انجمن تخصصی تیراندازان به دلایل شخصی که قادر به ادامه آن نیستیم ، واگذار می شود.
کسانی که قصد خرید انجمن تخصصی تیراندازان به همراه تمامی امکانات را دارند دقایقی همراه ما باشند. شاید شما خریدار انجمن تخصصی تیراندازان باشید.
امکانات:
انجمن دارای 500 مگابایت هاست یکساله از شرکت میهن وب هاست می باشد.
دامنه سایت ۵ ساله ثبت شده است. انجمن تخصصی تیراندازان
انجمن تخصصی تیراندازان با پیج رنک 3 را دارا می باشد.انجمن ۸۵% سئو شده است. (اعم از قالب و مطالب و….)
رتبه السکا را هم خودتون چک کنید بی زحمت به دلیل نوسانات السکا (رتبه السکا به دلیل بروز نشدن انجمن یکم بالاست.)
انجمن در پایگاه ساماندهی ثبت شده است.
————————————————-
قیمت پیشنهادی ما 150 هزار تومان می باشد.
کسانی که مایل به خریداری می باشد پیام خصوصی دهند یا با این آیدی را ادد کنند
آیدی یاهو:RaminHajiramazani شماره تماس:09374412645
سلام دوست گرامی
من يه سايت آگهي و تبليغات دارم که قصد فروشش را دارم. من اين سيستم رو از سايت سیستم مدیریت آگهی | فروشگاه ساز |سیستم تبلیغات کلیکی | راه اندازی و ساخت سایتهای تجاری | وب سامان تهيه کرده ام. قيمت اين سيستم در اين سايت 170000 تومان است،که من اين سايت را به همراه يک هاست 200M و ترافيک ماهانه 8G با قيمت 150000 تومان حاضرم بفروشم. در ضمن داراي پشتيباني 24 ساعته از طرف وب سامان ميباشد.
شما ميتونيد امکانات اين سيستم رو در خود سايت " وب سامان " مشاهده کنيد.
تلفن : همتي 09352817850
EMail: [email protected]
سلام دوست عزیز
یه سایت موبایل و اندروید دارم که سئوش رو خودم انجام دادم و قالبش رو هم خودم طراحی کردم که قالب قشنگی هم هست و تنها یه هدر نیاز داره ، سایت رو بیش از یک ماه هست بروز نکردم رتبه الکسا از 10 هزار هر روز داره پایین تر میاد و تا الان به زیر 7000 رسیده 6 و خورده ای هست و هر روز میاد پایین ، بیشتر بازدید از گوگل هست اطلاعات بیشتر رو در تاپیک زیر میتونید ببینید .