∑!sЂ
Registered User
روی جعبه زده حساب نیست(نه ناراحت چرا ولی احساس میکنم شما فکر میکنی ما چشم و گوش هامون پلمبه )
بازم ناراحت نشی بزرگ روی جعبه زده Dualshock پس چطور میگی Dualshock نیست دوست گرام من برای خودت عرض میکنم دیگه هم کاری باهاتون ندارم شما از پست اول که گذاشتی معلوم بود سر رشته ایی از دسته ps3 نداری برای همین توسعه میکنم تو نت یک گشت بزنی هیچ کدوم از این جعبه دارها کیفیت دسته ای که فابریکی روی کنسول شما خریداری میکنی ندارن فابریکی اکش بین 160 تا 180 قیمت داره تازه از مغازه دار بگیری بازم ممکنه فابریکی نباشه این دسته هم که شما خریدی که تو عکس معلومه انگار از دمپایی پاره ساخته شده بعد هم پس دادن جنس تو ایسام به همین راحتی ها نیست جنس که برسه دستت اگر فروشنده زیر بار نره باید شکایت کنی که تا اونا رای بدن 20 روز طول میکشه که به نظر من شما محکوم میشی بدلیل اینکه هر چقدر پول بدی اش میخوری خوب 60 تومن دیگه اورجینال که بهت نمیدادن دقیقا از همین دسته تو پرشین تولز یکی از دوستان باطریهاشون خراب شده بود داشت میداد 30 تومن اما به عنوان یک دوست به حرفهای من گوش کن همونی که گفتم برای فروشنده بفرست (من دنبال دسته اورجینال و فابریکی هستم این دسته که من از شما خریدم کیفیت دسته فابریکی داره یا نه ) همین اگر گفت نه که درخواست بده گزینه داره تا قبل ارسال میتونی پولتو پس بگیری و معامله را فسخ کنی بر اساس گفته خو فروشنده و اگر گفت فابریکی که بازم دسته برسه دستت میشه سند برات تو شکایتت بدردت میخوره میتونی محکومش کنی و اگر راضی بودی از دسته که هیچ بازم ضرر نکردی کار از محکم کاری عیب نمیکنه....
من دسته دیدم همه چی روش زده عین اصله روش ولی توش یه جریان دیگه است
باطریش مدارش مهمه داداش نه چیزی که روش نوشته
استارتر
شما سعی کن با شماره سریالش تهیه کنی اینجوری بهتر و راحت تر اصل پیدا میکنی