• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری پخش کنوود 8016 یا 8019

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f8000

Registered User
لایک‌ها
167
داداش گلم شما دوتا راه داری
1- یک جایگزین خوب براش پیدا کنی
2- پول زور بدی

مورد اول جايگزينش چي خوبه مثلا ٧٠٥٦ خوبه؟
مورد دوم به هيچ عنوان پول زور نميدم

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
من باشم 80 prs پایونییر میگیرم قبلا داشتمش معرکه هست (تنها پخش پایونیر که واقعا خوبه بقیشون...)
پول زور شوخی هستش دوست عزیز شما اگه واقعا به هیچ عنوان پول زور نیمدین خیلی دوست دارم ببینم ماشین چی دارین و چند خریدین؟(اقا یه سر بیا ایران این بحث یادت میره)

f8000

Registered User
لایک‌ها
167
من باشم 80 prs پایونییر میگیرم قبلا داشتمش معرکه هست (تنها پخش پایونیر که واقعا خوبه بقیشون...)
پول زور شوخی هستش دوست عزیز شما اگه واقعا به هیچ عنوان پول زور نیمدین خیلی دوست دارم ببینم ماشین چی دارین و چند خریدین؟(اقا یه سر بیا ایران این بحث یادت میره)

آقا مقدم اين مورد آخري كه گفتيد متوجه نشدم مگه بندرعباس جز ايران نيست؟!

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
سلام من امروز رفته بودم نیاوران یه سر هم به این فروشگاه پیام که تو همین سایت یه تاپیک هم داره زدم . یه دونه دسته دو داشت فکر کنم گفت 250 تا 300 شایدیم بیشتر دقیق یادم نیست اما خدایی تمیز بود. من چون خیلی با ضبط آشنایی ندارم و فقط USB ضبط و کیفیت خود ضبط برام مهمه از بقلش رد شدم چون با کابل USB میخوره . اما اگه بخوای اونجا داره یه سر به تاپیکش بزن :D

حالا که کمکت کردم شما هم به ما کمک کن :

یکی اومده این سیستمو با این مشخصات داره میده 500 رفتم دیدم صداشم خیلی خوب بود . به نظرتون ارزش داره بخرم؟ گفت 6 ماه کار کرده تعمیرم نشده اصلا .

یک عدد ضبط DEH-3450UB با قابلیت 200000 ترکیب رنگ
یک جفت باند KENWOOD مدل KFC-S6993 با قدرت 500 وات
یک عدد آپلی فایر BOSCHMAN مدل PCH-4880DX اصل کره با قدرت 1300 وات | 4 کانال

میتونم سیستم نو با 500 600 تومن بهتر از این جمع کنم یا نه؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
آقا مقدم اين مورد آخري كه گفتيد متوجه نشدم مگه بندرعباس جز ايران نيست؟!

چرا عریرم بندر عباس جزو ایران اتفاقا من خیلیم اونجارو دوست دارم و زیاد بندر عباس و ابوموسی بودم
منظورم اینه انگار تو ایران نیستین. اقا اینجا همه چیش همینه مگه الان داره کلی ماشین گرون میشه کاری میشه کرد بجز خریدن نه

ولی من هم 80 رو داشتم و هم 8019 رو واقعا 8019 در مقابل 80 پی ار اس هیچ حرفی نداره برای گفتن

f8000

Registered User
لایک‌ها
167
سلام من امروز رفته بودم نیاوران یه سر هم به این فروشگاه پیام که تو همین سایت یه تاپیک هم داره زدم . یه دونه دسته دو داشت فکر کنم گفت 250 تا 300 شایدیم بیشتر دقیق یادم نیست اما خدایی تمیز بود. من چون خیلی با ضبط آشنایی ندارم و فقط USB ضبط و کیفیت خود ضبط برام مهمه از بقلش رد شدم چون با کابل USB میخوره . اما اگه بخوای اونجا داره یه سر به تاپیکش بزن :D

حالا که کمکت کردم شما هم به ما کمک کن :

یکی اومده این سیستمو با این مشخصات داره میده 500 رفتم دیدم صداشم خیلی خوب بود . به نظرتون ارزش داره بخرم؟ گفت 6 ماه کار کرده تعمیرم نشده اصلا .

یک عدد ضبط DEH-3450UB با قابلیت 200000 ترکیب رنگ
یک جفت باند KENWOOD مدل KFC-S6993 با قدرت 500 وات
یک عدد آپلی فایر BOSCHMAN مدل PCH-4880DX اصل کره با قدرت 1300 وات | 4 کانال

میتونم سیستم نو با 500 600 تومن بهتر از این جمع کنم یا نه؟

سلام دوست عزیز چه پخشی رو دست دوم داشت میداد 250 یا 300؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا