• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ضبط و باند - 6975 V2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
با سلام خدمت دوستان
چند وقتیه دنبال یه ضبط و باند برای ماشینم میگردم
طبق پیشنهادات دوستان ، باند فقط 6975 مدل V2 باشه
مدت کارکرد زیاد مهم نیست
فقط کاملا سالم ، بدون تعمیر و به شرط اصلی بودن باشه
مهم تر از همه اینکه مهلت تست و نصب هم میخوام
یعنی واریز مبلغ ، بعد از نصب و تست باند ها
پس اگه از جنستون مطمئن نیستین و مهلت تست نمیدین ، به کارم نمیاد

برای ضبط و باند ، مجموعا بین 500 تا 600 پیشنهاد بدین

دوستان اگه کسی چیزی داره یه اطلاعی بده ممنون میشم

Last edited:

reza.javdane

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام خدمت دوستان
چند وقتیه دنبال یه ضبط و باند برای ماشینم میگردم
طبق پیشنهادات دوستان ، باند فقط 6975 مدل V2 باشه
مدت کارکرد زیاد مهم نیست
فقط کاملا سالم ، بدون تعمیر و به شرط اصلی بودن باشه
مهم تر از همه اینکه مهلت تست و نصب هم میخوام
یعنی واریز مبلغ ، بعد از نصب و تست باند ها
پس اگه از جنستون مطمئن نیستین و مهلت تست نمیدین ، به کارم نمیاد

در مورد ضبط هم تا 500 تومن کسی چیزی داره معرفی کنه

دوستان اگه کسی چیزی داره یه اطلاعی بده ممنون میشم

سلام.دوست عزیز 6975v2 اصلی نداره ک همش چینه!

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام.دوست عزیز 6975v2 اصلی نداره ک همش چینه!

آخه عزیز همین چینی بودن هم فکر کنم اصلی و غیر اصلی داره
مثل گوشی هایی که تو بازاره و اکثرا ساخت چین هستن

کسی نداشت ؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
آخه عزیز همین چینی بودن هم فکر کنم اصلی و غیر اصلی داره
مثل گوشی هایی که تو بازاره و اکثرا ساخت چین هستن

کسی نداشت ؟

اخه 6975 اونم v2 بانده که بخوای بخری کی گفته خوبه 6975 از همون اولشم به خاطر بیسش محبوب شده بود که همون 595 اومد از دور خارجش کرد
الان باندهای خوبی تو بازار که این پیششون هیچ مثل t696 , dls1073 , hcx690 , co609 ,693.9kappa و خیلی دیگه
اگه واقعا دنبال کواک درست حسابی و با کیفیت میگردید از بین اینا یکیو انتخاب کن

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
اخه 6975 اونم v2 بانده که بخوای بخری کی گفته خوبه 6975 از همون اولشم به خاطر بیسش محبوب شده بود که همون 595 اومد از دور خارجش کرد
الان باندهای خوبی تو بازار که این پیششون هیچ مثل t696 , dls1073 , hcx690 , co609 ,693.9kappa و خیلی دیگه
اگه واقعا دنبال کواک درست حسابی و با کیفیت میگردید از بین اینا یکیو انتخاب کن

والا امیر جان من اصلا ماشین باز و سیستم باز نیستم
یه مدتیه افتادم تو کارش و میخوام یه حالی به ماشینه بدم

این مدل هایی که گفتین قیمتاشون چطوریه ؟ خیلی با 6975 اختلاف قیمت دارن ؟

پ.خ دادم عزیز

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
والا امیر جان من اصلا ماشین باز و سیستم باز نیستم
یه مدتیه افتادم تو کارش و میخوام یه حالی به ماشینه بدم

این مدل هایی که گفتین قیمتاشون چطوریه ؟ خیلی با 6975 اختلاف قیمت دارن ؟

پ.خ دادم عزیز

همون دیگه اگه صداشون شنیده بودید عمرا سمت 6975 نمیرفتید مخصوصا DLS1073 , JBL T696 فعلا بهترین و قویترین باندای دنیا هستند بعد از اون میشه infinity kappa , hertz hcx690 اینا جزو با کیفیت ترینها هستند تو تفکیک صدا این قیمت های اکبندشون هست
jbl t696 = 420
dls 1073 = 430 البته اصلی این باند به سختی گیر میاد
infinity 693.9 = 330
hertz hcx690 = 370

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
سلام دوست عزیز
من hertz hcx 690 دارم میخوام بفروشم اگه تهرانی حضوری بیا تست کن ببر.
برا جلو ecx دارم
دست دو ولی کاملا سالمه.خواستی پخ بده

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
6975 V2 کیفیت صدای خوبی نداره فقط طول عمر بالایی داره بعدشم اگه می خوای بدون آمپ استفاده کنی بهتره از باندهایی استفاده کنید که rms پایینی بخواد همه ی 6975 های بازار چینیه من خودم یه زمانی تو کارش بودم والانم کم و بیش هستم همش رو دوستان از چین میاران بعد محموله میره کردستان عراق (اونجا گمرک نداره واسه همین) بعد از اونجا قاچاق می شه میاد بانه بعد از اونجا می بریمش تهران خیابون عباسی و امثالهم .
اگه نمی خوای آمپ استفاده نکنی می تونم چینی درجه یک واست پیدا کنم تا حول و حوش 250 .

همون دیگه اگه صداشون شنیده بودید عمرا سمت 6975 نمیرفتید مخصوصا DLS1073 , JBL T696 فعلا بهترین و قویترین باندای دنیا هستند بعد از اون میشه infinity kappa , hertz hcx690 اینا جزو با کیفیت ترینها هستند تو تفکیک صدا این قیمت های اکبندشون هست
jbl t696 = 420
dls 1073 = 430 البته اصلی این باند به سختی گیر میاد
infinity 693.9 = 330
hertz hcx690 = 370
همه ی باندهایی که این دوستمون گفتن کیفیت خوبی دارن ولی قیمت بالایی دارن( اون موقع که 6975 خرید تهرانش 130 تومن بود این باند dls ه چیزی تو مایه های 300 بود اون موقع هم اصلش با هزار جور بدبختی پیدا می شد ) شمایی که می خوای تو این وضع بازار 500 بدی واسه پخش پس بودجت کمه و نمی تونی این باندارو بگیری
اگه می تونی صدای زیر رو تحمل کنی 718 بگیری خوبه ( معمولی بهتره پشت آبی ویتنام باشه که دیگه خداس )

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
فکر کنم منظورش اینه که برا پخش 500 جدا گزاشتن
به نظر من پخشو 7016 کنود بردارین 465 تا 495 هستش
باند هم 6975 رو دورش خط بکشید بخصوص v2 که اصلا خوب نیست اگه 6975 قدیمی پیدا کردید بزنین تو گوشش همون لحظه بگیرید فرار کنید
دوستان تقلبی جی بی ال از dls بیشتره dls خیلی کم یاب شده فکر کنم شرکت وارد کنندش یه شرکتی از کیش (زاب) بود که دیگه وارد نمیکنه این باند اصلیتش سوئدی بود که ویتنام تولید میشد چون هم دیگه وارد نمیشه قیمتش رفته خیلی بالا حتی بعضا دیدم 490 هم معامله شده بیسی که این باند میزنه به اندازه یه ساب 10 اینچ هستش و تفکیک صدای بسیار خوبی داره در حد یه کامپ متوسط ووفر این باند هم بزرگتره چون باند 7.10 هست نه 6.9 ولی تو جای 6.9 راحت جا میبشه
اینم لینکش DLS Reference 1073 3-Way Coaxial Car Speakers - Sonic Electronix دیگه از عکسش معلومه چه غولی هست
ولی پیشنهاد خود من gladen mc609 که از این باند بهتر به چشم فقط dls 1073 و audio system co609 دیدم
gladen mc609 قیمت این باند مناسبه 400 هستش ساخت کشور پدر مادر داره آلمان هستش از کیفیت ساخت فوق العاده بالایی برخورداره با ساخت باندایی که تو اسیا مونتاژ میشن قابل مقایسه نیست تونسته بهترین استانداردهارو نصیب خودش کنه
از خریدش کسی پشیمون نمیشه چون یکی از بهترین باندارو داره میخره میتونه این باند از هر کسی که میشناسین وارده بپرسین و خیلی راحت جواب تاییدش رو میشنوین چون ای یه چیز دیگست Gladen MC 609 - GLADEN AUDIO 100078 : XSB
البته
Gladen MC 609 این 3 اهمی هستش تو خرید آمپ یه ذره کمکتون میکنه هزینه آمپ براش پایین بیاد

البته دوست من همه این باندا از 6975 هم آمپ بهتری میطلبن حتی 6975 هم یه آمپ مناسب میخواد آمپ تاثیر بسزایی رو این باندا داره اگه میخوای بدون آمپ ببندی اصلا نبندی بهتره چون اینا 110 وات احتیاج دارن 6975 هم 80 وات در صورتی که پخش فقط در بهترین شرایط میتونه 20 وات خروجی بده:)
اینجا هم یکی از دوستان 8019 برا فروش گذاشته که حرف نداره
http://forum.persiantools.com/t417955-page2.html

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
باند هم 6975 رو دورش خط بکشید بخصوص v2 که اصلا خوب نیست اگه 6975 قدیمی پیدا کردید بزنین تو گوشش همون لحظه بگیرید فرار کنید
دوستان تقلبی جی بی ال از dls بیشتره dls خیلی کم یاب شده فکر کنم شرکت وارد کنندش یه شرکتی از کیش (زاب) بود که دیگه وارد نمیکنه این باند اصلیتش سوئدی بود که ویتنام تولید میشد چون هم دیگه وارد نمیشه قیمتش رفته خیلی بالا حتی بعضا دیدم 490 هم معامله شده بیسی که این باند میزنه به اندازه یه ساب 10 اینچ هستش و تفکیک صدای بسیار خوبی داره در حد یه کامپ متوسط ووفر این باند هم بزرگتره چون باند 7.10 هست نه 6.9 ولی تو جای 6.9 راحت جا میبشه
اینم لینکش DLS Reference 1073 3-Way Coaxial Car Speakers - Sonic Electronix دیگه از عکسش معلومه چه غولی هست
ولی پیشنهاد خود من gladen mc609 که از این باند بهتر به چشم فقط dls 1073 و audio system co609 دیدم
gladen mc609 قیمت این باند مناسبه 400 هستش ساخت کشور پدر مادر داره آلمان هستش از کیفیت ساخت فوق العاده بالایی برخورداره با ساخت باندایی که تو اسیا مونتاژ میشن قابل مقایسه نیست تونسته بهترین استانداردهارو نصیب خودش کنه
از خریدش کسی پشیمون نمیشه چون یکی از بهترین باندارو داره میخره میتونه این باند از هر کسی که میشناسین وارده بپرسین و خیلی راحت جواب تاییدش رو میشنوین چون ای یه چیز دیگست Gladen MC 609 - GLADEN AUDIO 100078 : XSB
البته
Gladen MC 609 این 3 اهمی هستش تو خرید آمپ یه ذره کمکتون میکنه هزینه آمپ براش پایین بیاد

البته دوست من همه این باندا از 6975 هم آمپ بهتری میطلبن حتی 6975 هم یه آمپ مناسب میخواد آمپ تاثیر بسزایی رو این باندا داره اگه میخوای بدون آمپ ببندی اصلا نبندی بهتره چون اینا 110 وات احتیاج دارن 6975 هم 80 وات در صورتی که پخش فقط در بهترین شرایط میتونه 20 وات خروجی بده:)

اصل 696 اون سریای سفارشی اول بود که ساخت ویتنام بودن همون سری اول که اومده 100 تومن از مشکیاش گرون تر بود الانم بدجوری دنبالشم ولی بصورت تک وارد میشدندjbl-t696-limited-2x150-rms-van-329-nu-1691.jpg

اگه بتونی اینو پیدا کنی یه عمر برات باند

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
6975 اونم ورژن 2 نخر داداش
چیه به خدا؟
برو یه کواک کیفیتی خوب بگیر

puria7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من گرند زیرو 7104 صداش خیلی از 6975 سر تره

amess

Registered User
لایک‌ها
61
داداش به نظر من یه بودجه مشخص کن که بهترین پیشنهاد ها رو بچه ها بدن...
ازونجایی که یه آمپ هم نیاز داری
به نظر من یه آمپ خوب 2 کانال بگیر.که رو هر کانال حداقل 100 وات بده
اینو من تو بازارچه دیده بودم
http://forum.persiantools.com/t381047.html
بنظرم یکی از بهترین انتخاب هاست.این آدیو سیستم تیوترش وحشتناکه

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
گرند زیرو رو هم اگه اصل اش رو گیر بیاری خریه واسه خودش
نمایندگی DLS هم الان یادم اومد زاب بود ولی نمی دونم حالا هم فعالیت دارن یا نه ولی اوایل فعالیتشون کلی سرو صدا کردن .

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
6975 V2 کیفیت صدای خوبی نداره فقط طول عمر بالایی داره بعدشم اگه می خوای بدون آمپ استفاده کنی بهتره از باندهایی استفاده کنید که rms پایینی بخواد همه ی 6975 های بازار چینیه من خودم یه زمانی تو کارش بودم والانم کم و بیش هستم همش رو دوستان از چین میاران بعد محموله میره کردستان عراق (اونجا گمرک نداره واسه همین) بعد از اونجا قاچاق می شه میاد بانه بعد از اونجا می بریمش تهران خیابون عباسی و امثالهم .
اگه نمی خوای آمپ استفاده نکنی می تونم چینی درجه یک واست پیدا کنم تا حول و حوش 250 .

عزیز من امپ نیازی ندارم
اگه هم بگیرم 2کاناله بیشتر نمیگیرم ( اونم واسه تزئین صندوق عقب ! )
چون هیچوقت ساب و باکس نمیبندم
کیفیت برام مهمه نه بلندی صدا و باس زیاد در حد تکون دادن !

این قضیه چینی بودن واسه من خیلی سواله
برخی دوستان یه جوری میگن چینیه ، انگار موبایل طرح اصلیه !
اصل Pioneer کجاییه ؟
اگه چینی باشه کیفیتش نسبت به کشور اصلی پایین تره ؟

سلام دوست عزیز
من hertz hcx 690 دارم میخوام بفروشم اگه تهرانی حضوری بیا تست کن ببر.
برا جلو ecx دارم
دست دو ولی کاملا سالمه.خواستی پخ بده

پ.خ زدم

البته

دوست عزیز اشتباه از من بود
واسه ضبط و باند کلا 500 در نظر گرفتم
حالا یکم بالا پایین بشه مساله ای نیست
همونطور که گفتم آدم سیستم بازی نیستم
واسه یه پراید و رفت و آمد داخل شهریه !

این تاپیک هم طبق پیشنهاد یکی از دوستان زدم
که گفت 200 تا 250 یه 6975 بگیرم
200 تا 250 هم یه پخش متوسط
حالا رو هرکدوم 50 ، 60 تومن بالا پایین بشه مشکلی نیست

در مورد DLS که فکر نکنم کرمانشاه باشه
چون اسمش رو از هیچکس نشنیدم
اینطوری هم که شما میگین ، اون قیمتی که میخوام پیدا نمیشه

در مورد gladen mc609 ، آکبندش 400 تومنه ؟

8019 هم متاسفانه هزینه اش بالاس

6975 اونم ورژن 2 نخر داداش
چیه به خدا؟
برو یه کواک کیفیتی خوب بگیر

بنده بی تقصیرم !
یکی از دوستان پیشنهاد کرده

کواکسیال برنده ؟

داداش به نظر من یه بودجه مشخص کن که بهترین پیشنهاد ها رو بچه ها بدن...
ازونجایی که یه آمپ هم نیاز داری
به نظر من یه آمپ خوب 2 کانال بگیر.که رو هر کانال حداقل 100 وات بده
اینو من تو بازارچه دیده بودم
http://forum.persiantools.com/t381047.html
بنظرم یکی از بهترین انتخاب هاست.این آدیو سیستم تیوترش وحشتناکه

خروجی 1000W واسه 2 تا باند زیاد نیست ؟
کیفیت باند چطوره ؟

Last edited:

amess

Registered User
لایک‌ها
61
خروجی 1000W واسه 2 تا باند زیاد نیست ؟
کیفیت باند چطوره ؟

این آمپ رو 4 اهم هر کانال 170 وات میده.درسته یکم زیاده اما واسه اینکه آمپ خوبی بود گفتم
اون باندا هم 140 وات میخواد البته با 100 وات هم راه میفته
کیفیتش که عالیه تیوترش حرف نداره.اصن حرف این باندو نزن:D
----
اما فک میکنم یکم داریم زیاده روی میکنیم و بیجهت شما رو تو خرج میندازیم.همون یه پخش متوسط+یه آمپ 2 کانال خوب+یه باند مثل 693 اینفینیتی برای شما کفایت میکنه و صدای خیلی خوبی هم میده. 6975 هم بد نیس اگه با قیمت خوب پیدا کنید جزء باندای خوبه

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
کیفیت اون باندی که بچه محل ما لینک آگهیشو گزاشتن حرف نداره اینم یکی از بهترین برنداست قیمت آکش 495 هست الان ایشون قیمت خوبی برا فروش گزاشتن اگه بتونی هم آمپشونو هم باندشونو بگیرین سیستمتون فقط یه کنوود 7016 به عنوان پخش کم داره بانداش حرف نداره dls 1073 رو میخوره از لحاظ کیفیت و بیس نرم ولی بودجتون نمیخوره بهش حیف شد
در ضمن دوست من اگه 6975 اکبند v2 درجه یک چین خواستی بگو من لینکشو بزارم 179 هزارتومن آکبند درجه یک چین و پشت منگنت زده ژاپن
سیستم پیشنهادی من با بودجه ای که شما دارید
پخش 2550 پایونیر هست 250 تومن
آمپلی فایر کنوود 525 دو کاناله یا پایونیر 3500 زیر 180 تومن هستن کنوود ارزونتره به نظرم بهتر هم هست
باند هم میتونید یا mtx MTX Europe - RTC693 بردارید زیر 170 تومن یا کنوود 6932 بردارید اینم همون قیمته هر دو خوش صدا هستن ولی به نظر من mtx صدای نرم دلنشن تری داره
کلا هم میشه 600 به بودجتون هم میخوره فقط پول اکسسوری میمونه نصب که اگه اینارو ارزونتر تهیه کنید با 630 میتونید حلش کنید

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
این آمپ رو 4 اهم هر کانال 170 وات میده.درسته یکم زیاده اما واسه اینکه آمپ خوبی بود گفتم
اون باندا هم 140 وات میخواد البته با 100 وات هم راه میفته
کیفیتش که عالیه تیوترش حرف نداره.اصن حرف این باندو نزن:D
----
اما فک میکنم یکم داریم زیاده روی میکنیم و بیجهت شما رو تو خرج میندازیم.همون یه پخش متوسط+یه آمپ 2 کانال خوب+یه باند مثل 693 اینفینیتی برای شما کفایت میکنه و صدای خیلی خوبی هم میده. 6975 هم بد نیس اگه با قیمت خوب پیدا کنید جزء باندای خوبه

من زیاد در جریان مقدار وات مورد نیاز نیستم
در مورد باند هم صحبت میکنم ببینم کمتر امکان پذیر هست یا نه

در مورد پخش هم یه پ.خ میدم ممنون میشم نظرتو رو بگی

شما که اول تاپیک گفتین 6975 خوب نیست و از اون بهتر تو بازار زیاده !

در مورد سیستمی هم که میخوام ، اصلا دنبال صدای زیاد و ناهنجار و ضربه ی باس نیستم
فقط موزیک با کیفیت بالا میخوام

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
میتونید به mtx فکر کنید چون صدای نرم شفافیت قابل قبول وبیس نرم و دل نشین به اندازه کابین ماشین داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا