• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوریـــــــــــــــــ ـــ ـ ـ آمپیلی فایر 11000 PRIEMIER مشکی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amess

Registered User
لایک‌ها
61
داداش گلم پریمیر خیلی برند جالبی نیست - توی تجریبات دوستان حرفه ای کلا کار این آمپ ها دادن وات کلیپ یا همون برق به باندها و ساب هست و عمرشون رو 1/3 یا ختی کمتر میکنه !!
واسه کسی که اولین بار سیستم میبنده و صدای سیستم میشنوه صدای خوبی داره ولی واسه کسی که توو کار سیستم بازیه و صدای آمپ های رده بالا رو شنیده یه آمپ واقعا مزخرف هست و ارزش خرید نداره !!
در صفحه قبل پست آخر بنده ایشون رو راهنمایی کردم حالا تصمیم با خودشونه !!

حسن جون ساباش فک کنم 400واتن و دوکویل 4اهمی دارن یعنی اگه 4تا رو با 1امپ درایو کنه میشه 8کویل 4اهمی که میشه نیم اهم!و استیبل نیستن رو نیم اهم این امپا
و البته همون rub1600کافیه براشون و 1600تا رو 1اهمو بهشون میده و جوابگو هست که الان 360تومنه
یا lw1700اونم همن قیمته اما توصیه نمیشه!جون میخوای ازش کار بشی
بهترین انتخاب rub1600هستش
اگرم میتونی خرج کنی کهtx1.2000بگیر حالشو ببر
میتونی2تا lw1000هم بگیری که دونه ای270گیرت میاد و فکر برقشم باش!
بجا این همه ساب یه ساب سنگین میبستی 1000تا ار ام اس بهت بده کار همه اینارو میکرد برات

590تومنه الان داداش

امپای پریمیر که زیادن و تو دفترچشون زده چندواته
ولی معمولا"80یا100یا110واتن که واسه کواک قاتلن
ولی ساب چون کویلش قویه برق بره تو سیمپیچش نمیسوزه البته بستگی به سابت داره
ولی در کل اگه بخوایم امپای بازارو درجه بندی کنیم پریمیر در درجه 5قرار داره از لحاظ کیفیت ساخت
در واقع توسط شرکت boostercoتولید میشن
در کل امپی نیست که کواکو سالم نگه داره
بیشتر بدلیل استفاده از ترانزیستورهای مثبت و منفی بجای ماسفت که توان کمتری دارن و ارزونترن!تو ولوم بالا برق رد میشه بدلیل مزخرف بودن این ترانزیستورا و اینکه عمر کوتاهی دارن

ممنون از شما بابت راهنمایی
فک میکنم یبار تو مشخصات این آمپای پریمیر دیده بودم رو 4 اهم مثلا 400 تا میداد:lol: واسم جای سوال شده بود که یعنی شرکتش انقد درپیته که اینجوری مینویسه یا قضیه کلا یه چیز دیگس...
خودم هم واسه این سوال کردم که یکی از دوستان یه mb acoustic داره و 2 جفت 6975...کلا سیستمشو سپرده دست من که یه تغیراتی بدم...میخواستم بهش پیشنهاد بدم کواک ها رو عوض کنه ولی میترسم چیزه دیگه ببنده آمپه بزنه تیوترشو بسوزونه...

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش امید این آمپ چطوره؟

1=====LW1.2600
Channels1 ch. Class D

RMS Power @ 4Ω, 14.4V-

RMS Power @ 2Ω, 14.4V1,800

RMS Power @ 1Ω, 14.4V2,600

Total Harmonic Distortion (4Ω power)0.50%

Frequency Response15-150Hz

Signal-to-Noise Ratio (4Ω power)95dB

Damping Factor (100Hz, 4Ω)>300

Signal Voltage100mV-2V or 2V-8V

Fusing250

Dimensions: (5h x 20.3w)34

12dB/octave Low Pass Filter50-150Hz

Remote Gain ControlIncluded

Bass Boost0-18dB @ 45Hz

Subsonic Filter (12dB/octave)10-40Hz

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
امپ خوبیه داداش ولی خازن قوی میخواد و اینکه بهش خیلی فشار بیاری ممکه قسمت پاورش بسوزه یکم دردسر دارن این امپا
از همتی rub 1.1600رو بخر بهتر از اینه dtr هم خوبه اما این لیل واندر پایینترین مدل ساندهست باهمین فیمت لیل واندر میتونی روبیکنو بگیری مصرفشم کمتره

ممنون از شما بابت راهنمایی
فک میکنم یبار تو مشخصات این آمپای پریمیر دیده بودم رو 4 اهم مثلا 400 تا میداد:lol: واسم جای سوال شده بود که یعنی شرکتش انقد درپیته که اینجوری مینویسه یا قضیه کلا یه چیز دیگس...
خودم هم واسه این سوال کردم که یکی از دوستان یه mb acoustic داره و 2 جفت 6975...کلا سیستمشو سپرده دست من که یه تغیراتی بدم...میخواستم بهش پیشنهاد بدم کواک ها رو عوض کنه ولی میترسم چیزه دیگه ببنده آمپه بزنه تیوترشو بسوزونه...

دداش شمام به دوستت بگو امپو عوض کنه یدستم از کواکارو رد کنه بجاش کامپ ببنده دو جفت کواک اشتباهه متداول همه ما ایرانی هاس
یا یه جفت میدرنج بگیره

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
امپ خوبیه داداش ولی خازن قوی میخواد و اینکه بهش خیلی فشار بیاری ممکه قسمت پاورش بسوزه یکم دردسر دارن این امپا
از همتی rub 1.1600رو بخر بهتر از اینه dtr هم خوبه اما این لیل واندر پایینترین مدل ساندهست باهمین فیمت لیل واندر میتونی روبیکنو بگیری مصرفشم کمتره

دداش شمام به دوستت بگو امپو عوض کنه یدستم از کواکارو رد کنه بجاش کامپ ببنده دو جفت کواک اشتباهه متداول همه ما ایرانی هاس
یا یه جفت میدرنج بگیره

داداش لینک این 2تا آمپی ک معرفی کردی رو با قیمتش میگی؟ ممنون

راستی از لحاظ برقی 2تا باتری 74 اتمی با ی خازن 4 میلیون و یدونه 2 میلیون فاراد بستم

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242

راستی از لحاظ برقی 2تا باتری 74 اتمی با ی خازن 4 میلیون و یدونه 2 میلیون فاراد بستم

باطریات خوبن خازناتم جواب گوان ولی 4فاراد و 2فارادن داداش نه میلیون فاراد
اون امپا tx2000که670تومنه
lw1000که270تومنه
ولی همون روبیکن که بت گفتم عالیه نیازی به اینا نداری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا