parsomash-iran
Registered User
- نوشتهها
- 593
- لایکها
- 1
خریدار ضبط 7150 یا یو اس بی خور با یه جفت و 6975 آمپلی 4 کانال
500 تومن ؟ چه خبره .
اگه تا شنبه به من فرصت بدین عکسای 7150 دوستم رو میذارم که میخواد بفروشه فکر میکنم حدود 360 تومن مد نظرشه . پخش 7150 خودم هم هست که هنوز 2 ماه گارانتیش مونده اگه پخش گیر آوردم واسه خودم 400 میفروشم . جفت پخش ها کنترل فابریک ، جعبه ، نیم کشو و سوکت و . . . دارن و اپتیکش اصلاً موردی نداره .
500 تومن به بالا ؟ چه خبره . راستی 7150 دیگه آک نداره ، مگه اینکه فروشنده خیلی پرت باشه که نتونسته بفروشش
اگه تا شنبه به من فرصت بدین عکسای 7150 دوستم رو میذارم که میخواد بفروشه فکر میکنم حدود 360 تومن مد نظرشه . پخش 7150 خودم هم هست که هنوز 2 ماه گارانتیش مونده اگه پخش گیر آوردم واسه خودم 400 میفروشم . جفت پخش ها کنترل فابریک ، جعبه ، نیم کشو و سوکت و . . . دارن و اپتیکش اصلاً موردی نداره . p80RS هم اگه خواستی حدود 400 تومن قیمت دارم ( البته فلش نمیخوره )
آمپ 4 کانال tornado هم دارم اگه خواستی تقدیم میکنم
اگه همه چیزش فابریک و سالم باشه قیمت خوبیه . اگه دوستمون نخواست میتونیم باهم مذاکره کنیم . پخش خودم آخه واقعاً تمیزه و تازه گرفتم ، از همون پخشایی که فروشنده نتونسته بفروشه و داشته خاک میخورده .
راستی گارنتیش کی تموم میشه ؟
ساب چند؟؟؟؟سلام
ببخشید اگه خواستین من ساب اکتیو و کواکسیال mtx دارم
لینکشون تو امضا هست
تخفیف هم داره
خب قیمت بدید چون شما فروشنده ایمن یک پخش 7150 دارم و یه جفت باند 6975 شرکتی
روی 206 بود یکماه و نیم بعد فروختم دیگه استفاده نکردم
روی هر دو قیمت بذارید
بدون خطو خش و کلیه ی وسایل فابریک
قیمت پایه ای که گذاشتی بالاستhttp://forum.persiantools.com/t289385.html
usb نمیخوره اما aux داره ومیشه به گوشی و آیپد و هر پلیری که جک 3.5 بخوره وصل کرد و آهنگ روپخش کنه.
پ.خ دادم شمارتو واسم بفرستسلام یه جفت 6975 وی 2 و 7150 دارم قیمت پیشنهادیتون رو لطف کنید
من ماشین رو فروختم اینا مونده رو دستم :دی
موفق باشید
راستی یه دزدگیر ماجیکار هم هست 910 بود فکر کنم استارت زن
سلام8150دارم 450 تومن
به شرطی میدم که فرقش رو با نو تشخیص ندی
یو اس بی داره میکروفن سه جهت عالی
بلوتوث با قدرت شناسایی عالی
بنده بعضی وقتا از اهنگهای یو اس بی خسته بشم میزنم تو کار بلوتوث و اهنگ گوشیم رو گوش میدم
در ضمن داخلشم سی دی نرفته اپتیکش اکبنده
داداش بنظر من فقط كسي كه از سيستم هيي نميدونه و الكي يه چيزي شنيده مياد٣٠٠/٤٠٠ پول ٧١٥٠ كاركرده ميده! آخه مگه چي داره من خودم داشتم فروختم!
اگه خواستي ٤٠٠ تا ٤٥٠ خرج كني برو سمت آلپاين يا كنوود!مخصوصا آلپاين كه اسمش كه بياد٧١٥٠ بايد خودشو گم و گور كنه!١١٧ يا٩٨٨٧ يا...(بيخودي تو رنج بالاي٢٥٠تا ٢٧٠ واسه ٧١٥٠ هزينه نكن كه پرلتو ريختي دور!)