با دوبرابر قيمت شما ؛ اگر داريد من 10 تا ميخوام
برد و کیس نو 1 به 7 حدود 110 هست ... چند تا بفرستم ؟
خير ؛ يك ساعت پيش زنگ زدم نمايندگي اصلي ؛ قيمت برد 1 به 9 با كيس 1 به 7 ؛ 145 بود !برد و کیس نو 1 به 7 حدود 110 هست ... چند تا بفرستم ؟
خير ؛ يك ساعت پيش زنگ زدم نمايندگي اصلي ؛ قيمت برد 1 به 9 با كيس 1 به 7 ؛ 145 بود !
آكارد اگر هست ؛ خريدارم ؛ دو تا !
خير ؛ يك ساعت پيش زنگ زدم نمايندگي اصلي ؛ قيمت برد 1 به 9 با كيس 1 به 7 ؛ 145 بود !
آكارد اگر هست ؛ خريدارم ؛ دو تا !
جناب masqxz دستت درد نکنه به اون شماره ای که گذاشتی من زنگ زدم قیمتش هم مناسب بود
یک به 11 بردش رو 127 تومان حساب کرد
كيس هم 1 به 9 ؟من برد و کیس 1 به 9 رو 145 قیمت دارم ....
اومدی آگهی دوستت رو گذاشتی ... بعد قیمت دادیم , واسه اینکه نشون بدی قیمت خیلی پایین هست گفتی 10 تا خریدارم ! قیمت دادم تا 10 تا بخری ببینم هدفت از پست توی این تاپیک چیه !!
خواستی PM بزن شماره حساب بدم.
اين حرفي هست كه سايبر بوي زده ؛ منم گفتم دوبرادر اين قيمت ؛ يعني 100 تومن خريدارم ! هنوز هم روي حرفم هستمبرد و کیس رو در صورت عدم مشکل 50 خریدارم.
اين حرفي هست كه سايبر بوي زده ؛ منم گفتم دوبرادر اين قيمت ؛ يعني 100 تومن خريدارم ! هنوز هم روي حرفم هستم
نيازي به اثبات حرفم ندارم ؛ چرا من بايد به شما ثابت كنم قيمتم ارزونه يا گرون ؟! دوست من دستگاهي داره كه ميگه فلان قيمت مي فروشه ؛ حالا شما وسعت نميرسه يا به نظرت مقرون به صرفه نيست ، مشكل منه ؟!
موفق باشيد
برد خالی ...برد تنها ؟ یا برد و کیس؟
یک به یازدهش کلا برد با کیس با پاور با یک دی وی دی رام و 11 دی وی دی رایتر در میاد 525 تومانالان سرجمع قیمت یک داپلی کیتور با مخلفاتش که گفته شد چقدر میفته؟
داپلیکیتور دستگاهی است که برای کپی سی دی یا دی وی دی بکار میرود و جدا از کامپیوتر عمل میکند و دیسک های کپی شده با آن معمولا از کیفیت خوبی برخوردارند
دیسکهای کثیف را هم کپی میکند
دیسکهای قفل دار را هم کپی میکند (البته نه قفل های جدید)
این دستگاه شامل 4 بخش است
1. برد داپلیکیتور که با نام( 1 به 1) و ( 1 به 3 ) و ( 1 به 5 ) و .... و در مدل های IDE و SATA موجود است
مدل SATA جدیدتر بوده و سرعت رایت بالا (20X) رو هم ساپورت میکنند و چند امکان بیشتر از مدل قدیمی دارند و معمولا قابلیت اتصال هارد هم دارند که
نه قابلیت اتصال هارد به درد میخورد (چون اینترفیس ضعیفی دارد و بیشتر از 30 تا ایمیج بریزین توش سر درگم میشوید)
و نه قابلیت سرعت بالا (چون در سرعت بالا هم احتمال سوختن دیسک میرود هم اینکه دیسک در بعضی از درایو ها درست خوانده نمیشود)
2. درایو که میتواند سی دی یا دی وی دی باشد مثلا دستگاه ( 1 به )1 تعداد 2 عدد درایو میخواهد که اولی معمولی و دومی رایتر است و دستگاه ( 1 به 3 ) تعداد 4 عدد درایو میخواهد و ....
3. پاور که یک پاور ساده ضعیف و حتی دست دوم هم قابل قبول است
4. کیس که برد و درایو ها و پاور را درون آن می بندند (میتوان تا تعداد کم برای ( 1 به 1 ) و ( 1 به 3 ) از کیس های معمولی دست دوم استفاده کرد)
[/B]
یک سوال . مثلا ما اگه برد 1 به 7 بگیریم میشه مثلا فقط 2 تا رایتر روش بندازیم یا باید همش پر باشه تا رایت کنه ؟