• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار روغن موتور elf + فیلتر روغن + صافی بنزین + فیلتر هوا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
حداقل درجه کیفی روغن برا ماشین شما Api SL هستش و گرانروی ۱۰-۴۰
شدیدا و قویا وصیه میکنم روغن های خازجی نریزید،روغن موتورهای داخلی حتی تو دنیا،حرف برا گفتن دارن و واقعا عالین،برکس بقیه چیزامون !
نکته مهم تر اینکه روغن های خارجی امکان تقلبی بودن توشون خیلی بالاس و همینطور تصفیه بودنشون،اما روغن های داخلی رو با خیال راحت میشه استفاده کرد
با این اوصاف پیشنهاد من به شما ۲تا روغنه
بهران سوپر پیشتاز sl 10-40
به توتال جعبه آبی با همون شاخص های بالا،که به روغن ال ۹۰ معروفه
بین این ۲تا هم نظرم رو اولیس،چون محصول بهران هست و از نظر کیفیت همه جوره امتحانشو پس داده،خدا هم نمیتونه کیفیتشو زیر سوال ببره :-D
۴ لیتریش حدود ۶۰ تومنه و اگر بگردی تا ۵۰ م گیر میاد.۱ لیتریشم فک کنم ۱۵ ت
در ضمن ماشین شما با تعویض فیلتر روغن به ۴.۸ لیتر نیاز داره نه ۵،زیاد نریزید که به روغن ریزی میفته و به اویل پمپ فشار میاد

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
خارجی کجا بود همشون تو قشم پر میشن بهترین روغن تو ایران سویر پیشتاز بهران

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
درود

دوستان همونطور که از اسم تاپیک پیداست واسه دخترمون الناز خریدار روغن موتور elf + فیلتر روغن + صافی بنزین + فیلتر هوا هستم
میزان نیاز از هر کدوم 3 عدد و جنس خوب.
دوستانی که این مورد رو دارند اعلام آمادگی کنند

یا حق
زنگ بزن نیکو پخش همه این موارد رو داره با تیپاکس برات میفرسته

amirtoudeh

Registered User
لایک‌ها
13
حداقل درجه کیفی روغن برا ماشین شما Api SL هستش و گرانروی ۱۰-۴۰
شدیدا و قویا وصیه میکنم روغن های خازجی نریزید،روغن موتورهای داخلی حتی تو دنیا،حرف برا گفتن دارن و واقعا عالین،برکس بقیه چیزامون !
نکته مهم تر اینکه روغن های خارجی امکان تقلبی بودن توشون خیلی بالاس و همینطور تصفیه بودنشون،اما روغن های داخلی رو با خیال راحت میشه استفاده کرد
با این اوصاف پیشنهاد من به شما ۲تا روغنه
بهران سوپر پیشتاز sl 10-40
به توتال جعبه آبی با همون شاخص های بالا،که به روغن ال ۹۰ معروفه
بین این ۲تا هم نظرم رو اولیس،چون محصول بهران هست و از نظر کیفیت همه جوره امتحانشو پس داده،خدا هم نمیتونه کیفیتشو زیر سوال ببره :-D
۴ لیتریش حدود ۶۰ تومنه و اگر بگردی تا ۵۰ م گیر میاد.۱ لیتریشم فک کنم ۱۵ ت
در ضمن ماشین شما با تعویض فیلتر روغن به ۴.۸ لیتر نیاز داره نه ۵،زیاد نریزید که به روغن ریزی میفته و به اویل پمپ فشار میاد

همه این اطلاعاتی که شما دادید رو از 1 1 91 می دونم چون تحویل ماشین تو این روز بوده. قبل تحریم ها که خدا بیامرزدش توتال 7000 می ریختم که می صرفید بعد که گرون شد رفتم بگیرم یکی گفت که چرا کاسترول 10 40 نمی بری ارزونترم هست تازه، گفتم باشه. ریختم دیدم که این خیلی به ماشین سازه مسافت طی شده با یک بار گاز از 220 به 280 کیلومتر افزایش پیدا کرد سروصدا موتور کمتر و شتابش بیشتر شد. این دفعه رفتم بگیرم دیدم لامسب اینم شده هم قیمت توتال 7000. حالا من می دونم بهران پیشتاز هم خوبه ولی می خوام که ارزون بگیرم، از بچه های انجمن آدرس دقیق با قیمت دقیق می خوام که سریع برم بگیرم که این نازنین با ما قهر نکنه یه وقت. فوری فوری
این مورد آخر که شما گفتید خیلی جالبه و درست تره، تو دفترچه نوشته 5.2 لیتر که من از 0.2 صرف نظر می کردم و همون 5 لیتر می ریختم که بعد 9 ماه شروع کرد به روغن ریزی از کاسه نمد میل لنک بین موتور و صفحه کلاچ که بردم گارانتی هم کاسه نمد عوض شد و هم دیسک و صفحه (دستشون درد نکنه خیلی چیزای دیگه هم بدونه این که من بگم و یا بفهمم که خرابه عوض کردن یه قرونم نگرفتن). پس من باید طبق توصیه شما فقط 4.8 لیتر بریزم؟

زنگ بزن نیکو پخش همه این موارد رو داره با تیپاکس برات میفرسته
شمارشو حد اقل می زاشتی، تازه شهر ما تیپاکس نداره

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ال 90 در صورتی که فیلتر روغنشم عوض بشه 4.8 میگیره و بدون اون 4.5
شما حتی 300 سی سی هم ازین مقادیری که گفتم کمتر بریزی هیچ مشکلی پیش نمیاد،اما کمی اضافه تر...همون مشکلای که خودت گفتی
بهترین کار اینه که 4.5 بریزی،بعد بیای خونه و ماشینو بزاری تو سطح صاف،بعد 7،8 ساعت گیج روغن رو بکشی،اگر از خط شاخص ماکس پایین تر بود یه 150,200 سی سی تا از درپوش بالا اضافه کنی و مجدد بعد از 2،3 ساعت گیج بزنی تا فیکس بشه

ماشین خودم،همین ریو آواتارم 4سال دست بابام بود،هرسری میبرد تعویض روغنی ،اون نفهما بجا 3.5 لیتر 4 لیتر میریختن،بابای منم بنده خدا نمیدونست،تا ماشین رسید دست خودم و بردم برا روغن،گفتم 3.5 بریز
گفت آقا کمه،ریو 4لیتره،ما همیشه برا همه 4لیتر میریزیم!! دفترچه ماشینو نشونش دادم ساکت شد !
با تعویض فیلتر 3650 ریختم دقیق،بعد دیدم نفس ماشین نسبت به قبل چقد باز شد،صدای موتور بعد از 4سال از خفگی درومد !
البته این بیچاره خیلی مرده،عین 4سال با اینکه نیم لیتر اضافه میریختن آخ نگفت.دریغ از ی قطره نشتی و روغن ریزی

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
داداش ببخشید ولی این دخترتون الناز خانوم خیلی بی ریخت تشریف دارن:D.
میدونی چرا چون این تندرا این قدر مرد هستن که با وجود اسم الناز سیبیل هم داشته باشن:lol:.
ولی جدا از شوخی ماشین شاخیه.اذیت اصلا تو کارش نیست.این سمندهای ef7 هم خیلی مردن.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
میدونی چرا چون این تندرا این قدر مرد هستن که با وجود اسم الناز سیبیل هم داشته باشن:lol:.
ولی جدا از شوخی ماشین شاخیه.اذیت اصلا تو کارش نیست.این سمندهای ef7 هم خیلی مردن.

نفهمیدم مخاطبتون کی بود ؟من عایا :D

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
نفهمیدم مخاطبتون کی بود ؟من عایا :D

نه داداش من به ریو بگم بی ریخت:blink:.خدایی از نظر ظاهر خیلی شاخه.منظورم تندر استارتر بود که اسمش رو گذاشتن الناز!
البته حرفم مزاح بود امیدوترم به کسی برنخورده باشه.:blush:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
نه داداش من به ریو بگم بی ریخت:blink:.خدایی از نظر ظاهر خیلی شاخه.منظورم تندر استارتر بود که اسمش رو گذاشتن الناز!
البته حرفم مزاح بود امیدوترم به کسی برنخورده باشه.:blush:

عامو هر ماشینی برا صاحابش معمولا با ارزشه
ال ۹۰ م واقعا ماشین خوب و با کیفیتیه،اکثرا راضین ازش :)

evenger

Registered User
لایک‌ها
338

درود

اخوی دیگه دخترمونه. کاریشم نمیشه کرد. حالا باز بیشتر اگه خواستی واست توضیح میدم ولی توی پخ . اینجا بگم بچه ها فکر بد می کنند. :D خخخخ
رنگ سفید انتظار داری اسمشو بذارم چنگیز؟؟؟ خخخخخخ
بهترین ماشین توی ایران همین میتونه باشه.ریو هم ماشین خوبیه ولی آپشن نداره.
EF7 متاسفانه شتاب خوب و کم صداست ولی بعد از 6 ماه تا 1 سال باید نگاهش کنی. چرا که خیلی هارو دیدیم سرسیلندر باز کنید.
یا حق

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
درود

اخوی دیگه دخترمونه. کاریشم نمیشه کرد. حالا باز بیشتر اگه خواستی واست توضیح میدم ولی توی پخ . اینجا بگم بچه ها فکر بد می کنند. :D خخخخ
EF7 متاسفانه شتاب خوب و کم صداست ولی بعد از 6 ماه تا 1 سال باید نگاهش کنی. چرا که خیلی هارو دیدیم سرسیلندر باز کنید.
یا حق

داداش ما هم تندر داشتیم هم الان ef7 بنزینی.جفتشونم خوبن.الان درست یک ساله که داریم و از نظر موتوری هییییییییچ مشکلی نداشته.واسه ما بنزینیه.مشکل سر سیلندر هم تو شش ماهه اول 90 بوده بعد از اون کاملا رفع شده.ولی چون جفتشونم داشتیم میگم سواری که سمند میده اونم ef7 نه تندر میتونه بده نه ریو نه پارس.خوراک سفره.راحت.جادار.پر امکانات.بی صدا.کم مصرف.نرم و پر شتاپ.
ولی تندر کیفیت کلی قطعاتش بالاتره چون نظارت فرانسوی ها رو داره.
به هر حال ایشالله چرخش واست بچرخه.ماشین خوبیه.الانم که گرون شده.خوشا به حالتون که حداقل ارزش پولتون حفظ شده:D.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
درود

یا حق

عامو بهترین انتخاب رو هرکس با توجه به نیازهاش تعیین میکنه :)
مثلا برا بابای من با توجه به خواسته هاش ال ۹۰ بهترینه تو این رنج قیمت
اما برا من با توجه به ارتفاع زیادش و مرکز ثقل بالا و فنربندی نرمش،چون هی لایی بازی میکنم حکم ارابه مرگ رو واهد داشت :-D
ریو عین سوسمار میخزه رو زمین،اصلا چپ کردن حالیش نیست کلا،و صد البته به نسبت ال ۹۰ معایبی م داره مثلا اتاق ال ۹۰ خیلی نرم تر و بی صدا تره.ولی هندلینگ ریو و تقریبا بی استهلاک !! بودنشم باید در نظر داشت

اونجایی که گفتی ریو آپشن نداره رو متوجه نشدم ؟

داداش ما هم تندر داشتیم هم الان ef7 بنزینی.جفتشونم خوبن.الان درست یک ساله که داریم و از نظر موتوری هییییییییچ مشکلی نداشته.واسه ما بنزینیه.مشکل سر سیلندر هم تو شش ماهه اول 90 بوده بعد از اون کاملا رفع شده.ولی چون جفتشونم داشتیم میگم سواری که سمند میده اونم ef7 نه تندر میتونه بده نه ریو نه پارس.خوراک سفره.راحت.جادار.پر امکانات.بی صدا.کم مصرف.نرم و پر شتاپ.
ولی تندر کیفیت کلی قطعاتش بالاتره چون نظارت فرانسوی ها رو داره.
به هر حال ایشالله چرخش واست بچرخه.ماشین خوبیه.الانم که گرون شده.خوشا به حالتون که حداقل ارزش پولتون حفظ شده:D.

دادا ال ۹۰ خیلی استهلاکش پایین تر از سمنده ، اتاق ال ۹۰ هم اگر جادارتر از سمند نباشه کوچیک تر نیست،اتاق خوابیه برای‌خودش:D
سمند البته هندلینگ واقعا خوبی داره که بسیار این ویژگیش رو دوست میدارم :)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یکی نبود به ما قیمت و آدرس سوپر پیشتاز بده؟ :blink:

کدوم شهری دادا ؟
قیمت رسمی ۴ لیتریش الان فک کنم ۵۷ باشه،اما تا ۴۸ هم اگر بگردی گیر میاد

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

پوریا جان داداش در مورد بالا بودن فنر و بدنه حق با شماست ولی اگه مثل بنده 1 دور از فنر هاتو کم کنی اونوقت میبینی چطور میتونی باهاش لایی بکشی.
سمند توی جاده خیلی خیلی از تندر و ریو بهتره. در مورد جادار بودن سمند و تندر هر 2 در یک سطح هستند کافیه صندوق عقب تندر رو نگاهی بندازید.

از نظر مبلمان داخلی به ترتیب سمند / ریو مبلمان خوبی دارند. تندر کمی خشک هست.

در مورد هندلینگ کاملا باهاتون مخالفم چرا که تندر یکی از بهترین هندلینگ بدون وارد کردن استرس به راننده رو داره.
در مورد سیستم ترمز تندر که قابل قیاس با هیچ کدوم از خودرو های سمند / ریو / پرشیا و 405 elx نیست. فقط کافیه اشاره کنید حالا به ماند اگه 1 معکوس بدید درجا نگه میداره.البته معکوس بیجا برابر با پاره شدن تسمه تایم و .............. ( البته نه با 2/3 بار )

در مورد استحلاک هم تا اینجا تندر خدارو شکر جز روغن و بنزین و بعد 2 سال لنت ترمز عوض کردن چیزی نداشته.
در مورد شتاب هم که خوب حرفی داره واسه گفتن. تا 170 در ساعت خوب میره به بعدش انگار داره موتور میاد داخل اتاق . ( توی این مملکت 116 تا رفتیم 40 تومن پیادمون کردن چه برسه به 170 به بالا ) همش به خاطر 6 تا بیشتر

در جواب دوست عزیزمون که فرمودند قیمت خودرو بالا رفته . عزیز چه فایده که به اندازه همون باید روش خرج کنیم. لنت 22 تومنی شده 65 تومن
تعویض روغن کامل 38 تومنی شده 120 تومن

یا حق

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
درود

پوریا جان داداش در مورد بالا بودن فنر و بدنه حق با شماست ولی اگه مثل بنده 1 دور از فنر هاتو کم کنی اونوقت میبینی چطور میتونی باهاش لایی بکشی.
سمند توی جاده خیلی خیلی از تندر و ریو بهتره. در مورد جادار بودن سمند و تندر هر 2 در یک سطح هستند کافیه صندوق عقب تندر رو نگاهی بندازید.

از نظر مبلمان داخلی به ترتیب سمند / ریو مبلمان خوبی دارند. تندر کمی خشک هست.

در مورد هندلینگ کاملا باهاتون مخالفم چرا که تندر یکی از بهترین هندلینگ بدون وارد کردن استرس به راننده رو داره.
در مورد سیستم ترمز تندر که قابل قیاس با هیچ کدوم از خودرو های سمند / ریو / پرشیا و 405 elx نیست. فقط کافیه اشاره کنید حالا به ماند اگه 1 معکوس بدید درجا نگه میداره.البته معکوس بیجا برابر با پاره شدن تسمه تایم و .............. ( البته نه با 2/3 بار )

در مورد استحلاک هم تا اینجا تندر خدارو شکر جز روغن و بنزین و بعد 2 سال لنت ترمز عوض کردن چیزی نداشته.
در مورد شتاب هم که خوب حرفی داره واسه گفتن. تا 170 در ساعت خوب میره به بعدش انگار داره موتور میاد داخل اتاق . ( توی این مملکت 116 تا رفتیم 40 تومن پیادمون کردن چه برسه به 170 به بالا ) همش به خاطر 6 تا بیشتر

در جواب دوست عزیزمون که فرمودند قیمت خودرو بالا رفته . عزیز چه فایده که به اندازه همون باید روش خرج کنیم. لنت 22 تومنی شده 65 تومن
تعویض روغن کامل 38 تومنی شده 120 تومن

یا حق

سلام:)
با بخش از حرفات موافقم،مثلا ترمز ال ۹۰،واقعا بی رقیبه،یعنی من از ال ۹۰ میام پشت ۱۳۱ اس ال ایکس که ونم ای بی اس داره،یا ریو خودم،حس میکنم ترمز ندارن !
و همینطور بحث کم خرج و استهلاک بودنش،یه چیزی که تو سمند و ال ۹۰ خراب کردن،داشبورد و مواد مصرفیشونه،خیلی کیفیت پایینه و سریع به صدا میفته،اما ریو حداقل مدل پاییناش واقعا اینطور نیست...
در مورد خوش سفر بودن به نظرم با اینکه صندلی های تندر واقعا نیمکت ماننده اما خیلی خوش سفره،خیلی راحته،اونم بخاطر دل باز بودنه اتاقشه و بلند بودن سقفش،از ریو خیلی جادارتره،مخصوصا عقبش،گرچه در مقابل ریو هم مبلمان بهتری داره تو اتاقش،
ولی اون بخش هندلینگ رو مخالفمممم باهات،ببین هندلینگ اینطور تعریف میشه: توانایی ماشین برای رد کردن پیچ های تند با حداکثر سرعتی که ماشین از پیچ خارج نشه و همینطور دچار کم پیچی و پر پیچی نشه،ال ۹۰ تو پیچ ها واقعا گیجه،یعنی پیچی که ریو با ۱۲۰ با اطمینان میره،ال ۹۰ حتی تو سرعت ۹۰ تا هم گیجه،تو سرعت های بالا ناپایداری ماشین با اندکی فرمون دادن کاملا محسوسه
اون چیزی که شما فرمودی که با کوتاه کردن فنر میشه ناپایداری رو تا حدی کاهش داد،درسته،اما بحث رو حالت فابریک و کارخونه ای و استاندارد جهانی این ماشین هاست،وگرنه با تیونینگ و تغییرات تو هرکدوم از این ماشین ها میشه خیلی چیزا رو عوض کرد
مثلا استاندارد ریو در سطح جهان،رینگ و لاستیک ۱۴ یا ۱۵ و پهنای ۱۸۵ یا ۱۹۵ هست،پس ما برای اعلام نظر باید با این سایز تست کنیم نه مثلا ۲۲۵ یا ۱۷۵ !
ارتفاع استاندارد ال ۹۰ هم،همون حالت کارخونه ایشه که میبینید،با اون ارتفاع هندلینگش واقعا ضعیفه،نکته ی دیگه اینه که با کاهش ارتفاع کف ماشین میاد پایین،اما مرکز ثقل همونه و همینطور سقف ماشین و ستون ها خیلی حالت ۴ گوش دارن اگر دقت کنید،پس مقاومت در مقابل باد میره بالا و مجموع این عوامل هندلینگ و پایداری رو میاره پایین و همینطور امکان چپ کردن
بحثی بود در خدمتم

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام:)
با بخش از حرفات موافقم،مثلا ترمز ال ۹۰،واقعا بی رقیبه،یعنی من از ال ۹۰ میام پشت ۱۳۱ اس ال ایکس که ونم ای بی اس داره،یا ریو خودم،حس میکنم ترمز ندارن !
و همینطور بحث کم خرج و استهلاک بودنش،یه چیزی که تو سمند و ال ۹۰ خراب کردن،داشبورد و مواد مصرفیشونه،خیلی کیفیت پایینه و سریع به صدا میفته،اما ریو حداقل مدل پاییناش واقعا اینطور نیست...
در مورد خوش سفر بودن به نظرم با اینکه صندلی های تندر واقعا نیمکت ماننده اما خیلی خوش سفره،خیلی راحته،اونم بخاطر دل باز بودنه اتاقشه و بلند بودن سقفش،از ریو خیلی جادارتره،مخصوصا عقبش،گرچه در مقابل ریو هم مبلمان بهتری داره تو اتاقش،
ولی اون بخش هندلینگ رو مخالفمممم باهات،ببین هندلینگ اینطور تعریف میشه: توانایی ماشین برای رد کردن پیچ های تند با حداکثر سرعتی که ماشین از پیچ خارج نشه و همینطور دچار کم پیچی و پر پیچی نشه،ال ۹۰ تو پیچ ها واقعا گیجه،یعنی پیچی که ریو با ۱۲۰ با اطمینان میره،ال ۹۰ حتی تو سرعت ۹۰ تا هم گیجه،تو سرعت های بالا ناپایداری ماشین با اندکی فرمون دادن کاملا محسوسه
اون چیزی که شما فرمودی که با کوتاه کردن فنر میشه ناپایداری رو تا حدی کاهش داد،درسته،اما بحث رو حالت فابریک و کارخونه ای و استاندارد جهانی این ماشین هاست،وگرنه با تیونینگ و تغییرات تو هرکدوم از این ماشین ها میشه خیلی چیزا رو عوض کرد
مثلا استاندارد ریو در سطح جهان،رینگ و لاستیک ۱۴ یا ۱۵ و پهنای ۱۸۵ یا ۱۹۵ هست،پس ما برای اعلام نظر باید با این سایز تست کنیم نه مثلا ۲۲۵ یا ۱۷۵ !
ارتفاع استاندارد ال ۹۰ هم،همون حالت کارخونه ایشه که میبینید،با اون ارتفاع هندلینگش واقعا ضعیفه،نکته ی دیگه اینه که با کاهش ارتفاع کف ماشین میاد پایین،اما مرکز ثقل همونه و همینطور سقف ماشین و ستون ها خیلی حالت ۴ گوش دارن اگر دقت کنید،پس مقاومت در مقابل باد میره بالا و مجموع این عوامل هندلینگ و پایداری رو میاره پایین و همینطور امکان چپ کردن
بحثی بود در خدمتم

درود
پوریا من نگفتم که تیونینگ کنیم گفتم یک دور از فنر رو بزنیم ایستایی خودرو بهتر میشه.
منظور بنده از هندلینگ فرمان خوش دست و نرم و روان بوده.
البته بنده معنای هندلینگ شما رو قبول دارم و 100% موافقم.
و مورد آخر توی استاتیک تندر واقعا ضعیف هست. ولی خیلی مزایای دیگر داره که این موردش رو می پوشونه.
در کل برای توی ایران ماشین خوبیه. ولی نه با این قیمت.
پوریا بهت پخ دادم تونستی جواب بده.

یا حق

amirtoudeh

Registered User
لایک‌ها
13
کدوم شهری دادا ؟
قیمت رسمی ۴ لیتریش الان فک کنم ۵۷ باشه،اما تا ۴۸ هم اگر بگردی گیر میاد

حاجی، شما یه آدرس نداری از یه روغن فروشی که تو طرح ترافیک نباشه؟ فوری فوتی بیام بگیرم. زحمته برات ولی خودت ببخش. قیمتم بگی عالی میشه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
حاجی، شما یه آدرس نداری از یه روغن فروشی که تو طرح ترافیک نباشه؟ فوری فوتی بیام بگیرم. زحمته برات ولی خودت ببخش. قیمتم بگی عالی میشه

برو تهرانسر دادا،قیمتاش خوبه
و همینطور شهر زیبا بلوار تعاون،دست راست یه پیرمرد هست که واقعا قیمتاش مال یه سال قبله !

amirtoudeh

Registered User
لایک‌ها
13
برو تهرانسر دادا،قیمتاش خوبه
و همینطور شهر زیبا بلوار تعاون،دست راست یه پیرمرد هست که واقعا قیمتاش مال یه سال قبله !

دستت درد نکنه اگه تاپیک لایک داشت واست لایکش می کردم، اگه میشه هر دو رو یه آدرس دقیق بده برم بگیرم، ممنون. راستی سوپر پیشتاز یه لیتری هم داره؟ و تاریخ مصرف روغن معمولا چند ساله؟

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا