• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دستگاه ورزشی تنساز همراه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام موقعیت من کرمانشاه هست و دنبال یه دستگاه کاملا سالم تن ساز همراه هستم البته دست دوم (وقتی میگم دست دو یعنی با قیمت پایینتر از نو پس نیاین بگین نو دارم یا در حد اکبنده 160 و 170 و چه میدونم قیمتای بالاتر)اگه کسی داره خبر کنه.ممنون.یا یک سری لوازم بدنسازی مثل میز و دمبل و هالتر و..دست دو (اینا حتما کرمانشاه باشه که راحت بتونم بخرم یا اینکه امکان ارسالش رو داشته باشین)چون دیگه وقت باشگاه ندارم میخوام تو خونه کار کنم

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام موقعیت من کرمانشاه هست و دنبال یه دستگاه کاملا سالم تن ساز همراه هستم البته دست دوم (وقتی میگم دست دو یعنی با قیمت پایینتر از نو پس نیاین بگین نو دارم یا در حد اکبنده 160 و 170 و چه میدونم قیمتای بالاتر)اگه کسی داره خبر کنه.ممنون.یا یک سری لوازم بدنسازی مثل میز و دمبل و هالتر و..دست دو (اینا حتما کرمانشاه باشه که راحت بتونم بخرم یا اینکه امکان ارسالش رو داشته باشین)چون دیگه وقت باشگاه ندارم میخوام تو خونه کار کنم

این تنساز همراه که میگی چی چی هست؟

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
داداش منم مشتاق شد از اینا یدونه بخرم
شما از اینا قبلا استفاده کردید؟
کیفیتش چطوریاست؟

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
داداش منم مشتاق شد از اینا یدونه بخرم
شما از اینا قبلا استفاده کردید؟
کیفیتش چطوریاست؟

استفاده نکردم ولی به نظر چیز خوبی میاد.اگه کسی استفاده کرده در موردش توضیح بده

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
حالا بیا بالا بیا بالا بیا بالا پایین نه!

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
دوستان من این وسیله رو نداشتم و استفاده نکردم.اما از برادر کوچیکتون این نصیحت رو داشته باشید.تردمیل،دوچرخه ثابت،تن ساز همراه،مجموعه ورزشی P90X و rev abs و asylum و هیچ چیز دیگه ای کوچکترین تغییری در شما ایجاد نخواهد کرد.ورزش باید گروهی باشه.توی پارک و باشگاه و ...
این رو بعد از یک میلیون تومن ضرر به خاطر تردمیل و وسایل ورزشی دیگه بهتون میگم.قبل از خریدن مصمّم ترین آدم دنیا بودم.بعد از مدتی سرد شدم.همه اینطورن.نکنید این کار رو.ضرره...

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
تن ساز همراه دمبل کهنه هالتر کهنه میز کهنه خریداریم یخچال سوخته سماور....

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
حالا بیا بالا بیا بالا بیا بالا پایین نه!

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
هر کی رد شد یه اپی هم بکنه ثواب داره.

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
اااااااااااااااااااااااااپ

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان ورزشکار کجایید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
تاور 200 دارم همون دستگاه بدنسازی خانگی که به بچه های اینجا نسبت به قیمت سایت تخفیف داده میشه . چیز محکم و استخون داری هست البته اگه اورجینالش رو بخری که برای ما اورجینال هست

یک نگاه بنداز پشیمونی نداره

http://www.iran-meshop.net/index.php?id=75

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
تاور 200 دارم همون دستگاه بدنسازی خانگی که به بچه های اینجا نسبت به قیمت سایت تخفیف داده میشه . چیز محکم و استخون داری هست البته اگه اورجینالش رو بخری که برای ما اورجینال هست

یک نگاه بنداز پشیمونی نداره

بخارشوی | بخارشو | هدیه روز مادر | فروشگاه اینترنتی می شاپ دستگاه تاور (پاور) 200 اصل

داداش این همه ش باید به در وصل باشه اون وقت چطور باید مثلا حرکات برای بالا سینه و پایین سینه و.. انجام داد؟بعد این پاره نمیشه؟(به نظر میاد بعد از یه مدت شل بشه و گیره ها هم پلاستیکین؟نمیشکنه؟))فنرش چطوری تنظیم میشه فشار بیشتری بیاره؟فقط به در وصل میشه با اون فشاری که به دستگاه میاد که در نابود میشه!؟(گیره هاش رو در جا بندازن یا لولای در رو شل کنه؟) قیمت برای بچه های سایت چند؟ارسال؟

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا