MobileTools
Registered User
- نوشتهها
- 680
- لایکها
- 12
با قیمت مناسب ...
PM لطفا.
PM لطفا.
داپلی کلا کمیاب هست دست دو
اما نو سراغ دارم ...
یکی یه اطلاع رسانی کنه این دستگاه چی بید .
داپلیکیتور دستگاهی است که برای کپی سی دی یا دی وی دی بکار میرود و جدا از کامپیوتر عمل میکند و دیسک های کپی شده با آن معمولا از کیفیت خوبی برخوردارند
دیسکهای کثیف را هم کپی میکند
دیسکهای قفل دار را هم کپی میکند (البته نه قفل های جدید)
این دستگاه شامل 4 بخش است
1. برد داپلیکیتور که با نام( 1 به 1) و ( 1 به 3 ) و ( 1 به 5 ) و .... و در مدل های IDE و SATA موجود است
مدل SATA جدیدتر بوده و سرعت رایت بالا (20X) رو هم ساپورت میکنند و چند امکان بیشتر از مدل قدیمی دارند و معمولا قابلیت اتصال هارد هم دارند
که
نه قابلیت اتصال هارد به درد میخورد (چون اینترفیس ضعیفی دارد و بیشتر از 30 تا ایمیج بریزین توش سر درگم میشوید)
و نه قابلیت سرعت بالا (چون در سرعت بالا هم احتمال سوختن دیسک میرود هم اینکه دیسک در بعضی از درایو ها درست خوانده نمیشود)
2. درایو که میتواند سی دی یا دی وی دی باشد مثلا دستگاه ( 1 به )1 تعداد 2 عدد درایو میخواهد که اولی معمولی و دومی رایتر است و دستگاه ( 1 به 3 ) تعداد 4 عدد درایو میخواهد و ....
3. پاور که یک پاور ساده ضعیف و حتی دست دوم هم قابل قبول است
4. کیس که برد و درایو ها و پاور را درون آن می بندند (میتوان تا تعداد کم برای ( 1 به 1 ) و ( 1 به 3 ) از کیس های معمولی دست دوم استفاده کرد)
پیشنهاد من :
خرید یک برد ( 1 به 1 ) SATA از شیرین رایانه به قیمت 75 هزار تومن
http://www.acard.ir/common/Contactus.html
آدرس فروشگاه : تهران – جنوب ميدان وليعصر – كوچه شهيد ولدي – مركز كامپيوتر وليعصر – طبقه همكف – واحد 7
آدرس دفتر : تهران - جنوب میدان ولیعصر - کوچه شهید ولدی - برج اداری ولیعصر -طبقه سوم -واحد 1+12
تلفن: 88939498 - 88940609 - 88945999 - 88937000 , فاکس: 88938054
و خرید 2 عدد درایو رایتر سامسونگ 22x که کیفیت خوب و سرعت مناسب و گارانتی دارند به قیمت هر کدام 30 تومن
و خرید یک عدد کیس دست دوم قدیمی که پاور روش باشه و جای 4 تا دیسک بزرگ داشته باشه. به قیمت 15 تومن
(کیس خود داپلیکیتور 1 به 1 قیمتش 35 هزار تومنه که نمیصرفه)
75+60+15=150
سر جمع میشه 150 تومن یک داپلیکیتور نو و عالی
میشه ارزونترش هم کرد
1_مثلا یکی از درایو هاش رو رایتر نگیرین که 10 تومن ارزونتر میشه
2_خود داپلیکیتور رو IDE بگیرین جای SATA که قابلیت هاش و سرعتش کمتره و 10 تومن ارزونتره
3_تازه میشه اصلا کیس هم نگیریم و درایو ها و برد رو به هم با چسب بچسبونید و فقط یک پاور دست دوم 5 تومنی بگیریم و باز هم 10 تومن ارزونتر میشه
تعجب نکنید دوست من که پول نداشت این کارا رو کرده و داپلیکیتور براش 120 در اومده البته اگر بهش بشه گفت داپلیکیتور (چون کیس نداره) و خیلی هم خوب کار میکنه
خب بر بکس نظر بدین ببینم من اشتباه نمیکنم ؟
آفرين به پيشنهادت
من يك 1 به 7 دارم مارك acard رايترهاش هم سالمه و گارانتي داره ميدمش 270
ممنون
يا حق:wacko:
پس sata رو بگيريم بهتره
باهاش سي دي رايت بزنيم براي دي وي دي رايتر مشكل ايجاد نميشه؟!!!
يكي از دوستان يه برد 1 به 5 آ كارد داره
جمعا 5000 تا رايت همه نزده
برد و كيس خالي رو بخواين يا با رايتر ها ؛ هر طور بخواين ميده
قيمت پ.خ كنيد
دوست منم میفروشه 1-5 اگر به کار کسی میاد یه قیمت بگیرم وبگین چه اطلاعاتی داره که باید اینجا بگم
-------
نوش که همه جا هست
با دوبرابر قيمت شما ؛ اگر داريد من 10 تا ميخوامبرد و کیس رو در صورت عدم مشکل 50 خریدارم.