اولا خوب شد كه١٠٧٣ بهم نشون دادي!دوما من كه گفتم بيسش بيشتره اما دوام خوبي در صداگيري طولاني مدت با ولوم بالا نداره و فاتحش خونده ميشه!اگه قبول نداري يه سرس به اين تعميركاراي صوتي بزن تا اين كميابها رو اونجا پرياب ببيني!
سوما مگه به هيكله،مگنتspr69 آلپاين اندازه يه سكه٢٥ تومنيه،اما تو كيفيت و دوام،اين گنده بك بايد بره غار غار كنه جلوش!بعدم م ٦٩٧٥ وي٢ رو من سال٨٧ خريدم ازش واقعا راضي بودم(حداقل روزي ٣ ساعت ولوم بالا ميگرفتم وآخ نگفت! راستي كي گفته اين كميابه؟نكنه خيلي شاخه!!!١٠٧٣ سوئدي خوب بود و اينا فقط هيكل گنده كردن.البته صدا سليقه ايه،اما وقتي چيزي رو خودت تست نكردي(اونم بصورت اصولي!) به حرف ديگران تكيه نكن!شما اصلا صداي آلپاين رو گوش كرديspr69؟ ميدوني چرا افراد كمي طرفش ميرن؟واسه صدا گرفتن اصولي از يه كواكسيال آلپاين مثلspr69 كه با مگنت كوچولوش١٠٠rms هست بايد يه آمپ٣٧٠ تومني بگيري!اما يه كواكسيال مثل١٠٧٣ با يه آمپ ٥٠ تومني هم غارغار ميكنه!اصلا١٠٧٣ توي سيستمهاي حرفه اي هيچ محلي از اعراب نداره.
من به نظر شما و بقيه دوستان احترام ميذارم!لطفا سعي كنيد محترمانه پست بديد(تا حالا١٠٧٣ از نزديك ديدي)مگه داري راجع به سيستمهاي سريF صحبت ميكني!مورچه چيه كه كله پاچش چي باشه!؟
داداشی منظورم رو بد نگیر... لحن گفتارم به حالت تمسخر نبود که شما به دل گرفتید..
اگه گفتم مگنتشو دید..بخاطر این بود که هر کسی از نزدیک دیده به بزرگیش نسبت به بقیه باندها یکم جا خورده..
در مورد آلپاین باید بگم در مورد اوکی بودن این برند حرفی توش نیست..ولی دلیل اینکه هرکس طرفش نمیره گرونی محصولاتش هست !! که مشتریهای خاص خودش رو داره..
راه آنداختن یک باند یا ساب توسط آمپلی به مگنت بزرگ و کوچیک و آمپلی 50تا 370ت نیست... بلکه باید دید باند مورد نظر چند وات RMS هست..
و روی چند Ohm ثاپورت میشه..
گفتم کمیابه..چون دوستانی که تو فرومهای تخصصی سیستم صوتی پستهاشونو دیدم که دنبال این باند بودند نتونسته بودند به راحتی در بازار پیداش کنند..
تا حالا ندیدم کسی این باند رو داشته باشه و در مورد کیفیتش یا اینکه افت کیفیت پیدا میکنه حرفی زده باشه... با یه سرچ کوچیک تو گوگل میتونید از نظر مثبت دوستانی که این مدل رو استفاده کردند آگاه بشید..
یه سری به این 2تا فروم زیر بزنید.. این 2تا سایت از تخصصی ترین سایتهای سیستم صوتی توی ایران هست.. شاید با مطالعه بیشتر نظرتون عوض شد..
انجمنهای تخصصی تیونینگ تاک ( تالارهاي خودرو ) • صفحه فهرست
SoundyShop پایگاه مرجع سیستم های صوتی اتومبیل
قسمت بازارچه سیستم صوتی فروم تی تی تو قسمت باندهاشم یه نگاه بندازید..که چند نفر باند 6975 v2 خریدند و پشیمون شدن گذاشتن اونجا واسه فروش..!