hosseiin
Registered User
دوستان لطف كنند ادعاي الكي نداشته باشند.... براي تبليغ خودتون هم جاهاي ديگه و روشهاي ديگه رو در نظر بگيريد....
وقتي توان تهيه با نرخ 935 را نداريد بيان اين ادعا در تاپيك كاملا جاي تاسف دارد....
بقيه دوستان هم اصلا جواب پيام خصوصي را نمي دهند.... واقعا وقتي نمي تونيد نگيد و ادعا نكنيد....
شماره خودم رو براتون فرستادم...منتظر تماس و يا پاسختون هستم
سلام دوست عزیز ... هیچکس هیچ ادعایی نداره ..
فقط شما اومدید با این تعداد بالا یه آمار قیمت بگیرید که پینهایی که عمده فروش ها دارن ارائه میدند چند قیمت داره تهیه میشه .. وگر نه خریدار نیستید
کاملا از مطالبتون مشخصه که تاپیکتون سرکاریه ... با ذکر دلیل برای همه دوستان مشخص میکنم
توی تاپیک های اولتون چند از دوستان گفتند چند مد نظر شماست؟ شما فقط گقتید زیر 960 چون تا اون موقع آمار داشتید که 960 هم میتونید بگیرید
بعد از اون این پیغام رو توی تاپیک دادید
شرایط من که تو تاپیک اول ذکر شده به صورت کامل.... و چیز خاصی نمونده که بگم....
فعلا روزی 10.000 تا با قیمت 950 دارم تهیه می کنم... شما هم قیمتتون را برام پیام خصوصی کن... از روزی 1000 تا شروع می کنم و اگر مطمئن شدم تا روزی 10.000 و 20.000 تا ازت میگیرم... برای اطمینان نمی تونم از اول سفارش بالا بدم....
پس تا اینجا اعلام کردید که دارید با قیمت 950 با تعداد روزی 10000 تا تهیه میکنید .
2 روز پیش این پیغام خصوصی رو برای من ارسال کردید
QUOTE=yahya24]سلام دوست عزیز
من وقتی روزی 5.000 تا میگریم فعلا دارم با نرخ 935 تهیه می کنم و وقتی 10.000 تا میگیرم 930 و وقتی 15.000 و بالاتر میگیرم 920تا925 میگیرم....
قیمتتون خوبه و برای شروع مناسبه... ضمن اینکه گاهی اوقات این کسی که فعلا ازش میگیرم توان تهیه تعداد بالا نداره.... شما میتونید روزانه تا هر تعداد تهیه کنید؟ و در عرض چند ساعت تحویل می دهید؟
پین ها با سریال هستند؟
این هم آی دی من:
.........
اکثر اوقات آن هستم
-------------------------------
همچنان منتظر پاسخ شما به پیام فوق هستیم.... میتونید تهیه کنید؟؟؟[/QUOTE]
و دیروز هم بعد از اینکه قیمت ها رو براتون ارسال کردم ای پیغام رو دادید
ببخشيد پس چرا توي تاپيك نوشتيد از 930 تا 935؟؟ ....
من خودم فعلا دارم 930 تا 935 تهيه مي كنم روزانه تا 5000 عدد.... ولي چون كم ميارم و بيشتر ميخوام گفتم از بقيه بگيرم....موفق باشيد....
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
توی تاپیک های اول ایشون گفتند من تعداد 10000 عدد رو 950 می خرم !!!!!
توی تاپیک های بعدی گفته .... من 5000 عدد رو 930 تا 935 میخرم !!!!! عجب!
خب دوستان ... به نظر شما چطور میشه وقتی 10000 داره ایشون میخره با قیمت 950 ولی وقتی 5000 میخره قیمتش میشه 930 ؟؟ بازم عجب!
تازه ایشون توی تاپیکشون اعلام کرده وقتی 20000 عدد میخره 920 هم بهش میدن ؟؟!!! جلل خالق ....
دوست عزیز .... لایه 2 ایرانسل هم این قیمت نمیتونه بگیر که روزی 500 میلیون به بالا داره خرید میکنه
به هر حال اگر خواستید آمار قیمت بگیرید ، روش دیگری هم هست ... نیازی به این کار نبود
موفق باشید