amirhatamiii
Registered User
lg 15 اینچ دارم 15 تقدیمت میکنم
با این شرایط بنده دارم خوب میدم مانیتورم رو..ببینین قیمت رو الان بهتون میگم تا از سر در گمی بیرون بیاین .
اون دوستی که فلت رو 17 تومن خریده ، خریدشون عالی بوده ولی دلیل نمیشه همه با این قیمت بتونن خرید داشته باشن .
مانیتور CRT17 از 18 تومن شروع میشه تا 50 تومن . اگه فلت نباشه قیمتی بین 18 تومن تا 30 تومن داره . که بسته به شخص و تمیزی مانیتور داره . فلت هم حدوداً از 25 تومن شروع میشه تا 50 تومن . مثلاً همین چند وقت قبل مانیتور 17 طرح لبخند عموم که بسیار تمیز بود رو به 48 تومن به مغازه دار فروختم . مانیتور 15 اینچ هم میشه گفت از 5 تومن قیمت داره تا 10 تومن و اگه در این شرایط بخرین صاحب اول و آخرش خودتون هستین .
ببینین قیمت رو الان بهتون میگم تا از سر در گمی بیرون بیاین .
اون دوستی که فلت رو 17 تومن خریده ، خریدشون عالی بوده ولی دلیل نمیشه همه با این قیمت بتونن خرید داشته باشن .
مانیتور CRT17 از 18 تومن شروع میشه تا 50 تومن . اگه فلت نباشه قیمتی بین 18 تومن تا 30 تومن داره . که بسته به شخص و تمیزی مانیتور داره . فلت هم حدوداً از 25 تومن شروع میشه تا 50 تومن . مثلاً همین چند وقت قبل مانیتور 17 طرح لبخند عموم که بسیار تمیز بود رو به 48 تومن به مغازه دار فروختم . مانیتور 15 اینچ هم میشه گفت از 5 تومن قیمت داره تا 10 تومن و اگه در این شرایط بخرین صاحب اول و آخرش خودتون هستین .
ممنون بابت راهنماییتون.
یک عدد سینک مستر تمیز از جناب mehdi2012 به قیمت 15 تومن خریدم (17 اینچ). یک عدد دیگه واسه کسی می خوام
بعد آدرس اون مغازه داری که 48 تومن 17 رو ارتون خرید رو واسم پی ام می کنید ؟چون خودم 17اینچ smart flat t710pu خودم رو که کاملا سالم بود چند وقت پیش 15 تومن (اونم به زور فروختم).
من شهرستان هستم و مانیتوری که فروختم 3 - 4 سال داخل جعبه بود و کوچکترین خش و سا موردی نداشت . شما به نظرم خیلی ارزون مانیتورت رو فروختی .
من الان یه ال جی 17 و یه ایسر 15 دارم ، جفتش رو 30 تومن میدم . اگه کسی خواس بعد تعطیلات میتونم بفرستم .
دوستان من یه 15 الجی سفید دارم خیلی تمیز .یکی دیگه هم دارم 17 b730 bh الجی .اولی خیلی تمیزه سالم.دومی تمیزه ولی چراغ پاور چشمک میزنه..افتادن گوشه خونه..بکار کسی میاد بیادببره..قیمتم راه میام.