• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دستگاه داپلی کیتور دست دوم شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
برد و کیس نو 1 به 7 حدود 110 هست ... چند تا بفرستم ؟
خير ؛ يك ساعت پيش زنگ زدم نمايندگي اصلي ؛ قيمت برد 1 به 9 با كيس 1 به 7 ؛ 145 بود !
آكارد اگر هست ؛ خريدارم ؛ دو تا !

MobileTools

Registered User
لایک‌ها
12
خير ؛ يك ساعت پيش زنگ زدم نمايندگي اصلي ؛ قيمت برد 1 به 9 با كيس 1 به 7 ؛ 145 بود !
آكارد اگر هست ؛ خريدارم ؛ دو تا !

اومدی آگهی دوستت رو گذاشتی ... بعد قیمت دادیم , واسه اینکه نشون بدی قیمت خیلی پایین هست گفتی 10 تا خریدارم ! قیمت دادم تا 10 تا بخری ببینم هدفت از پست توی این تاپیک چیه !!

خواستی PM بزن شماره حساب بدم.

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
الان سرجمع قیمت یک داپلی کیتور با مخلفاتش که گفته شد چقدر میفته؟

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
اومدی آگهی دوستت رو گذاشتی ... بعد قیمت دادیم , واسه اینکه نشون بدی قیمت خیلی پایین هست گفتی 10 تا خریدارم ! قیمت دادم تا 10 تا بخری ببینم هدفت از پست توی این تاپیک چیه !!

خواستی PM بزن شماره حساب بدم.

برد و کیس رو در صورت عدم مشکل 50 خریدارم.
اين حرفي هست كه سايبر بوي زده ؛ منم گفتم دوبرادر اين قيمت ؛ يعني 100 تومن خريدارم ! هنوز هم روي حرفم هستم
نيازي به اثبات حرفم ندارم ؛ چرا من بايد به شما ثابت كنم قيمتم ارزونه يا گرون ؟! دوست من دستگاهي داره كه ميگه فلان قيمت مي فروشه ؛ حالا شما وسعت نميرسه يا به نظرت مقرون به صرفه نيست ، مشكل منه ؟!
موفق باشيد

masqxz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یشنهاد جدید من بعد از تحقیقات:
خرید یک برد زئوس و کیس و پاور( 7 به 1 ) IDE از آرت کامپیوتر به قیمت 145 هزار تومن
http://arpcomp.com/arpcomp.htm
آدرس دفتر : تهران - انقلاب - ابوریحان
٦٦٤٨٦٥٤٨ تلفن
٦٦٩٦٤٦٢٩ نمابر

و خرید 2 عدد درایو دی وی دی رایتر PIONER 20x که کیفیت خوب و سرعت مناسب و گارانتی دارند به قیمت هر کدام 32 تومن
سرجمع میشه 210 هزار تومن

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
اين حرفي هست كه سايبر بوي زده ؛ منم گفتم دوبرادر اين قيمت ؛ يعني 100 تومن خريدارم ! هنوز هم روي حرفم هستم
نيازي به اثبات حرفم ندارم ؛ چرا من بايد به شما ثابت كنم قيمتم ارزونه يا گرون ؟! دوست من دستگاهي داره كه ميگه فلان قيمت مي فروشه ؛ حالا شما وسعت نميرسه يا به نظرت مقرون به صرفه نيست ، مشكل منه ؟!
موفق باشيد

من نبودم که !! MobileTools بود گفت 50 !:f34r:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1938123&postcount=17

من بهت پی ام دادم گفتم 70 میخریم ازت.

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
الان سرجمع قیمت یک داپلی کیتور با مخلفاتش که گفته شد چقدر میفته؟
یک به یازدهش کلا برد با کیس با پاور با یک دی وی دی رام و 11 دی وی دی رایتر در میاد 525 تومان
تعداد پایین ترشم به نسبت باز قیمتش مناسبتره

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
داپلیکیتور دستگاهی است که برای کپی سی دی یا دی وی دی بکار میرود و جدا از کامپیوتر عمل میکند و دیسک های کپی شده با آن معمولا از کیفیت خوبی برخوردارند
دیسکهای کثیف را هم کپی میکند
دیسکهای قفل دار را هم کپی میکند (البته نه قفل های جدید)

این دستگاه شامل 4 بخش است

1. برد داپلیکیتور که با نام( 1 به 1) و ( 1 به 3 ) و ( 1 به 5 ) و .... و در مدل های IDE و SATA موجود است
مدل SATA جدیدتر بوده و سرعت رایت بالا (20X) رو هم ساپورت میکنند و چند امکان بیشتر از مدل قدیمی دارند و معمولا قابلیت اتصال هارد هم دارند که
نه قابلیت اتصال هارد به درد میخورد (چون اینترفیس ضعیفی دارد و بیشتر از 30 تا ایمیج بریزین توش سر درگم میشوید)

و نه قابلیت سرعت بالا (چون در سرعت بالا هم احتمال سوختن دیسک میرود هم اینکه دیسک در بعضی از درایو ها درست خوانده نمیشود)

2. درایو که میتواند سی دی یا دی وی دی باشد مثلا دستگاه ( 1 به )1 تعداد 2 عدد درایو میخواهد که اولی معمولی و دومی رایتر است و دستگاه ( 1 به 3 ) تعداد 4 عدد درایو میخواهد و ....

3. پاور که یک پاور ساده ضعیف و حتی دست دوم هم قابل قبول است

4. کیس که برد و درایو ها و پاور را درون آن می بندند (میتوان تا تعداد کم برای ( 1 به 1 ) و ( 1 به 3 ) از کیس های معمولی دست دوم استفاده کرد)

[/B]

چرا نمیشه از امکان هارد به هارد استفاده کرد دوست عزیز ؟ ;)

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال . مثلا ما اگه برد 1 به 7 بگیریم میشه مثلا فقط 2 تا رایتر روش بندازیم یا باید همش پر باشه تا رایت کنه ؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
من که نفهمیدم .. توی این تاپیک دارن چیزی رو میفروشن یا دارن آموزش چیزی رو میدن .. یکی بمن رو از این گیجی بیرون بیاره .. :wacko::wacko: :blink::blink:

چیه مگه تا حالا یه نفر گیج ندید که داری میخندی ..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
منم یه تاپیک قدیم داشتم برای فروش یه برد سری 20 Acard که 1-1 بود.. یکی از دوستان خواست.. بعدش دیگه نیومد دنبالش.. هنوزم موجوده! 1 کیس 1-7 و پاورش + 2 تا برد 1-1 Acard و 1 رام سوزوکی + 1 رایتر سوزوکی + رام Nec و یه رایتر Pioneer .. همشون کار میکنن ولی خوب میدونید که اپتیکال یکم استهلاک داره.. 1-2 تاش درشون مشگل بد باز شدن داره.. همه باهم به 1 جا بفروش میرسد:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا