• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار روزانه 10.000 عدد شارژ هزاری ایرانسل

hosseiin

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان لطف كنند ادعاي الكي نداشته باشند.... براي تبليغ خودتون هم جاهاي ديگه و روشهاي ديگه رو در نظر بگيريد....

وقتي توان تهيه با نرخ 935 را نداريد‏ بيان اين ادعا در تاپيك كاملا جاي تاسف دارد....

بقيه دوستان هم اصلا جواب پيام خصوصي را نمي دهند.... واقعا وقتي نمي تونيد نگيد و ادعا نكنيد....

شماره خودم رو براتون فرستادم...منتظر تماس و يا پاسختون هستم

سلام دوست عزیز ... هیچکس هیچ ادعایی نداره ..
فقط شما اومدید با این تعداد بالا یه آمار قیمت بگیرید که پینهایی که عمده فروش ها دارن ارائه میدند چند قیمت داره تهیه میشه .. وگر نه خریدار نیستید

کاملا از مطالبتون مشخصه که تاپیکتون سرکاریه ... با ذکر دلیل برای همه دوستان مشخص میکنم

توی تاپیک های اولتون چند از دوستان گفتند چند مد نظر شماست؟ شما فقط گقتید زیر 960 چون تا اون موقع آمار داشتید که 960 هم میتونید بگیرید

بعد از اون این پیغام رو توی تاپیک دادید

شرایط من که تو تاپیک اول ذکر شده به صورت کامل.... و چیز خاصی نمونده که بگم....

فعلا روزی 10.000 تا با قیمت 950 دارم تهیه می کنم... شما هم قیمتتون را برام پیام خصوصی کن... از روزی 1000 تا شروع می کنم و اگر مطمئن شدم تا روزی 10.000 و 20.000 تا ازت میگیرم... برای اطمینان نمی تونم از اول سفارش بالا بدم....

پس تا اینجا اعلام کردید که دارید با قیمت 950 با تعداد روزی 10000 تا تهیه میکنید .

2 روز پیش این پیغام خصوصی رو برای من ارسال کردید

QUOTE=yahya24]سلام دوست عزیز
من وقتی روزی 5.000 تا میگریم فعلا دارم با نرخ 935 تهیه می کنم و وقتی 10.000 تا میگیرم 930 و وقتی 15.000 و بالاتر میگیرم 920تا925 میگیرم....
قیمتتون خوبه و برای شروع مناسبه... ضمن اینکه گاهی اوقات این کسی که فعلا ازش میگیرم توان تهیه تعداد بالا نداره.... شما میتونید روزانه تا هر تعداد تهیه کنید؟ و در عرض چند ساعت تحویل می دهید؟
پین ها با سریال هستند؟
این هم آی دی من:
.........
اکثر اوقات آن هستم

-------------------------------

همچنان منتظر پاسخ شما به پیام فوق هستیم.... میتونید تهیه کنید؟؟؟[/QUOTE]

و دیروز هم بعد از اینکه قیمت ها رو براتون ارسال کردم ای پیغام رو دادید

ببخشيد پس چرا توي تاپيك نوشتيد از 930 تا 935؟؟ ....
من خودم فعلا دارم 930 تا 935 تهيه مي كنم روزانه تا 5000 عدد.... ولي چون كم ميارم و بيشتر ميخوام گفتم از بقيه بگيرم....موفق باشيد....

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

توی تاپیک های اول ایشون گفتند من تعداد 10000 عدد رو 950 می خرم !!!!!
توی تاپیک های بعدی گفته .... من 5000 عدد رو 930 تا 935 میخرم !!!!! عجب!

خب دوستان ... به نظر شما چطور میشه وقتی 10000 داره ایشون میخره با قیمت 950 ولی وقتی 5000 میخره قیمتش میشه 930 ؟؟ بازم عجب!

تازه ایشون توی تاپیکشون اعلام کرده وقتی 20000 عدد میخره 920 هم بهش میدن ؟؟!!! جلل خالق ....
دوست عزیز .... لایه 2 ایرانسل هم این قیمت نمیتونه بگیر که روزی 500 میلیون به بالا داره خرید میکنه

به هر حال اگر خواستید آمار قیمت بگیرید ، روش دیگری هم هست ... نیازی به این کار نبود

موفق باشید

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161

سلام دوست عزیز ... هیچکس هیچ ادعایی نداره ..
فقط شما اومدید با این تعداد بالا یه آمار قیمت بگیرید که پینهایی که عمده فروش ها دارن ارائه میدند چند قیمت داره تهیه میشه .. وگر نه خریدار نیستید

کاملا از مطالبتون مشخصه که تاپیکتون سرکاریه ... با ذکر دلیل برای همه دوستان مشخص میکنم

توی تاپیک های اولتون چند از دوستان گفتند چند مد نظر شماست؟ شما فقط گقتید زیر 960 چون تا اون موقع آمار داشتید که 960 هم میتونید بگیرید

بعد از اون این پیغام رو توی تاپیک دادید

پس تا اینجا اعلام کردید که دارید با قیمت 950 با تعداد روزی 10000 تا تهیه میکنید .

2 روز پیش این پیغام خصوصی رو برای من ارسال کردید

QUOTE=yahya24]سلام دوست عزیز
من وقتی روزی 5.000 تا میگریم فعلا دارم با نرخ 935 تهیه می کنم و وقتی 10.000 تا میگیرم 930 و وقتی 15.000 و بالاتر میگیرم 920تا925 میگیرم....
قیمتتون خوبه و برای شروع مناسبه... ضمن اینکه گاهی اوقات این کسی که فعلا ازش میگیرم توان تهیه تعداد بالا نداره.... شما میتونید روزانه تا هر تعداد تهیه کنید؟ و در عرض چند ساعت تحویل می دهید؟
پین ها با سریال هستند؟
این هم آی دی من:
.........
اکثر اوقات آن هستم

-------------------------------

همچنان منتظر پاسخ شما به پیام فوق هستیم.... میتونید تهیه کنید؟؟؟

من خودم فعلا دارم 930 تا 935 تهيه مي كنم روزانه تا 5000 عدد.... ولي چون كم ميارم و بيشتر ميخوام گفتم از بقيه بگيرم....موفق باشيد....

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خب دوستان ... به نظر شما چطور میشه وقتی 10000 داره ایشون میخره با قیمت 950 ولی وقتی 5000 میخره قیمتش میشه 930 ؟؟ بازم عجب!

تازه ایشون توی تاپیکشون اعلام کرده وقتی 20000 عدد میخره 920 هم بهش میدن ؟؟!!! جلل خالق ....
دوست عزیز .... لایه 2 ایرانسل هم این قیمت نمیتونه بگیر که روزی 500 میلیون به بالا داره خرید میکنه

به هر حال اگر خواستید آمار قیمت بگیرید ، روش دیگری هم هست ... نیازی به این کار نبود

موفق باشید
[/QUOTE]

سلام.
آقا یحی تایید میشوند .
همچنین خریدار تعداد بالا هستند دوست عزیز جناب
hosseiin
همچنین هیچگونه سرکاری هم درکار نیست و خیالتون از این بابت راحت باشه

yahya24

Registered User
لایک‌ها
7

موفق باشید

سلام.
آقا یحی تایید میشوند .
hosseiin
[/QUOTE]

اونایی که این کاره باشند می دونند همیشه نمیشه با قیمت 935 یا 930خرید.... من اول کار با قیمت 965 می خریدم و فعلا هم دارم با 950 می خرم.... ولی این بین شده با قیمت 930 و حتی 925 هم خریدم.... حدود 2000 شارژ هم از همین دوست مون آقای mimmeslemadar خریدم.... بقیه دوستان وقتی براتون پیغام میدم اگر مثلا طبق ادعاتون 935 تهیه می کنید لطفا شماره تماس بدید چرا نمی دید؟
اونایی که دارم ازشون می خرم میدونن سرکاری نیست... بقیه دوستان هم فکر کنم تا حالا فقط داشتن گردوبازی می کردن و برای همین تعداد بالا براشون سواله...
برای من اصلا قیمت مهم نیست که 965 باشه یا 950 یا 930 یا 935 یا کمتر چون من دارم با 980 میفروشم و به صورت غیر مجازی.... فقط میخوام سودم بیشتر بشه.... دویدن دنبال قیمت با شما....

hosseiin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام.
آقا یحی تایید میشوند .
hosseiin

اونایی که این کاره باشند می دونند همیشه نمیشه با قیمت 935 یا 930خرید.... من اول کار با قیمت 965 می خریدم و فعلا هم دارم با 950 می خرم.... ولی این بین شده با قیمت 930 و حتی 925 هم خریدم.... حدود 2000 شارژ هم از همین دوست مون آقای mimmeslemadar خریدم.... بقیه دوستان وقتی براتون پیغام میدم اگر مثلا طبق ادعاتون 935 تهیه می کنید لطفا شماره تماس بدید چرا نمی دید؟
اونایی که دارم ازشون می خرم میدونن سرکاری نیست... بقیه دوستان هم فکر کنم تا حالا فقط داشتن گردوبازی می کردن و برای همین تعداد بالا براشون سواله...
برای من اصلا قیمت مهم نیست که 965 باشه یا 950 یا 930 یا 935 یا کمتر چون من دارم با 980 میفروشم و به صورت غیر مجازی.... فقط میخوام سودم بیشتر بشه.... دویدن دنبال قیمت با شما....[/QUOTE]

سلام
شما متوجه منظور من نمیشید انگار
من حرفم اینه که هیچ نمایندگی ایرانسل (مجاز) به این قیمت نمیده ... با شرکتی که من ازشون تهیه میکنم صحبت کردم و چند شرکت دیگه ... گفتند به هیچ عنوان این قیمت نمیشه داد ... من از خودم حرف در نیاوردم ... دوستانی که عمده فروش هستند بیان بگن چند تهیه میکنند
و یه سوال ؟؟ و حتما جواب میخوام .... شما توی یه تاپیکتون گفتید 10000 رو 950 خریدید بعد گفتید 5000 رو 930 .. اصلا تطابق قیمت نداره !!!
بعد دوباره پیام خصوصی دادید گفتید من روزی 5000 رو 930 میخرم .. و الان هم دارید میگید من این مقدار رو 950 دارم تهیه میکنم ... پس چرا پیام دادید میگید من فعلا این مقدار رو 930 میخرم !! ... اصلا خودتون هم نمی دونید دارید چکار می کنید ....

بله یکی از دوستان این قیمت داره میفروشه

نگاه به این پست بندازید ( به هیچ عنوان قصد خراب کردن تاپیک این دوستمون رو ندارم و جهت اطلاع دوستان ذکر شده)

سلام
شارژ به صورت کاغذی نیست. از امپاد ایرانسل یه سری شارژ خریدم رو دستم مونده تعدادش میخام زیر قیمت بفروشم.

این دوستمونه که خودش داره میگه از امپاد داره تهیه می کنه
بله امپاد یه طرحی رو گذاشته که فقط پین هزاری ایرانسل رو به قیمت های مناسب و زیر قیمت داره میده مثلا 780 ... 720 ... 800 و ... ایشون هم داره اینتوری خرید میکنه و میده دست مشتری .. پس از نمایندگی خرید نمیکنه

اگر این قیمت وجود داره شما شرکت رو معرفی کنید برای اثبات
... چه اشکالی داره ما هم میریم اونجا فرارداد می بندیم(در صورت وجود شرکت)

Last edited:

yahya24

Registered User
لایک‌ها
7
برای آخرین بار جواب شما رو میدم و اگه تکرار کنید گزارش میشید آقای محترم....
این جواب شما: من 10.000 تا رو با 950 از یکی میخرم و اون 5000 تا با نرخ 930 رو از کس دیگه و در نتیجه دلیل نداره تطابق قیمت داشته باشه چون از دو فرد جدا میخرم... که این افراد هم محدودیت دارن و همیشه برای فروش شارژ ندارند... در چنین شرایطی من مجبورم 15.000 تا رو با نرخ 965 بخرم....
من فقط با 965 از شرکت میگیرم و بقیه رو از اشخاص تهیه می کنم.... از همین بچه های پرشین تولز هم تا 7.000 تا با نرخ 890 تا 915 خریدم که شاید صلاح نباشه نام ببرم.... من کاری ندارم می دزده یا از کجا میاره، مهم اینه با نرخ کم بهم بده....
بله حرفتون درسته شرکت ها فقط 965 میدن و نه کمتر.... من تعیین نکردم شخص بده یا شرکت ، فقط قیمت برام مهمه که کمتر باشه تا سودم بیشتر بشه....

شما مثل اینکه با خودتون مشکل دارید و سعی می کنید تاپیک بقیه رو حرفهاتون خراب کنید....
ضمنا گزارش شدید....

hosseiin

Registered User
لایک‌ها
40
برای آخرین بار جواب شما رو میدم و اگه تکرار کنید گزارش میشید آقای محترم....
این جواب شما: من 10.000 تا رو با 950 از یکی میخرم و اون 5000 تا با نرخ 930 رو از کس دیگه و در نتیجه دلیل نداره تطابق قیمت داشته باشه چون از دو فرد جدا میخرم... که این افراد هم محدودیت دارن و همیشه برای فروش شارژ ندارند... در چنین شرایطی من مجبورم 15.000 تا رو با نرخ 965 بخرم....
من فقط با 965 از شرکت میگیرم و بقیه رو از اشخاص تهیه می کنم.... از همین بچه های پرشین تولز هم تا 7.000 تا با نرخ 890 تا 915 خریدم که شاید صلاح نباشه نام ببرم.... من کاری ندارم می دزده یا از کجا میاره، مهم اینه با نرخ کم بهم بده....
بله حرفتون درسته شرکت ها فقط 965 میدن و نه کمتر.... من تعیین نکردم شخص بده یا شرکت ، فقط قیمت برام مهمه که کمتر باشه تا سودم بیشتر بشه....

شما مثل اینکه با خودتون مشکل دارید و سعی می کنید تاپیک بقیه رو حرفهاتون خراب کنید....
ضمنا گزارش شدید....

ببینید کسی قصد خراب کردن تاپیک شما رو نداره .. اگر هم این طوری بوده معذرت خواهی میشه
این مطالب رو گفتم چون توی پیام خصوصیتون حرفایی زدید که مجبور به گفتند این مطالب بود

وقتی خودتون متوجه نمیشد چی دارید میگید برای آدم سوال پیش میاد .. نمونش این متن خودتون رو بخونید

برای من اصلا قیمت مهم نیست که 965 باشه یا 950 یا 930 یا 935 یا کمتر چون من دارم با 980 میفروشم و به صورت غیر مجازی.... فقط میخوام سودم بیشتر بشه.... دویدن دنبال قیمت با شما....

بعد هم این متن رو بخونید

به هر حال انشاا.. که بتونید قیمت مناسب پیدا کنید

در ضمن از امتیاز منفی هم که دادی تشکر و قدر دانی میشه ولی دلیلی بر این کار ندیدم !

iTrader Rating Notification

You have received a new Negative rating or comment from yahya24.

Details about this transaction can be found on your iTrader page.

Note: This is an automated message.

May 19th, 2013, 11:59 AM
yahya24
قرار دادن مطالب غیر مرتبط در تاپیک و منحرف کردن تاپیک و ایجاد شبهه در فروشندگان....

این آقا فقط دارند تاپیک منو در پست های مختلف منحرف و خراب می کنند....

موفق باشید

Last edited:

yahya24

Registered User
لایک‌ها
7
ببینید کسی قصد خراب کردن تاپیک شما رو نداره .. اگر هم این طوری بوده معذرت خواهی میشه
این مطالب رو گفتم چون توی پیام خصوصیتون حرفایی زدید که مجبور به گفتند این مطالب بود

وقتی خودتون متوجه نمیشد چی دارید میگید برای آدم سوال پیش میاد .. نمونش این متن خودتون رو بخونید

بعد هم این متن رو بخونید

به هر حال انشاا.. که بتونید قیمت مناسب پیدا کنید
موفق باشید

:D واقعا تعجب می کنم از ذکاوتتون و جالب اینه که فقط این موارد برای شما سواله و بقیه متوجه منظورم شدند....
در بخش اول که گفتم قیمت مهم نیست یعنی ضرر نمی کنم با نوسان قیمت از 965 تا 930 و به همین دلیل از هرکس هرچی بده زیر 965 میخرم.....
در بخش دوم که گفتم قیمت برام مهمه که کمتر باشه تا سودم بیشتر بشه هم یعنی اینکه شخص بده یا شرکت مهم نیست ، دزدی باشه یا... هم مهم نیست ، قیمت مهمه که سودم بیشتر بشه....

شما مطالب قبل و بعد رو نمی خونید و فقط از یک تیکه از جمله می ایید برای منحرف کردن تاپیک بهره می برید و و تنها هدفتون هم همینه نشون بدید من خریدار نیستم:) اینکه از شما نمیخرم دلیل بر این نیست که از هیچ کس نمیخرم....
اگه میخواهید براتون اثبات کنم که خریدارم شما با همون 965 بدید تا همین الان من ازتون 1000 تا بخرم :D تا ببینم چقدر طول می کشه 1000 تا شارژ رو تحویل بدید:D

hosseiin

Registered User
لایک‌ها
40
:D واقعا تعجب می کنم از ذکاوتتون و جالب اینه که فقط این موارد برای شما سواله و بقیه متوجه منظورم شدند....
در بخش اول که گفتم قیمت مهم نیست یعنی ضرر نمی کنم با نوسان قیمت از 965 تا 930 و به همین دلیل از هرکس هرچی بده زیر 965 میخرم.....
در بخش دوم که گفتم قیمت برام مهمه که کمتر باشه تا سودم بیشتر بشه هم یعنی اینکه شخص بده یا شرکت مهم نیست ، دزدی باشه یا... هم مهم نیست ، قیمت مهمه که سودم بیشتر بشه....

شما مطالب قبل و بعد رو نمی خونید و فقط از یک تیکه از جمله می ایید برای منحرف کردن تاپیک بهره می برید و و تنها هدفتون هم همینه نشون بدید من خریدار نیستم:) اینکه از شما نمیخرم دلیل بر این نیست که از هیچ کس نمیخرم....
اگه میخواهید براتون اثبات کنم که خریدارم شما با همون 965 بدید تا همین الان من ازتون 1000 تا بخرم :D تا ببینم چقدر طول می کشه 1000 تا شارژ رو تحویل بدید:D

خب به هر حال حرفهایی هست که زدید ... دو پهلو نباید حرف بزنید
من نیازی به خرید شما ندارم .. فروش عمدمون بالا هست و کسی نگفت که چرا از ما خرید نمی کنید ... گفت ؟؟؟
دوست عزیز ما پین ها رو از شرکت تهیه میکنیم و صبح از ساعت 9 تا 11 سفارش میگیریم و بعد از ظهر برا مشتری ارسال میکنیم .. پس حداقل 6 ساعت زمان میبره تا تحویل داده بشه (تعداد بالا)

در ضمن از امتیاز منفی هم که دادی تشکر و قدر دانی میشه ولی دلیلی بر این کار ندیدم !

iTrader Rating Notification

You have received a new Negative rating or comment from yahya24.

Details about this transaction can be found on your iTrader page.

Note: This is an automated message.

May 19th, 2013, 11:59 AM
yahya24
قرار دادن مطالب غیر مرتبط در تاپیک و منحرف کردن تاپیک و ایجاد شبهه در فروشندگان....

این آقا فقط دارند تاپیک منو در پست های مختلف منحرف و خراب می کنند....

yahya24

Registered User
لایک‌ها
7
خب به هر حال حرفهایی هست که زدید ... دو پهلو نباید حرف بزنید
من نیازی به خرید شما ندارم .. فروش عمدمون بالا هست و کسی نگفت که چرا از ما خرید نمی کنید ... گفت ؟؟؟
دوست عزیز ما پین ها رو از شرکت تهیه میکنیم و صبح از ساعت 9 تا 11 سفارش میگیریم و بعد از ظهر برا مشتری ارسال میشه .. پس حداقل 6 ساعت زمان میبره تا تحویل داده بشه (تعداد بالا)

دو پهلو نیست.... دو جا دو حرف مختلف بیان شده در دو موضوع مختلف...

چقدر هزاری موجود دارید؟ با چه نرخی؟

hosseiin

Registered User
لایک‌ها
40
دو پهلو نیست.... دو جا دو حرف مختلف بیان شده در دو موضوع مختلف...

چقدر هزاری موجود دارید؟ با چه نرخی؟

هزاری ایرانسل رو اگر روزانه 5000 خرید داشته باشید 965 و اگر روزانه 10000 خرید داشته باشید 964 . در مورد تعداد بالاتر بعدا بهتون اطلاع میدم
تمام پینها با سریال و تضمین شده ارائه میشه

بالا