سلام عرض میکنم خدمت اقا رامین اسطوره سخت افزار !!!!!!!!!!!
همون وقت بهت گفتم من قطعه ندارم بیا بجاش بهت پولتو بدم ولی جنابعالی کلاس گذاشتی و لج کردی گفتی من پول نمیخام من قطعاتم رو میخام !!!!!!!!!!!! اون وقت من شدم کلاه بردار پرشین تولز تو هم شدی پسر پیغمبر !!!!!!!!!!!!!!!! حالا این وسط به نظرت تقصیر منه یا تقصیر تو هستش ؟
چرا کارایی که کردی رو توجیح میکنی و مظلوم نمایی می کنی !!!!
همه کاربرهایی که با شما خرید و فروش کردن به شخصیت شما پی بردن و نیازی نیست که من هم باز بگم
در مورد پول هم بزار بگم همه هم بدونن که شما چه اخلاق .... داری . اما فکر نکن همه مثل شما هستند .
به بنده تو تلگرام پیام دادی که رمز نام کاربری پرشین تولزت رو بده تا ببینم درباره من به تو چه چیزایی گفتند و کیا گفتند می خوام بدونم تا من هم پول یا کالا هات رو بدم که بنده هم قبول نکردم . مدارک حرفی هم که گفتم موجود هست . ببخشی ها کلاهبردار یعنی چی پس ؟؟ مال حرام خوردن چطوری میشه پس به نظر شما ؟ البته شما احتمال قوی پله های این صنعت رو به صورت جهشی بالا رفتی که دیگه این کارا برات مال حرام خوردن به حساب نمی یاد و تفریح هست
اگه شما راست میگی پول یا کالای من رو بده
این هم شماره کارت بزن و رسیدش رو بزار اینجا ( البته با نرم افزار رسید سازها که تازه اومده نه ها که شده ابزار کلاهبرداری از دیگران ) . کارت به کارت واقعی
این هم شماره کارت
6104337650975871
رامین محمدی
انشالا بعد دو سال و نیم مبلغ یادته دیگه