• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری چراغ و جلو پنجره پراید

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود
خریدار چراغ کره ای کامل و جلو پنجره کره ای هستم
از دوستان اگر کسی داره اعلام کنه
با تشکر
Image0073.jpg

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
داداش اینجوری گیرت نمیاد اگر تهرانی بورو خیابون ملت منم ستم کره ای بود پریشب تصادف کردم خورد شد ریخت :((

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
داداش اینجوری گیرت نمیاد اگر تهرانی بورو خیابون ملت منم ستم کره ای بود پریشب تصادف کردم خورد شد ریخت :((

دقیقا مثل من ( بنده هم تصادف کردم دماغم هم شکسته )
چند جا رفتم گفتند دیگه تولید نمیشه ولی میشه گیر اورد( ایشالا فردا 1سمت به اوراقی میزنم ببینم گیرم میاد )

مدل های جدید ایرانی (صبا) خیلی بی ریخته مگرنه همه جا ریخته

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
دقیقا مثل من ( بنده هم تصادف کردم دماغم هم شکسته )
چند جا رفتم گفتند دیگه تولید نمیشه ولی میشه گیر اورد( ایشالا فردا 1سمت به اوراقی میزنم ببینم گیرم میاد )

مدل های جدید ایرانی (صبا) خیلی بی ریخته مگرنه همه جا ریخته
اره گیر میاد اونم شانسی دیگه اگر پیدا کردی قیمت مناسب حتما یه زنگ به من بزن داداش اگر زحمتی نیست برات پول بزنم برای منم بگیری چون اونجاحا ارزون تر گیر میاد من مشکلم با چراغاس وگرنه جلو پنجره و راهنماهارو تهران میگیرم
این شمارمه منتظرتم : 09107798899
اگر جلو پنجره و راهنمام خواستی من از تهران برات میگیرم میفرستم شما بگرد دنبال چراغ

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
اره گیر میاد اونم شانسی دیگه اگر پیدا کردی قیمت مناسب حتما یه زنگ به من بزن داداش اگر زحمتی نیست برات پول بزنم برای منم بگیری چون اونجاحا ارزون تر گیر میاد من مشکلم با چراغاس وگرنه جلو پنجره و راهنماهارو تهران میگیرم
این شمارمه منتظرتم : 09107798899
اگر جلو پنجره و راهنمام خواستی من از تهران برات میگیرم میفرستم شما بگرد دنبال چراغ

چشم حتما داداش خبرش رو بهت میدم
جلو پنجره مشکی و چراغ راهنما چه قیمت میتونی تهیه کنی؟ اگه دیدم که گگیر نمیاد برام بگیری بفرستی
راهنما چلو پنجره مثل همینه؟
xi55ynvrh6ughvgrkf8wk_s.jpg

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
اره اینم عکس پسرم قبل از تصادف :

uploadfromtaptalk1446835795242.jpg

من برای خودم رو‌جلو پنجره ۶۰ تومان شد البته یه رنگ شده داشت ۸۰ میگفت که‌پولم نرسید ولی خوب قیمتایی‌ میدن یهویی کپ میکنی یعنی خیلی گشتم ۶۰ پیدا کردم یجا میگفت ۱۵۰ یجا ۱۳۰ اصلا قیمت پرت زیاد میدن بهت !
راهنما جفتی ۴۰ تومن

لامصبا گرون میدن خیلی همین دیروز مثلا اگهی کرده بود یکی ست کاملش یعنی چراغ جلو پنجره با ابرویی ۷۰ تومن یعنی مفتا زنگ زدم‌ گفت داداش فروختم هرکاریش کردم گفتم بابا من ۹۰ میدم گفت نمیشه بخدا داره میاد ببره !
برای همین میگم اگه از اوراقی پیدا کنی خیلی کمتر میتونیم بگیریم منم فردا تولدمه نمیرسم ایشالا یکشنبه میرم شوش شاید قیمت پایین تر پیدا کردم شمام فردا رفتی قیمت خوب دیدی حتما به من بگو ایشالا به کمک هم ست های به باد رفته ی هم رو دوتایی دوتا خوب جمع کنیم

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
اره اینم عکس پسرم قبل از تصادف :

مشاهده پیوست 877056

من برای خودم رو‌جلو پنجره ۶۰ تومان شد البته یه رنگ شده داشت ۸۰ میگفت که‌پولم نرسید ولی خوب قیمتایی‌ میدن یهویی کپ میکنی یعنی خیلی گشتم ۶۰ پیدا کردم یجا میگفت ۱۵۰ یجا ۱۳۰ اصلا قیمت پرت زیاد میدن بهت !
راهنما جفتی ۴۰ تومن

لامصبا گرون میدن خیلی همین دیروز مثلا اگهی کرده بود یکی ست کاملش یعنی چراغ جلو پنجره با ابرویی ۷۰ تومن یعنی مفتا زنگ زدم‌ گفت داداش فروختم هرکاریش کردم گفتم بابا من ۹۰ میدم گفت نمیشه بخدا داره میاد ببره !
برای همین میگم اگه از اوراقی پیدا کنی خیلی کمتر میتونیم بگیریم منم فردا تولدمه نمیرسم ایشالا یکشنبه میرم شوش شاید قیمت پایین تر پیدا کردم شمام فردا رفتی قیمت خوب دیدی حتما به من بگو ایشالا به کمک هم ست های به باد رفته ی هم رو دوتایی دوتا خوب جمع کنیم

قربونش برم چه نازه :D
داداش البته میشه فقط راهنما رو بندازی اون چراغ هم فابریک ایرانی بگیری فکر نکنم زیاد تابلو باشه

اگه نتونستم پیدا کنم که برات واریز میکنم راهنما رو بفرستی ( جنس راهنما شیشه ای هست دیگه ؟)

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
قربونش برم چه نازه :D
داداش البته میشه فقط راهنما رو بندازی اون چراغ هم فابریک ایرانی بگیری فکر نکنم زیاد تابلو باشه

اگه نتونستم پیدا کنم که برات واریز میکنم راهنما رو بفرستی ( جنس راهنما شیشه ای هست دیگه ؟)
فدات داداش قابلتو نداشت الان که دیگه نیست [emoji23]

نه دیگه کره ای بازی میکنی یجوری باش که میبینن حال کنن نصف ایرانی نصف کره ای حال نمیده

باشه داداش من در خدمتم خواستی بگو جنسش فکر کنم طلق بود شیشه ای نبود

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
مشکل اصلی پیدا کردن چراغ هاست اونارو قیمت خوب پیدا کنیم باقیش حله !

یجا زنگ زدم برای چراغ ها میگه اره من که جدا نمیدم والی شما میگی تصادف کردی میخوایی ۳۰۰ بهت میدم میگم کله ستشو؟ میگه نه ستش که میشه ۵۰۰ من چراغ هارو ۳۰۰ میدم گفتم مرسی خیلی لطف میکنی ! واقعا انصاف این ملت کجاست من موندم !

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
مشکل اصلی پیدا کردن چراغ هاست اونارو قیمت خوب پیدا کنیم باقیش حله !

یجا زنگ زدم برای چراغ ها میگه اره من که جدا نمیدم والی شما میگی تصادف کردی میخوایی ۳۰۰ بهت میدم میگم کله ستشو؟ میگه نه ستش که میشه ۵۰۰ من چراغ هارو ۳۰۰ میدم گفتم مرسی خیلی لطف میکنی ! واقعا انصاف این ملت کجاست من موندم !

خخخخ
چراغ مازراتی هم این قیمت نیست =)))
خیلی خیلی خیلی باشه ست کامل جلو 150 ت

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
یه رفیق دارم اونم ست میفروشه گفت ست کامل ۲۵۰ بت میدم ولی اخه شاید بت بگم باورت نشه من فقط جلو پنجره ۶۰ تومان با رنگش شد ۹۰ برام گرون تموم شد وگرنه چراغ ها با راهنمارو دست دو از دیوار خریدم ۴۰ تومان کلا !
برای همین دارم حسرت میخورم که دیگه این قیمت گیرم نمیاد :(
راهنمام که گفتم ۴۰ تومان رفته بودم برای جلو پنجره قیمت کردم بهم گفت جفتی ۴۰ میدم

ایشالا فردا دو جفت خوشگلشو پیدا کنی بگیریم [emoji23] [emoji173]

بالا