• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ضبط و باند - 6975 V2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
کیفیت اون باندی که بچه محل ما لینک آگهیشو گزاشتن حرف نداره اینم یکی از بهترین برنداست قیمت آکش 495 هست الان ایشون قیمت خوبی برا فروش گزاشتن اگه بتونی هم آمپشونو هم باندشونو بگیرین سیستمتون فقط یه کنوود 7016 به عنوان پخش کم داره بانداش حرف نداره dls 1073 رو میخوره از لحاظ کیفیت و بیس نرم ولی بودجتون نمیخوره بهش حیف شد
در ضمن دوست من اگه 6975 اکبند v2 درجه یک چین خواستی بگو من لینکشو بزارم 179 هزارتومن آکبند درجه یک چین و پشت منگنت زده ژاپن
سیستم پیشنهادی من با بودجه ای که شما دارید
پخش 2550 پایونیر هست 250 تومن
آمپلی فایر کنوود 525 دو کاناله یا پایونیر 3500 زیر 180 تومن هستن کنوود ارزونتره به نظرم بهتر هم هست
باند هم میتونید یا mtx MTX Europe - RTC693 بردارید زیر 170 تومن یا کنوود 6932 بردارید اینم همون قیمته هر دو خوش صدا هستن ولی به نظر من mtx صدای نرم دلنشن تری داره
کلا هم میشه 600 به بودجتون هم میخوره فقط پول اکسسوری میمونه نصب که اگه اینارو ارزونتر تهیه کنید با 630 میتونید حلش کنید

منظور شما این لینکه ؟
http://forum.persiantools.com/t381047.html

7016 آکبندش چنده ؟

اگه یکی از دوستان در مورد چینی بودن 6975 و کیفیتش یه توضیح بده ممنون میشم !
واقعا این کشور سازنده یه علامت سوالی شده
تو زمینه ی موبایل ، ( بعضی شرکت ها ) سری اول ساخت گوشی ها ، همون کشور مبدا هستش
اما از سری جدید تو چین منتاژ میشه ، اما تولید و تحت لیسانس همون کارخانه است
گوشی چینی یا اصطلاحا طرح اصلی نیست

اگه من این باند ها رو بگیرم ، آمپ با چند وات خروجی براش مناسبه ؟
چون اینجا یکی از دوستان قیمت پایین تر اعلام کرده
واسه همین گفتم مدل رو بپرسم و اینجا اعلام کنم که نظر بدین

این باند که معرفی کردین در حد 6975 یا مواردی که دوستان پیشنهاد کردن هست ؟

و در آخر ممنون بابت راهنماییتون

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
پایونییر در اصل مال ژاپن که می ده ویتنام و چین و 3 و 4 تا کشور دیگه واسش باندرو مونتاژ می کنن و چینی ها هم می یارن از رو اینا کپی می زنن که چند تا گرید داره گرید 1 که از اسمش معلومه با اصل تقریباً مو نمی زنه و کیفیت صدا هم در همون حد و حدوده گرید 2 زیر کمتری نسبت به اصلی و مورد اول داره و گرید 3 که هم کیفیت کمی داره و هم صدای دلنچسبی داره ولی ارزونه تو این وضع بازار 90 تا 110 تومن موجوده .
اگه خواستی میتونم تفاوت های ضاهریشونم واست توضیح بدم .

amess

Registered User
لایک‌ها
61
من زیاد در جریان مقدار وات مورد نیاز نیستم
در مورد باند هم صحبت میکنم ببینم کمتر امکان پذیر هست یا نه

در مورد پخش هم یه پ.خ میدم ممنون میشم نظرتو رو بگی

شما که اول تاپیک گفتین 6975 خوب نیست و از اون بهتر تو بازار زیاده !

در مورد سیستمی هم که میخوام ، اصلا دنبال صدای زیاد و ناهنجار و ضربه ی باس نیستم
فقط موزیک با کیفیت بالا میخوام

جواب پ.خ شما رو دادم
من اصلا در مورد 6975 حرفی نزدم ولی خب آره از 6975 که سرتر زیاده اما 6975 هم در حد خودش باند خوبیه
و یکی از حسناش هم اینه که 80 وات ار ام اسه و با یه آمپ ضعیف تر هم میشه صداشو در آورد نسبت به کواک مثلا هرتز 690

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
اره منظورم همون بود
دوست من هر باند اصلی شما بگیری با آمپ جواب بهتری میده تا 6975 بدون آمپ
آمپ نیازه برا یه باندا 60 وات به بالا
اینم لینک 6975 v2 درجه یک چین بدون گارانتی با اصلی هم مو نمیزنه پشت هم زده ژاپن ولی فکر نکنم اصلا ژاپن v2 رو خودش زده باشه همه رو داده ویتنامو چین براش زدن
باند پایونیر 500 TS-6975 V2 Pioneer W-خرید و فروش

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
حالا از شانس ما ایشون در دسترس نیستن !
http://forum.persiantools.com/t381047.html

پایونییر در اصل مال ژاپن که می ده ویتنام و چین و 3 و 4 تا کشور دیگه واسش باندرو مونتاژ می کنن و چینی ها هم می یارن از رو اینا کپی می زنن که چند تا گرید داره گرید 1 که از اسمش معلومه با اصل تقریباً مو نمی زنه و کیفیت صدا هم در همون حد و حدوده گرید 2 زیر کمتری نسبت به اصلی و مورد اول داره و گرید 3 که هم کیفیت کمی داره و هم صدای دلنچسبی داره ولی ارزونه تو این وضع بازار 90 تا 110 تومن موجوده .
اگه خواستی میتونم تفاوت های ضاهریشونم واست توضیح بدم .

نه دیگه با این تفاسیر فعلا از 6975 منصرف شدم !
فقط این گرید ها رو از کجا میشه تشخیص داد ؟

جواب پ.خ شما رو دادم
من اصلا در مورد 6975 حرفی نزدم ولی خب آره از 6975 که سرتر زیاده اما 6975 هم در حد خودش باند خوبیه
و یکی از حسناش هم اینه که 80 وات ار ام اسه و با یه آمپ ضعیف تر هم میشه صداشو در آورد نسبت به کواک مثلا هرتز 690

والا اگه بشه با همون هزینه ، یه باند بهتر گرفت ، خب یه برند دیگه میگیرم
بعدا دوباره یکم بودجه جمع بشه یه آمپ هم میگیرم که کامل بشه
RMS ؟

اره منظورم همون بود
دوست من هر باند اصلی شما بگیری با آمپ جواب بهتری میده تا 6975 بدون آمپ
آمپ نیازه برا یه باندا 60 وات به بالا
اینم لینک 6975 v2 درجه یک چین بدون گارانتی با اصلی هم مو نمیزنه پشت هم زده ژاپن ولی فکر نکنم اصلا ژاپن v2 رو خودش زده باشه همه رو داده ویتنامو چین براش زدن
باند پایونیر 500 TS-6975 V2 Pioneer W-خرید و فروش

عزیز قیمتش یکم عجیب نیست ؟
همینا تو بازار بین 350 تا 400 ــه

Last edited:

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
یه سری تفاوت جزئی داره درجه یک با اصلی تنها فرقش ووفر بانده که هم به خورده نرم تر از اصلی درجه دو اصلی تفاوتش باز تو ووفرشه بعد کفی باند عین 6975 وی یک آینه ای و درجه 3 هم تفاوتش با اصلی هم کارتنش و هم اینکه ووفرش و چسب دور ووفرش هم کیفیت کمتری داره و هم اینکه دور تویترش چسب زرد رنگ داره و کفش هم عینه درجه دو و هم اون وایر دورش جنسش نرم تره .

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ببخشا دوست من ولی همونا خیلی از همینا هستن تو بازار که به مردم قالب میکنن به عنوان اصل کسی هم نمیتونه بفهمه اون برچسب دارای پایونیران هم بعضا اصل از اب در نمیان

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
آره دادا حق با شماست اینو من می فهمم که اصل یا نه که کارم فروختن این باندها به مغازه دارهای عباسی باند گرید 3 بهش میدیم 100 تومن بی انصاف قالب می کنه به مردم 500 تومن .

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
ممنون از همه ی دوستان
احتمالا یکی از این 2 مورد خریداری میشه :
باند کواکسیال آدیو سیستم CO609
باند hertz 690
چه ضبطی رو واسش پیشنهاد میکنین ؟
حدود قیمت 200 تا 250

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ممنون از همه ی دوستان
احتمالا یکی از این 2 مورد خریداری میشه :
باند کواکسیال آدیو سیستم CO609
باند hertz 690
چه ضبطی رو واسش پیشنهاد میکنین ؟
حدود قیمت 200 تا 250

دیگه چه ضبطی رو پیشنهاد میدیم نداره که تو این رنج قیمت کلا شاید دو سه مدل فلش خور پایونیر مثل 2550 و 1550 و یکی دوتا کنوود فلش خور هست جی وی سی سونی هم که به درد نمیخورن
مگه اینکه با این بودجه دست دوم پیدا کنی

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز اگر از من ميشنوي كلا پيشنهاداتي كه راجب 6975 بهت شده رو فراموش كن ! اين موج مسخره 6975 كي تموم ميشه خدا ميدونه ...
برو يه كواك audio system co 609 يا hertz 690 يا DLS 1073 يا INFINITY KAPPA بگير ...
من به ترتيبي اسامي رو نوشتم كه خودم صداشون رو مي پسندم اما همه اينها چند كلاس از اون پايونيير 6975 كه شما ميخواي بخري بالاتر هستند

براي پخش هم 7016 كنوود نوش 420 قيمت داره دست دومش رو ميتوني 300 به بالا پيدا كني
عوضش اين دو تا رو بگيري خيالت راحت هست جنس بدرد نخور نگرفتي !!

در آينده هم يه امپ 4 كانال تهيه ميكنيد و يه كامپوننت هم به قضيه اضافه ميكنيد ...
به نظرم اين كه كم كم سيستم رو با چيزي كه ارزش خريد داره جلو ببريد خيلي بهتر هست تا بريد يك دفعه سيستم رو ببنديد مثلا امپ مكسديير بخريد با باند 6975 و پخش مارشال و ... (جديدا چه قدر ديدم اين مارك ها رو از روي عدم نا آگاهي به دوستان ميدن!‌مارك هاي سيرا و مارشال و بوستر و مافكو و ...)

amess

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزيز اگر از من ميشنوي كلا پيشنهاداتي كه راجب 6975 بهت شده رو فراموش كن ! اين موج مسخره 6975 كي تموم ميشه خدا ميدونه ...
برو يه كواك audio system co 609 يا hertz 690 يا DLS 1073 يا INFINITY KAPPA بگير ...
من به ترتيبي اسامي رو نوشتم كه خودم صداشون رو مي پسندم اما همه اينها چند كلاس از اون پايونيير 6975 كه شما ميخواي بخري بالاتر هستند

براي پخش هم 7016 كنوود نوش 420 قيمت داره دست دومش رو ميتوني 300 به بالا پيدا كني

در آينده هم يه امپ 4 كانال تهيه ميكنيد و يه كامپوننت هم به قضيه اضافه ميكنيد ...
به نظرم اين كه كم كم سيستم رو با چيزي كه ارزش خريد داره جلو ببريد خيلي بهتر هست تا بريد يك دفعه سيستم رو ببنديد مثلا امپ مكسديير بخريد با باند 6975 و پخش مارشال و ... (جديدا چه قدر ديدم اين مارك ها رو از روي عدم نا آگاهي به دوستان ميدن!‌مارك هاي سيرا و مارشال و بوستر و مافكو و ...)

جالب اینجاست که فک میکنم تو مشخصات بعضی از این آمپا زده تو 4 اهم مثلا 400 تا میده...
نمیدوم چیه قضیه...ولی بدم نیستن رفقا پریمیر دارن صداشو شنیدم...

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
دیگه چه ضبطی رو پیشنهاد میدیم نداره که تو این رنج قیمت کلا شاید دو سه مدل فلش خور پایونیر مثل 2550 و 1550 و یکی دوتا کنوود فلش خور هست جی وی سی سونی هم که به درد نمیخورن
مگه اینکه با این بودجه دست دوم پیدا کنی

شما سونی داشتی که میگی بدردنمیخوره؟gt700اش از خیلی ازین پایونرا سزتره تجربه اینو ثابت کرده

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

ممنون از شما

و همچنان خریدارم
البته با مهلت تست
دوستانی هم که از جنسشون مطمئن نیستن ،
یا جنس مشکلی داره که تو تست مشخص میشه و مهلت تست نمیدن ، بهتره همون اول اعلام کنن

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
داداش دارم1جفت 6975v2
اگه قیمت خوب برمیداری اول ارسال هم موردی نداره چون ازشون مطمئنم ودرحد اکن
1جفت کاپا 693.7هم دارم که تیوتر یکیشون سوخته اونارم200میتونم تقدیم کنم
6975هارو 220

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156