iroption
Registered User
سلام
simota درجه 1 دارم 50 ت کاملا مقطوع
simota درجه 1 دارم 50 ت کاملا مقطوع
سلام دوستان من فیلتر اسپرت مخروطی میخوام مارک. k&nاصلی باید کجا تهیه کنم؟؟من اصفهان هستم واینجا زیاد از این چیزها گیر نمیاد..لطفا راهنمایی کنید09371031422simota هم نزارین زیاد با مارک متفرقه ها فرقی نداره کیفیتش پایینه البته ایناییکه من دیدم بعید میدونم اصلی باشن
کلا فیلتر اسپرت به نظرم فقط برا مسابقات یا روزایی که آدم میخواد به ماشین فشار بیاره بدوونتش خوبه اخه گردو غبارم میده داخل
شهری میخوایین استفاده کنین همون فابریکی بهتره
ام داداش اگه مارک k&nاصلش هست من خریدارم.09371031422من یکی رو ماشینم بود
ازش عکس میاندازم خواستید قیمت بدید
میخوام فابریکی عوض کنم
Sent from my GT-I9100
داداش..اگه مارکk&n اصلی هست من خریدارم..09371031422سلام دوست عزیز یه فیلتر هوای k&n دارم حدود دو هفته رو پرشیام بود بعد که فروختم ماشینو برداشتمش شسته شده وروغن کاری با کیت شستشو آماده هستش اگه خودتون یا کسی خواست من در خدمتم
منتظرم وخریدارسلام
داداش..اگه مارکk&n اصلی هست من خریدارم..09371031422
سل
ام داداش اگه مارک k&nاصلش هست من خریدارم.09371031422
سلام داداش خریدارم.09133114012سلام دوست عزیز یه فیلتر هوای k&n دارم حدود دو هفته رو پرشیام بود بعد که فروختم ماشینو برداشتمش شسته شده وروغن کاری با کیت شستشو آماده هستش اگه خودتون یا کسی خواست من در خدمتم
م داداش.خریدارم09133114012سلام دوست عزیز یه فیلتر هوای k&n دارم حدود دو هفته رو پرشیام بود بعد که فروختم ماشینو برداشتمش شسته شده وروغن کاری با کیت شستشو آماده هستش اگه خودتون یا کسی خواست من در خدمتم
ش خریدارم09371031422ما هر روز به ماشین فشار میاریم, خییلی به ندرت مثل آدم باهاش رفتار میکنیم:cap:
اسپرت جایگزین خوبه ولی صدای موتور را خفه میکنه دوباره. اتفاقا جایگزین K&N سراغ دارم کسی خواست در حد 160-70 با کیفیت فوق العاده عالی.
سلام.من خریدار فیلتر هستمما هر روز به ماشین فشار میاریم, خییلی به ندرت مثل آدم باهاش رفتار میکنیم:cap:
اسپرت جایگزین خوبه ولی صدای موتور را خفه میکنه دوباره. اتفاقا جایگزین K&N سراغ دارم کسی خواست در حد 160-70 با کیفیت فوق العاده عالی.
ما هر روز به ماشین فشار میاریم, خییلی به ندرت مثل آدم باهاش رفتار میکنیم:cap:
اسپرت جایگزین خوبه ولی صدای موتور را خفه میکنه دوباره. اتفاقا جایگزین K&N سراغ دارم کسی خواست در حد 160-70 با کیفیت فوق العاده عالی
سلام دوست عزیز...من خریدار هستم