنم
چه سابی میخوای ببندی؟ استینگر خوبه ولی اگه بیگ 3 و سیم گیج 0 بندازی نیازی به خازن نداری اصلا
ساب بستم
121spl pioneer
big3حتما"میکنم
کابلی که واسه اون امپ استفاده کردم گیج 4هست و فقط واس این امپه
ولی بعیدمیدونم بدون خازن به ماشین فشار نیاد!
این1201جونوریه !!!!
ساب 1000وات ار ام اس لوش کم میاره لاکردار
بچه ها میگن باطریو به فنا میده واسه این نگرانم یکم:wacko:
میخوام یه باطری موتور بزام کنار باطری خودم
30امپره فک کنم کمکی خوبی باشه