mohammad4410
Registered User
8320 دارم با 970 اکستریم 4 ازراک جفتش در حد
برادر این مادربرد من این دو ماهه رو کلا خواب بوده. 6 صبح سر کار میرم 8 شبو بعضا 9 میام خونه خداوکیلی . چی بشه نهایتا من پنجشنبه و جمعه دو سه ساعتی بشینم پای سیستم . یه سیستم قدیمی تر دارم که الکی داره خاک می خوره . بیشتر هم تو نت هستم تا بازی و این چیزا . واسه همین ترجیح میدم بفروشم و امروز فردا یه تاپیک براش میزنم . مد نظر من 370 هست .همه لوازمش موجوده و حتی بسته بندیشون باز نشده فوق العاده تمیزن.و سی پی یو AMD Phenom ll X6 1100 هم دارم که اونم می خوام بفروشم که چند ماهی گارانتیش مونده
بله ساپورت میکنه ولی یه سری امکاناتش کمتره. از لحاظ کارایی نمیدونم باید از کسی که تجربه داشته پرسید.سلام
دوستان منم 8350 خریدارم .
راستی مادربردم msi 760ga-p43 ــه، cpu 8350ساپورت می کنه ؟ تو سایت خود MSi زده ساپورت می کنه حالا نمی دونم بازدهیش چطوره؟
نخریدم چون msi بود که شنیدم داغ میکنه و امیدوار بودم از یه مارک دیگه پیدا کنم. هنوزم میل چندانی ندارم که msi بگیرم. مگر موردی که نسبت به قیمتش بیرزه.شما مادربرد یک سال کارکرد و شایدم بیشتر رو با این مادربرد که عملاً هیچ کاری نکرده و دو ماه روزی یکی دو ساعت جهت وبگردی روشن بوده رو یکی می کنید؟ پس اگر 300 میدن و شما نخریدی جای شک و شبهه داره !!! چون مادربرد فوق العاده ای هست
اقاباهات موافقم نزدیک msi نرو
برادر بنده چندین ساله از برند MSI دارم استفاده می کنم و الان رسیدم به 990FXA و تا حالا موردی نداشتم با این برند . میشه بفرمایید که چرا سمت این مادربرد نرن ؟ تجارب تون رو بگید شاید ما هم دیگه سمتش نرفتیم