سلام داداش این پیشنهاد من به تو :
1-پخش و آمپ کنون رو بفروش
2-تیوترها به کارت نمیاد چون 2 جفت کواک داری و یه جفت میدیس و اگه تیوتر بزاری صدا رو خراب میکنه
3-ساب و باکس رو کامل بفروش
اینم بعد از فروش اون وسایل :
1-پخش پایونر توو رنج 300 تومن بگیر مثل : 6350 (تقریبا حرفه ای ) یا 7250 (برادر دوقولوی 7150 هست) قیمت تمیز و سالمش دور و بر 340 هست
2- یه آمپ 4 کانال مارک معتبر بگیر با حدود 120 وات آر ام اس روی 4 اهم - آکبند جی وی سی آرسنال 9004 سراغ دارم 330 تومن !!
3-توی این مورد دقت کن !! تو میخوای با کمترین هزینه به بهترین صدا دست پیدا کنی اگه میخوای 718 ها و 693 ها رو با هم ببندی (یعنی 2 جفت باند) و میدبیس ها رو هم ببندی همون آمپ 4 کانال جی وی سی که بالا گفتم رو بگیر با یه آمپ 4 کانال خیلی قوی مثل px4.760 سانداستریم که جی وی سی میره واسه کواک ها و 2 کانال از این آمپ سانداستریم میره واسه میدبیس ها و 2 کانال دیگه بریدج میشه میره واسه ساب (بریدج 380 وات میده !!)
4-انتخاب ساب ووفر مناسب (با برق پایین قدرت بالایی داشته باشه!!) - تو باید یه سابی انتخاب کنی که بریدج آمپ 4 کانال اونو کامل راه بندازه و روی آمپ فشاری نیاد چون هزینه واسه آمپ مونو نداری اینو میگم !!
توی این زمینه من خودم جی بی ال رو پیشنهاد میدم چرا؟ چون تجربه من ثابت کرده جی بی ال با برق خیلی کم هم بیس مناسبی میده نسبت به قیمت ساب هاش !!
یه 1214 جی بی ال رو با 150 وات بستیم (طرف بودجش خیلی کم بود) ولی الان داره عشق و حال میکنه و واقعا بیس جالبی داره !!
خودم 1202D دارم که اصل آمریکاست و با 300 تا راه انداختمش و واقعا واسه خودش قولیه !! یعنی نه به آمپ فشار بیاد نه به ساب
بنظرم یه ساب جی بی ال بگیر و بعد با آقا وحید دیکسل تماس بگیر و بگو واست یه باکس درست کنه (باکس هاش واقعا محشرن و بهترین صدا رو از ساب میگیری !!)
قیمتش هم مناسب در میاد : ساب : تمیز و سالم دور و بر 110 و باکس خیلی خفن درست بشه دور و بر 60 یا 70 در میاد که در کل به 200 تومن هم نمیرسه !!
اگه فقط میخوای یه جفت کواک بندازی + میدبیس ها این کارو کن :
یه آمپ 4 کانال از همونایی که بالا گفتم !! هر کدومشون رو برداری واقعا کیفیت عالی دارن !! + یه آمپ 2 کانال نسبتا قوی که وقتی بریدج بشه بالای 250 وات برق بده بهت !!
نظرتو بگو تا باز من راهنماییت کنم