• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

:::::::::: خریدار رنو پی کی :::::::::: کسی پی کی برای فروش داره ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

persianboys85

Registered User
لایک‌ها
46
توي سايت ايران تجارت يا باما بايد بگردي كه زيادم هست آگهي ، تا 82 و يه سري هم 83 نيمه اول كاربراتورن كه بعضي هاشون كولر دارن بعضيا نه ، 83 يه يعد انژكتوريه و همشون كولر دارن 85 و 86 ميشه نيو پي كي كه گلگيرا و چراغاشون فرق داره باقي چيزا مثل همه ، فقط موتور هيوندا نگيري موتور پرايدشم 1300 بگير (1100 هم داره البته 81)

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
دوست عزیز بد جایی تاپیک زدی
برو تو تی تی یا تیونینگ ایرانیان بزن بهتره
در کل پی کی موتور هیوندایی نگیر که سرطانه
من خودم پی کم موتور پرایدیه
با 4 تومن یه 82 بت میدن
البته ممکنه یکم تصادف داشته باشه
نیو هم نگیر
باما، خرید خودرو رنو پی کی مشکي 4,000,000 فروشی | bama.ir
باما، خرید خودرو رنو پی کی مشکي 4,600,000 فروشی | bama.ir

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
توي سايت ايران تجارت يا باما بايد بگردي كه زيادم هست آگهي ، تا 82 و يه سري هم 83 نيمه اول كاربراتورن كه بعضي هاشون كولر دارن بعضيا نه ، 83 يه يعد انژكتوريه و همشون كولر دارن 85 و 86 ميشه نيو پي كي كه گلگيرا و چراغاشون فرق داره باقي چيزا مثل همه ، فقط موتور هيوندا نگيري موتور پرايدشم 1300 بگير (1100 هم داره البته 81)

سلام
اونارو سر زدیم و چنتاشم دیدم از نزدیک.. هم قیمت هاشون پرت شده هستن هم ماشیناشون ترکیده بودن ...

چرا هیوندا نگیریم ؟ 1100 یکی دم دستم هست دارم مذاکره میکنم باهاش که برم ببینم صلاح نیست ؟ مدلشم 82 هست. یعنی انژکتور نیست و کولرم نداره ؟

دوست عزیز بد جایی تاپیک زدی
برو تو تی تی یا تیونینگ ایرانیان بزن بهتره
در کل پی کی موتور هیوندایی نگیر که سرطانه
من خودم پی کم موتور پرایدیه
با 4 تومن یه 82 بت میدن
البته ممکنه یکم تصادف داشته باشه
نیو هم نگیر
باما، خرید خودرو رنو پی کی مشکي 4,000,000 فروشی | bama.ir
باما، خرید خودرو رنو پی کی مشکي 4,600,000 فروشی | bama.ir

موتور هیوندایی بگیرم ؟؟؟؟

نیو رو خوشم نمیاد از ظاهرش همون پی کی رو علاقمند شدیم...

یکم راهنمایی کنید شماها اطلاعاتتون خوبه

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
پستم اصلاح شد
ن رو ب گذاشته بودم ببخشید
-------------
ببین دوست من بهترین گزینه واسه شما میتونه یه مدل 83 باشه که البته یکم رنگ دار باشه ولی موتورش سالم باشه
اگه طرف فروشنده باشه ممکنه 1 تومن هم زیر قیمت بده
مثلا من فروشنده نیستم و الان واسه ماشین 10 تومنم مشتری بیاد نمیدم
به نظر من کاری با رنگ دارد بودنش نداشته باش بهتره که به فنی ماشین توجه کنید + شاسی ماشین
واسه خرید ماشین حتما تو شرایط مختلف ماشین رو تست کنید ( تو سربالایی پی کی کم نمیاره . حتما تستش کنید ببینید درسته یا نه )

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
پستم اصلاح شد
ن رو ب گذاشته بودم ببخشید
-------------
ببین دوست من بهترین گزینه واسه شما میتونه یه مدل 83 باشه که البته یکم رنگ دار باشه ولی موتورش سالم باشه
اگه طرف فروشنده باشه ممکنه 1 تومن هم زیر قیمت بده
مثلا من فروشنده نیستم و الان واسه ماشین 10 تومنم مشتری بیاد نمیدم
به نظر من کاری با رنگ دارد بودنش نداشته باش بهتره که به فنی ماشین توجه کنید + شاسی ماشین
واسه خرید ماشین حتما تو شرایط مختلف ماشین رو تست کنید ( تو سربالایی پی کی کم نمیاره . حتما تستش کنید ببینید درسته یا نه )

ممنونم.

مدل های 82 انژکتور نیستن و کولر ندارن ؟

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
82 همشون کاربرات هستن و کولر هم ندارن تا جایی که من اطلاع دارم

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
خیلی ممنون از لطف و راهنمایی علی آقا

سایر دوستان اگر راهنمایی توصیه و موردی داشتن اطلاع بدن چون چنتا مورد رو لیست کردم خرید نزدیکه...

upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Last edited:

persianboys85

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
اونارو سر زدیم و چنتاشم دیدم از نزدیک.. هم قیمت هاشون پرت شده هستن هم ماشیناشون ترکیده بودن ...

چرا هیوندا نگیریم ؟ 1100 یکی دم دستم هست دارم مذاکره میکنم باهاش که برم ببینم صلاح نیست ؟ مدلشم 82 هست. یعنی انژکتور نیست و کولرم نداره ؟

موتور هیوندایی بگیرم ؟؟؟؟

نیو رو خوشم نمیاد از ظاهرش همون پی کی رو علاقمند شدیم...

یکم راهنمایی کنید شماها اطلاعاتتون خوبه
من خودم خيلي گشتم حدود 4/5 ماه تا خريدم البته دليلش پيدا كردن يه ماشين تميز بود و الا از 2700 پي كي ديدم تا 8 تومن خودمم الان 82 دارم بدونه رنگ و بدونه ضربه (بدونه ضربه بودن مهم ترين قسمته) كولر دار هم هست توي 82 ها كولر رو فقط سفارشي ميذاشتن براي همين بعضي ها دارن بعضي ها نه ، 82 و نيمه اول 83 كلا كاربراتوره ، هرچي خواستي بخري فقط عقب جلو ستون نخورده باشه رنگ مهم نيست داشته باشه ، در مورد موتور هيوندا 1000 سي سي هستن ، راه كه نميرن و خدا نكنه موتور و گيربكس و چيزيش خراب شه كه كل ايرانو بايد بگردي كه پيدا كني قطعه اش رو 1100 پرايدي هم يه كم تنبله وگرنه مشكل ديگه اي نداره، نيو هم قطعات بدنه اش كم گير مياد (گلگيرا) ، تو خريد به دود آبي و صدا دادن چرخاي عقب توي پيچ و حباب دادن توي آب رادياتور ،كج وكله شدن لبه آب پر (چپ نشده باشه ) 7 و 8 نبودن زاويه چرخا ،گيجي ماشين توي سرعت و نكشيدن به چپ و راست برا ديسك و صفحه هم بذار دنده دو ببين ماشين تكون ميخوره يا نه ، كه در كل ببر نشون تعمير كار بده بعد بخر
بهترين جا براي اينكه بدوني چي و چطور بخري تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده انجمن - رنو 5 اينجاست
در مورد سرعت و شتاب از هر پرايدي جلو ميزنه (ماشيناي ديگه هم مثل 405 ، 206 ، و ... تا 120 تا اين جلوتر هست اما بعد ...) وزنش از پرايد صندوق دار (بدونه گاز ) 30 كيلو سنگين تره ، قطعاتشم فراوانه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا