• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری باند kapa

وضعیت
موضوع بسته شده است.

papyon

Registered User
لایک‌ها
3
شاید اصل نبوده جی بی ال ،فیک زیاد داره

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
من ترجیح میدم دنبال چیزی نرم که فیک داره!همین اینفینیتی بهتره:rolleyes:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من ترجیح میدم دنبال چیزی نرم که فیک داره!همین اینفینیتی بهتره:rolleyes:

اینفینیتی هم شدیدا فیک داره. یکیش به تور خودم خورده بود پس فرستادم. البته طرف هنوز 10 تومنی که بابت کرایه داده بودم رو برگشت نزده.

البته فیکها اونقدر تابلو هستن که دستت بگیری از وزنش فوری متوجه میشی. کلا اینفینیتی مارکیه که کیفیت ساخت کمی داره. شایدم اونایی که ایران میان اینجوری هستند.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اینفینیتی هم شدیدا فیک داره. یکیش به تور خودم خورده بود پس فرستادم. البته طرف هنوز 10 تومنی که بابت کرایه داده بودم رو برگشت نزده.

البته فیکها اونقدر تابلو هستن که دستت بگیری از وزنش فوری متوجه میشی. کلا اینفینیتی مارکیه که کیفیت ساخت کمی داره. شایدم اونایی که ایران میان اینجوری هستند.
شدیدا تائید میشه جنس فیک تابلو مثل 595 اصلی با فیکش اگه دیده باشی فیکش وزن نصف اصلیشم نداره
ولی اصلیشو با گارانتی دارم مطمئن باش زیر 335 گیر بیاری اصلی نیست چون لیست قیمت همکاریش دستمه سودشو ببینی خندت میگیره

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
شدیدا تائید میشه جنس فیک تابلو مثل 595 اصلی با فیکش اگه دیده باشی فیکش وزن نصف اصلیشم نداره
ولی اصلیشو با گارانتی دارم مطمئن باش زیر 335 گیر بیاری اصلی نیست چون لیست قیمت همکاریش دستمه سودشو ببینی خندت میگیره

درسته دقیقا ولی این یارو خرید قدیم داره (آقای همتی)فک نکنم فیک باشه اخه گارانتی هم داره!

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
از تمام عزیزان که کمک کردن متشکرم
باند اک خریداری شد
ختم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا