• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ضبط 7150 یا یو اس بی خور با یه جفت و 6975آوپلی 4 کانال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بچه ها راست میگن 7150 الکی گرون شده یعنی واقعا به این قیمت ارزش نداره جاش داد...
من خودم توو ارزونی (220 تومن ) خریدم و همین ماه پیش فروختم چون سیستم رو کامل فروختم ،، ناگفته نماند ضبط خوبیه اما به نسبت قیمت الانش نمیرزه.. به نظر من دنبال آلپاین 9987 یا کنوود 8016 برو به نسبت قیمتشون واقعا ضبط های حرفه ای هستن...
البته خودم الان دنبال یه ضبط معمولی usb خور میگردم..

parsomash-iran

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها راست میگن 7150 الکی گرون شده یعنی واقعا به این قیمت ارزش نداره جاش داد...
من خودم توو ارزونی (220 تومن ) خریدم و همین ماه پیش فروختم چون سیستم رو کامل فروختم ،، ناگفته نماند ضبط خوبیه اما به نسبت قیمت الانش نمیرزه.. به نظر من دنبال آلپاین 9987 یا کنوود 8016 برو به نسبت قیمتشون واقعا ضبط های حرفه ای هستن...
البته خودم الان دنبال یه ضبط معمولی usb خور میگردم..

7150 اون موقع که 240ت بود ما میگفتیم گرونه..!! خودم رفتم 7250 خریدم..
تن صدای همه این مدلها مثل همه.. آخرشم بخاظر تن صدای خشک پاییونر فروختمش رفتم 7009 کنوود خریدم..

پول الکی دارید اگه این قیمتهای فضایی بدید پایه این پخش !!

تا 693 اینفینیتی و باند 1073 dls هست با قیمت پایینتر از قیمت 6975.. 6975 باید بره لنگ بندازه !!!!!

اینجا یوزر کله پوک! باند 693 MTX رو گذاشته واسه فروش که اگه اصل باشه باند خوبیه..هر چند که از چند سال پیش تقلبی این باند زیاد شد..

شما نهايتا چقدر ميخواي هزينه كني؟تا اونجايي كه قيمت دارم كنوودKIV 700 كه پخش واقعا عالي هست حدود٤٢٠ قيمتشه و اصلا از نظر كيفيت و ظاهر و امكانات بروز قابل مقايسه با ٧١٥٠ نيست!
آلپاين هم ٩٨٨٧ تميزش حدود٤٠٠ ميتوني بگيري و١١٧ آلپاين كه تميزش حدود٤٥/٦٠ تومنه!اگرم كه خيلي به پايونير تعصب داري ٨٣٥٠bt كه امكانات بروز مثل بلوتوث داره رو بگير. اونايي هم كه ميگن ٩٤٥٠ پايونير خوب نيست،شما اصلا گوش نده اونم يه پخش خوبه و حدود٣٦٠ تومنه.از نظر كيفيت صدا ٧١٥٠ و ٩٤٥٠ و ٨٣٥٠ تقريبا در يك سطح هستند و كنوود و آلپاين كه ذكر كردم از نظر كيفيت خروجي يه سر و گردن بالاتره!(بهتره كه تعصب بي جهت به يه مدل خاص نداشته باشيم!همين باعث قيمتهاي كاذبيه كه در مورد مثلا٧١٥٠ ميشه!)

ممنون همه دوستان گل و عزیزم بشم که اینجوری ترو تمیز و مرتب همه چیزو توضیح دادن
خیلی ممنون عزیزان
من میخوام حدود 250 اینا پول یه پخش یو اس بی خور با خروجی های ساب و این چیزا داشته باشه بدم
حالا هرکی هرچی داره که تو این رنج قیمته پیشنهاد بده
یه بنده خدایی 6975 با یکسال گارانتی رو میده 200 نو و کار نکرده
نظرتون چیه؟؟؟؟ با تجه به این باند تو این رنج قیمت میشه یه باند سرتر خرید؟

Iman khasteh

Registered User
لایک‌ها
0
يعني٦٩٧٥ اصلي٣٠٠ وات نو رو ٢٠٠ ميده يا٦٩٧٥ وي٢؟در مورد باند با احترام به نظر دوستان در خصوص ١٠٧٣ و جي بي ال،من نظرم بيشتر به ٦٩٧٥ اصلي يا ٦٩٧٥ وي ٢ كه هم كيفيتش تفكيكش مناسبه و هم دوام خيلي خوبي دارند و زود افت صدا پيدا نميكنه ودر اثر استفاده زياد با ولوم بالا،دوام خيلي خوبي داره!
درسته كه١٠٧٣ بيسش از ٦٩٧٥ بيشتره،البته فقط اون سوئدي ها كيفيتش خوب بود،اما دوام خوبي در اثر استفاده زياد با ولوم بالا نداره و زود افت صدا پيدا ميكنه و اكثرا زود تيوترهاش نيم سوز ميشه و در كل دوامش خوب نيست!
البته اين نظر شخصيه و به همه احترام ميذارم،چون خودم اكثر كواكسيالها رو داشتم و صداي زياد و طولاني ميگيرم به اين دوام عالي ٦٩٧٥ و وي٢ در مقايسه با١٠٧٣ و جي بي ال اصراردارم.اگرم كيفيت و تفكيك بالاتري ميخواي كه آلپاينspr69 استثنائيه،بايد صداشو گوش كني و ٣١٠ حدودا قيمتشه.من قبلا ٣ جفت ٦٩٧٥ و وي٢ داشتم كه فروختم و آلپاين خريدم.فكر كنم واسه شما٦٩٧٥ هم خوبه و هم به صرفه ،چون با يه آمپ٧٠ تومني صداي خوبي ميگيري،اما آلپاين بايد يه آمپ٢٥٠ تومني كاركرده بگيري كه اون صدايي كه گفتمو بده!

parsomash-iran

Registered User
لایک‌ها
1
يعني٦٩٧٥ اصلي٣٠٠ وات نو رو ٢٠٠ ميده يا٦٩٧٥ وي٢؟در مورد باند با احترام به نظر دوستان در خصوص ١٠٧٣ و جي بي ال،من نظرم بيشتر به ٦٩٧٥ اصلي يا ٦٩٧٥ وي ٢ كه هم كيفيتش تفكيكش مناسبه و هم دوام خيلي خوبي دارند و زود افت صدا پيدا نميكنه ودر اثر استفاده زياد با ولوم بالا،دوام خيلي خوبي داره!
درسته كه١٠٧٣ بيسش از ٦٩٧٥ بيشتره،البته فقط اون سوئدي ها كيفيتش خوب بود،اما دوام خوبي در اثر استفاده زياد با ولوم بالا نداره و زود افت صدا پيدا ميكنه و اكثرا زود تيوترهاش نيم سوز ميشه و در كل دوامش خوب نيست!
البته اين نظر شخصيه و به همه احترام ميذارم،چون خودم اكثر كواكسيالها رو داشتم و صداي زياد و طولاني ميگيرم به اين دوام عالي ٦٩٧٥ و وي٢ در مقايسه با١٠٧٣ و جي بي ال اصراردارم.اگرم كيفيت و تفكيك بالاتري ميخواي كه آلپاينspr69 استثنائيه،بايد صداشو گوش كني و ٣١٠ حدودا قيمتشه.من قبلا ٣ جفت ٦٩٧٥ و وي٢ داشتم كه فروختم و آلپاين خريدم.فكر كنم واسه شما٦٩٧٥ هم خوبه و هم به صرفه ،چون با يه آمپ٧٠ تومني صداي خوبي ميگيري،اما آلپاين بايد يه آمپ٢٥٠ تومني كاركرده بگيري كه اون صدايي كه گفتمو بده!

مرسی دوست من
کامل و بی نقص توضیح دادی الان واسه خودم خدایی شدم:D
بله 6975 با یک سال گارانتی 200 تومن تایوانی البته وی2
چینیش 120
اصلی هم که 300 وات داره 500 نداره

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14

6975 ورژن 2 رو هر کی خریده فروخته..میگن اصلا" اون کیفیت 6975 رو نداره و اصلا" ازش خوب نمیگن...

چجوری شما حساب کردی که 6975 از 1073 بهتره؟؟؟ اونم 6975 موجود در بازار ! چون الان 6975 اصلی تو بازار نیست و اون اصلیهاش همون چینی درجه یک هستند که به نام اصلی فروخته میشه...
من صدای 6975 اصلی رو شندیم.. تفکیک صداش رو قبول دارم... ولی صداش تو ولومهای بالا تیز میشه... حالا این اصلیش اینجوری بود این چینهای درجه یک که به اسم اصلی فروخته میشن خدا داند چجوریه...

تا حالا 1073 رو از نزدیک دیدید؟؟ مگنتش اندازه مگنته یه سابه !!! با بیسا سنگینی که میزنه دیگه نیازی به سابم پیدا نمیکنید..هرچند که بیس زدن کار باند نیست... قدرت وات دریافتی RMS 1073 تقریبا" 2برابر 6975 هست.. این باند در بازار کمیابه و هرکسی نداره... ودر سال تولیدش جز بهترین باندها انتخاب شده.. و هرکسیم داشته قدرت و تفکیک صداش رو تایید کرده..
مشاهده پیوست 194445
مشاهده پیوست 194446

و در آخر اگه قصد خرید 6975 دارید توصیه میکنم پایونر6973 بگیرید.. با هزینه کمتر ولی تقریبا" همون صدای 6975 که اتفاقا" بیس خوبیم داره..
اگه باند بهتر میخواید به ترتیب:
1073 dls
693 kapa infinity خودم دارمش..
963 JBL
693 mtx

Last edited:

Iman khasteh

Registered User
لایک‌ها
0
اولا خوب شد كه١٠٧٣ بهم نشون دادي!دوما من كه گفتم بيسش بيشتره اما دوام خوبي در صداگيري طولاني مدت با ولوم بالا نداره و فاتحش خونده ميشه!اگه قبول نداري يه سرس به اين تعميركاراي صوتي بزن تا اين كميابها رو اونجا پرياب ببيني!
سوما مگه به هيكله،مگنتspr69 آلپاين اندازه يه سكه٢٥ تومنيه،اما تو كيفيت و دوام،اين گنده بك بايد بره غار غار كنه جلوش!بعدم م ٦٩٧٥ وي٢ رو من سال٨٧ خريدم ازش واقعا راضي بودم(حداقل روزي ٣ ساعت ولوم بالا ميگرفتم وآخ نگفت! راستي كي گفته اين كميابه؟نكنه خيلي شاخه!!!١٠٧٣ سوئدي خوب بود و اينا فقط هيكل گنده كردن.البته صدا سليقه ايه،اما وقتي چيزي رو خودت تست نكردي(اونم بصورت اصولي!) به حرف ديگران تكيه نكن!شما اصلا صداي آلپاين رو گوش كرديspr69؟ ميدوني چرا افراد كمي طرفش ميرن؟واسه صدا گرفتن اصولي از يه كواكسيال آلپاين مثلspr69 كه با مگنت كوچولوش١٠٠rms هست بايد يه آمپ٣٧٠ تومني بگيري!اما يه كواكسيال مثل١٠٧٣ با يه آمپ ٥٠ تومني هم غارغار ميكنه!اصلا١٠٧٣ توي سيستمهاي حرفه اي هيچ محلي از اعراب نداره.
من به نظر شما و بقيه دوستان احترام ميذارم!لطفا سعي كنيد محترمانه پست بديد(تا حالا١٠٧٣ از نزديك ديدي)مگه داري راجع به سيستمهاي سريF صحبت ميكني!مورچه چيه كه كله پاچش چي باشه!؟

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
اولا خوب شد كه١٠٧٣ بهم نشون دادي!دوما من كه گفتم بيسش بيشتره اما دوام خوبي در صداگيري طولاني مدت با ولوم بالا نداره و فاتحش خونده ميشه!اگه قبول نداري يه سرس به اين تعميركاراي صوتي بزن تا اين كميابها رو اونجا پرياب ببيني!
سوما مگه به هيكله،مگنتspr69 آلپاين اندازه يه سكه٢٥ تومنيه،اما تو كيفيت و دوام،اين گنده بك بايد بره غار غار كنه جلوش!بعدم م ٦٩٧٥ وي٢ رو من سال٨٧ خريدم ازش واقعا راضي بودم(حداقل روزي ٣ ساعت ولوم بالا ميگرفتم وآخ نگفت! راستي كي گفته اين كميابه؟نكنه خيلي شاخه!!!١٠٧٣ سوئدي خوب بود و اينا فقط هيكل گنده كردن.البته صدا سليقه ايه،اما وقتي چيزي رو خودت تست نكردي(اونم بصورت اصولي!) به حرف ديگران تكيه نكن!شما اصلا صداي آلپاين رو گوش كرديspr69؟ ميدوني چرا افراد كمي طرفش ميرن؟واسه صدا گرفتن اصولي از يه كواكسيال آلپاين مثلspr69 كه با مگنت كوچولوش١٠٠rms هست بايد يه آمپ٣٧٠ تومني بگيري!اما يه كواكسيال مثل١٠٧٣ با يه آمپ ٥٠ تومني هم غارغار ميكنه!اصلا١٠٧٣ توي سيستمهاي حرفه اي هيچ محلي از اعراب نداره.
من به نظر شما و بقيه دوستان احترام ميذارم!لطفا سعي كنيد محترمانه پست بديد(تا حالا١٠٧٣ از نزديك ديدي)مگه داري راجع به سيستمهاي سريF صحبت ميكني!مورچه چيه كه كله پاچش چي باشه!؟
داداشی منظورم رو بد نگیر... لحن گفتارم به حالت تمسخر نبود که شما به دل گرفتید..
اگه گفتم مگنتشو دید..بخاطر این بود که هر کسی از نزدیک دیده به بزرگیش نسبت به بقیه باندها یکم جا خورده..
در مورد آلپاین باید بگم در مورد اوکی بودن این برند حرفی توش نیست..ولی دلیل اینکه هرکس طرفش نمیره گرونی محصولاتش هست !! که مشتریهای خاص خودش رو داره..

راه آنداختن یک باند یا ساب توسط آمپلی به مگنت بزرگ و کوچیک و آمپلی 50تا 370ت نیست... بلکه باید دید باند مورد نظر چند وات RMS هست..
و روی چند Ohm ثاپورت میشه..
گفتم کمیابه..چون دوستانی که تو فرومهای تخصصی سیستم صوتی پستهاشونو دیدم که دنبال این باند بودند نتونسته بودند به راحتی در بازار پیداش کنند..
تا حالا ندیدم کسی این باند رو داشته باشه و در مورد کیفیتش یا اینکه افت کیفیت پیدا میکنه حرفی زده باشه... با یه سرچ کوچیک تو گوگل میتونید از نظر مثبت دوستانی که این مدل رو استفاده کردند آگاه بشید..

یه سری به این 2تا فروم زیر بزنید.. این 2تا سایت از تخصصی ترین سایتهای سیستم صوتی توی ایران هست.. شاید با مطالعه بیشتر نظرتون عوض شد..
انجمنهای تخصصی تیونینگ تاک ( تالارهاي خودرو ) • صفحه فهرست

SoundyShop پایگاه مرجع سیستم های صوتی اتومبیل

قسمت بازارچه سیستم صوتی فروم تی تی تو قسمت باندهاشم یه نگاه بندازید..که چند نفر باند 6975 v2 خریدند و پشیمون شدن گذاشتن اونجا واسه فروش..!

Last edited:

parsomash-iran

Registered User
لایک‌ها
1
خب دوستان ممنون ولی سعی کنید بحث به جدل تبدیل نشه
اینجا محلی هست برای به اشتراک گذاشتن تجربه ها و سلیقه ها تا یکی انتخاب بشه همین
ممنونم مرسی خیلی گلید

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
من هم کنوود x7009u کنوود دارم خیلی تمیز نیست ولی هدش سالمه فقط از usb استفاده کردم و امکانات خوبی داره اگه خواستی عکس هم میزارم قیمت هم حدود 200 هست با توجه به اینکه کارتون نداره

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
سلام آقا دزدگیرتو میخوام ضبطو باندتم اگه راه بدی میخوام بی زحمت یه تماش بامن بگیر مرسی 09301975811

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا