• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار | دسته ی PS3 فقط مدل Dualshock 3

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
سلام

خریدار یک دسته ی اصلی PS3 هستم.
دو مدل هست:
- Sixaxis + Dualshock 3
- Sixaxis
مدل اول قیمتش رو 145 دارم که بالا هست.
منتهی مدل دوم شوک رو نداره و قیمتش مناسبتر هست که بنده خریدارم حدود 90 قیمتش هست.
ترجیحا آکبند یا کم کارکرد تمیز.

فریمور بنده هم 4.60 هست اگر دسته اصلی نباشه همون لحظه ی اول دو چراغ میشه به همین دلیل نسبت به
امتیاز بازارچه یا 50 درصد قبل و 50 درصد بعد معامله میکنم یا اول ارسال.

اگر پیشنهادی دارید بفرمایید.

Last edited:

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
مطمئنی دسته ps3 باشه sixaxis نداشته باشه من که تا حالا ندیدم و فکر نکنم دسته ای باشه که sixaxis نداشته باشه چون بعضی بازیها ps3 هستن با این قابلیت باید بعضی از مراحل بازی را رد کرد. مثل انچرت یا متالگیر و غیره
من مورد اولو دارم اورجینال کارکرده فابریکی کنسول هست با هزینه پست 110 میدم خواستی بگو عکس بزارم

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
فقط دو مدل دسته اصلی برای پلی3 ساخته شده

Sixaxis + dualshock 3
Sixaxis

مدل اول نوش 150 و مدل دوم نوش 85 تومانه
فرقشون هم اینه که یکیش اصلا شک نداره و اون یکی شکداره!

تغریلا تمام بازیهای انحصاری نیاز به Sixaxis دارند
The last of us
Beyond
Killzone
Heavy rain
و...

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
مطمئنی دسته ps3 باشه sixaxis نداشته باشه من که تا حالا ندیدم و فکر نکنم دسته ای باشه که sixaxis نداشته باشه چون بعضی بازیها ps3 هستن با این قابلیت باید بعضی از مراحل بازی را رد کرد. مثل انچرت یا متالگیر و غیره
من مورد اولو دارم اورجینال کارکرده فابریکی کنسول هست با هزینه پست 110 میدم خواستی بگو عکس بزارم
فقط دو مدل دسته اصلی برای پلی3 ساخته شده

Sixaxis + dualshock 3
Sixaxis

مدل اول نوش 150 و مدل دوم نوش 85 تومانه
فرقشون هم اینه که یکیش اصلا شک نداره و اون یکی شکداره!

تغریلا تمام بازیهای انحصاری نیاز به Sixaxis دارند
The last of us
Beyond
Killzone
Heavy rain
و...
ظاهرا این مدل هایی که دیده بودم تقلبی بودند متاسفانه.
حق با شماست گرچه بازی های مولتی پلیری که قصد بازی داشتم اکثرا مولتی پلتفرم هستند مثل سری Street Fighter Tekken Mortal Kombat Fifa Pes و ...
که لزومی به Sixaxis ندارند

الان بنده Sixaxis رو خریدارم.

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
انگلیسی ها یک ضرب المثل دارن میزنن میگن ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم.
حالا که خریدی مبارکت باشه ولی با دسته فابریکی خودت مقایسه کنه هم از نظر کارایی و هم از نظر عمر باطری و عمر خود دسته بعد هر وقت خواستی چیزی بخری یاد ضرب المثل من باش اگر Sixaxis اورجینال تمیز هم می خریدی خوب بود.

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
انگلیسی ها یک ضرب المثل دارن میزنن میگن ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم.
حالا که خریدی مبارکت باشه ولی با دسته فابریکی خودت مقایسه کنه هم از نظر کارایی و هم از نظر عمر باطری و عمر خود دسته بعد هر وقت خواستی چیزی بخری یاد ضرب المثل من باش اگر Sixaxis اورجینال تمیز هم می خریدی خوب بود.
متشکر ولی این ضرب المثل مال کسی هست که با چشم بسته قراره خرید کنه بخاطر همین موقعی که دنبال موارد ارزونتر هستم بیشتر وقت میذارم مگرنه تاپیک فروش Dualshock موجوده.
دقیقا مال ایشون Sixaxis نو هست.
چندان هم ارزون نبود قیمت کامل حدود 80 بود.

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
ناراحت نشی به نظر من دسته درجه 3 هست واسه کسی که با دسته فابریکی کنسول کارکرده باشه با این دسته کار کنه آزار دهنده هست بعد دسته ای که شما خرید کردی دوال شوک هست کاری نداره یک پیغام به فروشنده بده بگو من دنبال دسته اورجینال و فابریکی هستم این دسته که من از شما خریدم کیفیت دسته فابریکی داره یا نه ببین چی میگه اگر گفت اره که هیچ ولی اگر تفرح رفت بدون معامله را فسخ کنی گل را زدی...

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
ناراحت نشی به نظر من دسته درجه 3 هست واسه کسی که با دسته فابریکی کنسول کارکرده باشه با این دسته کار کنه آزار دهنده هست بعد دسته ای که شما خرید کردی دوال شوک هست کاری نداره یک پیغام به فروشنده بده بگو من دنبال دسته اورجینال و فابریکی هستم این دسته که من از شما خریدم کیفیت دسته فابریکی داره یا نه ببین چی میگه اگر گفت اره که هیچ ولی اگر تفرح رفت بدون معامله را فسخ کنی گل را زدی...
نه ناراحت چرا ولی احساس میکنم شما فکر میکنی ما چشم و گوش هامون پلمبه :D
خرید از ایسام بالاخره یه مزایایی داره ، داخل معامله ذکر شده به شرط اصل بودن اگر نباشه برگشت زده میشه هزینه ی پست هم به عهده ی خودشونه.
همونطور که گفتم اصل نباشه همون لحظه ی اول دسته دو چراغ میشه.
این دسته هم Sixaxis هست Dualshock نداره.
تا زمانی هم که کالا به دست بنده نرسیده حق شکایت ندارم.

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
(نه ناراحت چرا ولی احساس میکنم شما فکر میکنی ما چشم و گوش هامون پلمبه )
بازم ناراحت نشی بزرگ روی جعبه زده Dualshock پس چطور میگی Dualshock نیست دوست گرام من برای خودت عرض میکنم دیگه هم کاری باهاتون ندارم شما از پست اول که گذاشتی معلوم بود سر رشته ایی از دسته ps3 نداری برای همین توسعه میکنم تو نت یک گشت بزنی هیچ کدوم از این جعبه دارها کیفیت دسته ای که فابریکی روی کنسول شما خریداری میکنی ندارن فابریکی اکش بین 160 تا 180 قیمت داره تازه از مغازه دار بگیری بازم ممکنه فابریکی نباشه این دسته هم که شما خریدی که تو عکس معلومه انگار از دمپایی پاره ساخته شده بعد هم پس دادن جنس تو ایسام به همین راحتی ها نیست جنس که برسه دستت اگر فروشنده زیر بار نره باید شکایت کنی که تا اونا رای بدن 20 روز طول میکشه که به نظر من شما محکوم میشی بدلیل اینکه هر چقدر پول بدی اش میخوری خوب 60 تومن دیگه اورجینال که بهت نمیدادن دقیقا از همین دسته تو پرشین تولز یکی از دوستان باطریهاشون خراب شده بود داشت میداد 30 تومن اما به عنوان یک دوست به حرفهای من گوش کن همونی که گفتم برای فروشنده بفرست (من دنبال دسته اورجینال و فابریکی هستم این دسته که من از شما خریدم کیفیت دسته فابریکی داره یا نه ) همین اگر گفت نه که درخواست بده گزینه داره تا قبل ارسال میتونی پولتو پس بگیری و معامله را فسخ کنی بر اساس گفته خو فروشنده و اگر گفت فابریکی که بازم دسته برسه دستت میشه سند برات تو شکایتت بدردت میخوره میتونی محکومش کنی و اگر راضی بودی از دسته که هیچ بازم ضرر نکردی کار از محکم کاری عیب نمیکنه....

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
(نه ناراحت چرا ولی احساس میکنم شما فکر میکنی ما چشم و گوش هامون پلمبه )
بازم ناراحت نشی بزرگ روی جعبه زده Dualshock پس چطور میگی Dualshock نیست دوست گرام من برای خودت عرض میکنم دیگه هم کاری باهاتون ندارم شما از پست اول که گذاشتی معلوم بود سر رشته ایی از دسته ps3 نداری برای همین توسعه میکنم تو نت یک گشت بزنی هیچ کدوم از این جعبه دارها کیفیت دسته ای که فابریکی روی کنسول شما خریداری میکنی ندارن فابریکی اکش بین 160 تا 180 قیمت داره تازه از مغازه دار بگیری بازم ممکنه فابریکی نباشه این دسته هم که شما خریدی که تو عکس معلومه انگار از دمپایی پاره ساخته شده بعد هم پس دادن جنس تو ایسام به همین راحتی ها نیست جنس که برسه دستت اگر فروشنده زیر بار نره باید شکایت کنی که تا اونا رای بدن 20 روز طول میکشه که به نظر من شما محکوم میشی بدلیل اینکه هر چقدر پول بدی اش میخوری خوب 60 تومن دیگه اورجینال که بهت نمیدادن دقیقا از همین دسته تو پرشین تولز یکی از دوستان باطریهاشون خراب شده بود داشت میداد 30 تومن اما به عنوان یک دوست به حرفهای من گوش کن همونی که گفتم برای فروشنده بفرست (من دنبال دسته اورجینال و فابریکی هستم این دسته که من از شما خریدم کیفیت دسته فابریکی داره یا نه ) همین اگر گفت نه که درخواست بده گزینه داره تا قبل ارسال میتونی پولتو پس بگیری و معامله را فسخ کنی بر اساس گفته خو فروشنده و اگر گفت فابریکی که بازم دسته برسه دستت میشه سند برات تو شکایتت بدردت میخوره میتونی محکومش کنی و اگر راضی بودی از دسته که هیچ بازم ضرر نکردی کار از محکم کاری عیب نمیکنه....
ببینید متوجه منظور من نمیشید ، این دسته جعبه نداره اونی که شما میبینید مال دسته نیست مگرنه با این حساب این دسته باید Charcoal Black باشه نه سفید.
دسته به گفته ی ایشون مدل Sixaxis هست.
نمیدونم شما چطور دسته رو جنس بدی میبینید که همچین برداشتی کردید من به یکی از دوستان هم نشون دادم مشکلی ندیدند.
در نهایت میدونم قصد کمک دارید و بابت وقتی که میزارید متشکرم منتهی باور بفرمایید اگر چیز بدی بود سراغش نمیرفتم چون شما گفتگوی من رو با ایشون ندیدید
بنظرم فکر میکنید مورد مناسبی نیست قبلا بابت همه ی این موارد باهاشون صحبت کردم و گفتند دسته اصلی هست.
باز هم من جهت یادآوری میگم اگر اصلی نباشه هر دسته ای که باشه دو چراغ میشه کاریش هم نمیشه کرد شما یک دسته ی غیر اصل پیدا کنید
به یک دستگاه با آپدیت 4.60 متصل کنید متوجه منظور من میشید.

یا حق

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
البته من دسته غیر اصل دارم که با آپدیت 4.6 و بصورت بیسیم داره کار میکنه!
35 تومان کلا بابتش پول دادم! هم شک داره، هم Sixaxis!!

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
خودت ببین با کدوم ارتباط برقرار میکنی
dualshock3white.jpg IMG_1485.JPG

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
ببینید متوجه منظور من نمیشید ، این دسته جعبه نداره اونی که شما میبینید مال دسته نیست مگرنه با این حساب این دسته باید Charcoal Black باشه نه سفید.
دسته به گفته ی ایشون مدل Sixaxis هست.
نمیدونم شما چطور دسته رو جنس بدی میبینید که همچین برداشتی کردید من به یکی از دوستان هم نشون دادم مشکلی ندیدند.
در نهایت میدونم قصد کمک دارید و بابت وقتی که میزارید متشکرم منتهی باور بفرمایید اگر چیز بدی بود سراغش نمیرفتم چون شما گفتگوی من رو با ایشون ندیدید
بنظرم فکر میکنید مورد مناسبی نیست قبلا بابت همه ی این موارد باهاشون صحبت کردم و گفتند دسته اصلی هست.
باز هم من جهت یادآوری میگم اگر اصلی نباشه هر دسته ای که باشه دو چراغ میشه کاریش هم نمیشه کرد شما یک دسته ی غیر اصل پیدا کنید
به یک دستگاه با آپدیت 4.60 متصل کنید متوجه منظور من میشید.

یا حق
داداش شما چه حوصله ای داری . وقتی یه عزیزی دوست داره مطابق میل خودش رفتار کنه و به نظرش رفتار صحیح همونه ، شما چرا اینقدر خودتو بابت توضیح دادن اذیت می کنی

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
داداش شما چه حوصله ای داری . وقتی یه عزیزی دوست داره مطابق میل خودش رفتار کنه و به نظرش رفتار صحیح همونه ، شما چرا اینقدر خودتو بابت توضیح دادن اذیت می کنی
چه حوصله ای داری تو ناراحت حوصله دیگرانی خوبه اینو بگم اره دستش اصلی جنس خوب باشه میگه ادم خوبه بدم باشه میگه بد حالا تو چه مشکلی با این داری من نمیدونم....

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
البته من دسته غیر اصل دارم که با آپدیت 4.6 و بصورت بیسیم داره کار میکنه!
35 تومان کلا بابتش پول دادم! هم شک داره، هم Sixaxis!!
درود به سازندش :D ما گفتیم سونی خیال مارو راحت کرد با این آپدیت های جدید بابت کار نکردن دسته های تقلبی.
جنسش برای 35 تومن چطوره؟
خودت ببین با کدوم ارتباط برقرار میکنی
مشاهده پیوست 649960 مشاهده پیوست 649961
تا وقتی اون پلاستیک از روش برداشته نشه تنها چیزی که میشه در مورد جنسش در نظر گرفت اینه که تصور کرد ممکنه چه جنسی داشته باشه.
حقیقتش نظری نمیتونم بدم.
خوب قصد ایشون که خدایی نکرده آزار و اذیت که نیست ، قصدشون کمک دوستانه است.
ایشون حداقل چند دقیقه برای گذاشتن این پست وقت گذاشتن حالا در برگشت ما هم دو دقیقه از وقتمونو بذاریم که چیزی کم نمیشه :)

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
درود به سازندش :D ما گفتیم سونی خیال مارو راحت کرد با این آپدیت های جدید بابت کار نکردن دسته های تقلبی.
جنسش برای 35 تومن چطوره؟

تا وقتی اون پلاستیک از روش برداشته نشه تنها چیزی که میشه در مورد جنسش در نظر گرفت اینه که تصور کرد ممکنه چه جنسی داشته باشه.
حقیقتش نظری نمیتونم بدم.

خوب قصد ایشون که خدایی نکرده آزار و اذیت که نیست ، قصدشون کمک دوستانه است.
ایشون حداقل چند دقیقه برای گذاشتن این پست وقت گذاشتن حالا در برگشت ما هم دو دقیقه از وقتمونو بذاریم که چیزی کم نمیشه :)

جنسش فراتر از عالیه
وقتی تو دستت میگیری کوچکترین تفاوتی از نظر جنس بدنه، حرکت آنالوگ ها، تریگر ها با اصلی نداره
فقط تنها تفاوت ظاهریش چراغهاشه که نورش از نمونه اصلی کمرنگتره
تو کار هم فقط شک هاش از نمونه اصلی ضعیف تره! و البته باتریش هم ضعیفتره!
البته این را هم بگم که طرف که این را ازش خریدم قیمت تک فروشیش 70 تومان بود و من چندتا ازش با قیمت همکاری 35 گرفتم (طرف عمده فروشی داره)

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
چه حوصله ای داری تو ناراحت حوصله دیگرانی خوبه اینو بگم اره دستش اصلی جنس خوب باشه میگه ادم خوبه بدم باشه میگه بد حالا تو چه مشکلی با این داری من نمیدونم....
من قصدم جلوگیری از بحث منجر به مجادله بود دوست گرامی . نکته دوم هم تو نه شما

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
اولا مدیری بخشی که خواستی جلو گیری کنی دوما شخصیت خودتون باعث میشه طرفتون به شما تو یا شما بگه.

Last edited:

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
جنسش فراتر از عالیه
وقتی تو دستت میگیری کوچکترین تفاوتی از نظر جنس بدنه، حرکت آنالوگ ها، تریگر ها با اصلی نداره
فقط تنها تفاوت ظاهریش چراغهاشه که نورش از نمونه اصلی کمرنگتره
تو کار هم فقط شک هاش از نمونه اصلی ضعیف تره! و البته باتریش هم ضعیفتره!
البته این را هم بگم که طرف که این را ازش خریدم قیمت تک فروشیش 70 تومان بود و من چندتا ازش با قیمت همکاری 35 گرفتم (طرف عمده فروشی داره)
موجودی دارید چیزی؟
بی زحمت اگر امکانش هست یه عکس ازش بذارید.
اولا مدیری بخشی که خواستی جلو گیری کنی دوما شخصیت خودتون باعث میشه طرفتون به شما تو یا شما.
خواهش میکنم این بحث های کلیشه ای رو ادامه ندید فقط خودتون رو ناراحت میکنید.
بیشتر از این ادامه پیدا کرد گزارش میشه.

بالا