يكMsi 110wويندوزي سيمكارتي موجودهست قيمت نو١٧٧٠ ازمن١٣٠٠
pishini Registered User تاریخ عضویت 9 مارس 2009 نوشتهها 3,135 لایکها 450 3 جولای 2013 #21 يكMsi 110wويندوزي سيمكارتي موجودهست قيمت نو١٧٧٠ ازمن١٣٠٠
hadi 1 Registered User تاریخ عضویت 9 مارس 2013 نوشتهها 165 لایکها 6 محل سکونت 025 3 جولای 2013 #22 به نقل از monsteriran : از 340 تا 750 رنج قیمتهاشون که به نسبت تبلت های چینی خیلی سرترن تو همون رنج قیمت کلیک کنید تا بازشود... بله صد در صد مدل های کانادایی از این مدل های چینی که تو بازار پر شدن بهترن ولی خب بعضی وقتا امکاناتشون یکم بیشتره به نقل از pishini : يكMsi 110wويندوزي سيمكارتي موجودهست قيمت نو١٧٧٠ ازمن١٣٠٠ کلیک کنید تا بازشود... سلام ممنون فعلا لپ تاپ دارم نیازی به ویندوز ندارم دنبال اندروید هستم
به نقل از monsteriran : از 340 تا 750 رنج قیمتهاشون که به نسبت تبلت های چینی خیلی سرترن تو همون رنج قیمت کلیک کنید تا بازشود... بله صد در صد مدل های کانادایی از این مدل های چینی که تو بازار پر شدن بهترن ولی خب بعضی وقتا امکاناتشون یکم بیشتره به نقل از pishini : يكMsi 110wويندوزي سيمكارتي موجودهست قيمت نو١٧٧٠ ازمن١٣٠٠ کلیک کنید تا بازشود... سلام ممنون فعلا لپ تاپ دارم نیازی به ویندوز ندارم دنبال اندروید هستم
hadi 1 Registered User تاریخ عضویت 9 مارس 2013 نوشتهها 165 لایکها 6 محل سکونت 025 4 جولای 2013 #23 با تشکر از همه دوستان.یک عدد تبلت شاااااااخ پیپو 10 اینچ سیمکارت خور سفارشی خیلی عالی از آقای سرایی معروف به بازرگانی سرایی به قیمت 800 خریداری شد فقط نام کاربریشونو نمیدونم که تو فروم ازشون تشکر کنم.خرید هم به پایان رسید. Last edited: 5 جولای 2013
با تشکر از همه دوستان.یک عدد تبلت شاااااااخ پیپو 10 اینچ سیمکارت خور سفارشی خیلی عالی از آقای سرایی معروف به بازرگانی سرایی به قیمت 800 خریداری شد فقط نام کاربریشونو نمیدونم که تو فروم ازشون تشکر کنم.خرید هم به پایان رسید.