• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سامسونگ Galaxy Note با قیمت مناسب

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
اگر می خواید قیمت واقعیش رو بدونید باید با قیمتای دبی تناسب ببندید ... الان اس 2 رو تو دبی میدن حدود 1900 درهم ... در ایران 720 تومنه ... نوت رو در دبی میدن 2450 درهم هستش پس اگه مثل اس 2 زیاد بشه تو بازار قیمتش میشه حدود 980 هزار تومان ... بنابراین به غیر از مواردی که دوستان تکی میارن و مثلا 920-930 می فروشن ، قیمت بازار احتمالش کمه که به زودی زیر این 975 بیاد ... چون قیمت دبی نوت هم حدود 10 روزه روی همین 2450 درهم مونده و کمتر نشده ... من خودم از علاالدین 995 گرفتم کره رو ... این دوستان قطعه اگه 5 ساعت زودتر قیمت اعلام می کردن از اینا میگرفتم و 20 تومن کمتر میدادم ... به هر حال در حال حاضر بهترین قیمت مغازه مال اینا هستش ولی بچه هایی که تکی میارن و برای فروش میزارن اگه ازشون بخرید براتون کمتر هم درمیاد ولی برای زیر 900 رفتش باید تا پایین اومدن قیمتش در دبی صبر کنید ...

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
الآن یه یوزر داره نوت کره ای و پلمپ رو تو موبایلستان 920 میفروشه حیف که تهران نیست و ارومیه هست

god.fsl

Registered User
لایک‌ها
71
الان از چندتا موبایلی در اصفهان پرسیدم. کره ای رو 900 و 890 میگفتن.بدون گارانتی.

god.fsl

Registered User
لایک‌ها
71
بله
مثل اینکه نوت سیر نزولی ش رو شروع کرده و سریع داره طی میکنه !!!
(من الان دنبال اس2 دست دومم !!! )

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
کسی باسه فروش نداره ؟!!!
Made in korea by samsung آک و پلمپ هم کسی داشته باشه به قیمت خریدارم
فقط تهران و حضوری

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
قیمت مناسب باشه و اصلی باشه یکی هم بنده میخرم

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
خریدار سامسونگ Galaxy Note کره ای با قیمت مناسب در تهران و حضوری

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
خریدار سامسونگ Galaxy Note کره ای با قیمت مناسب در تهران و حضوری

خب الان تهران کره ای 975-980 میدن علاالدین بخر تا کره ای هاش تموم نشده ... الان داره مید بای و چینی و تایوانیش میرسه ... آل دیجیتال و گوشی بازار و هرمزگان دیگه مثل اینکه کره ای ندارن ... اگه واقعا کره ای میخوای دست بجنبون تا نموم نشده ...

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
خب الان تهران کره ای 975-980 میدن علاالدین بخر تا کره ای هاش تموم نشده ... الان داره مید بای و چینی و تایوانیش میرسه ... آل دیجیتال و گوشی بازار و هرمزگان دیگه مثل اینکه کره ای ندارن ... اگه واقعا کره ای میخوای دست بجنبون تا نموم نشده ...
عزیز امروز علاالدین بودم هیچکس تو طبقات نداشت حتی made by البته یه مغازه داشت که میداد 1100
بقیه هم گفتن باید چند روزی صبر کنی تا بارمون برسه
این گوشی بازار هم میگه نمیدونم کره ای هست یا نه میگه پای خودته یعنی پلمپ میفرسته حالا یا کره هست یا made by که یکی از دوستان خریده و made by بوده
فعلا که باید صبر کنیم

Last edited:

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز امروز علاالدین بودم هیچکس تو طبقات نداشت حتی made by البته یه مغازه داشت که میداد 1100
بقیه هم گفتن باید چند روزی صبر کنی تا بارمون برسه
این گوشی بازار هم میگه نمیدونم کره ای هست یا نه میگه پای خودته یعنی پلمپ میفرسته حالا یا کره هست یا made by که یکی از دوستان خریده و made by بوده
فعلا که باید صبر کنیم

اگه دنبال زیر 900 هستی که هیچ ولی اگه حاضری همین 975-980 هزینه کنی پ.خ بده آدرس مغازه ای که خودم ازش گرفتم رو بهت بدم ... تا دیروز که داشت کره ای ، 10-12 تاهم داشت ...

بالا