• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دستگاه ورزشی تنساز همراه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
داداش این همه ش باید به دیوار وصل باشه اون وقت چطور باید مثلا حرکات برای بالا سینه و پایین سینه و.. انجام داد؟بعد این پاره نمیشه؟(به نظر میاد بعد از یه مدت شل بشه و گیره ها هم پلاستیکین؟نمیشکنه؟))فنرش چطوری تنظیم میشه فشار بیشتری بیاره؟فقط به در وصل میشه با اون فشاری که به دستگاه میاد که در نابود میشه!؟(گیره هاش رو در جا بندازن یا لولای در رو شل کنه؟) قیمت برای بچه های سایت چند؟ارسال؟

دوست من یک عکس تو سایت هست که چندین و چند نمونه حرکاتی که با این دستگاه میشه انجام داد رو نشون داده . کش ها قوی هستند و به این راحتی پاره نمیشن چون اگه پاره می شد تو این همه مدتی که می فروشیم یکی باید زنگ می زد می گفت آقا پاره شده . گیره ها درسته پلاستیکی هستند اما اونها گیره نیست و قرقره هست که باید روغنکاری بشه و اگر روغنکاری بشه فکر نمی کنم به این راحتی بشکنه و کش ها هم خاصیت کشسانی خودشون رو به این راحتی از دست نمی دهند . فقط به در وصل میشه و نترس در رو نمی کنه و شل نمی کنه و نابود نمیشه و جا هم نمی اندازه چون پد جلوگیری از ضربه به در داره . روی در قالبی و کشویی میره از پایین و از بالا جا میفته . من قبل از اینکه خودم شخصا روی یک در نصب کنم مثل شما پیش خودم از این حرف ها می زدم اما بعد که نصب کردم تعجب کردم از محکمی و استقامتش . چیز پدر مادر داری بود و خوشم اومد . اینی که ما داریم یه میله هم داره که باهاش میشه کلی حرکات اضافه تر انجام داد . قیمت رو علنی نمی تونم بگم پس به پ خ مراجعه کن . برای خرید هم اگر دوست داشتی بیا تو تاپیکی که لینکش تو امضام هست

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان کسی از پاور 200استفاده کرده؟قرقره و گیره ی کشهاش پلاستیکین به نظرتون زیر اون همه فشار نمیشکنه؟:questionm

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
میز چندکاره دمبل و هالتر هم خریداریم.کسی از تنساز یا پاور200استفاده کرده؟!!!!!!!

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
بالاااااااااااااااااااااااااااااااااا

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
اسپمرهای عزیز فعالیت کنین بالا بیاد

soheil368

Registered User