ی نگاه بکن به این
فروش ال جی پرادا زیر قیمت کف علاالدین - سايت تخصصي موبايل
فروش ال جی پرادا زیر قیمت کف علاالدین - سايت تخصصي موبايل
دوستای عزیز قیمتایی که شما میگید قیمت هایی هست که از تک فروش دارید رفیق من عمده فروشه قیمتش به 800 هم رسید گفتم که همین الانم هرکی قیمت گرفت 100 زیره قیمتش میدم بهش
داداش به کارم نمیاد ال جی
داداش گلم هر عمده فروشی هم باشه این همه زیر قیمت نمیده به قول یکی از رفیقام تو بازار بود از قضا عمده فروش هم بود تو علائدین میگفت ملت از بیرون کار ما رو میبینن میگن اینا دارن پارو میکنن و نمیدونم سر هر گوشی کلی میخورن و از این حرفا عمده فروش که باز سودش رو میکنه ولی تک فروشای طبقه پایین علائدین هم من دیدم با 10 تومن سود گوشی فروختن من خودم یه بار چیزی که میخواستم تو عمده فروشیا پیدا نکردم مجبور شدم بیام پایین اومدم دیدم قیمت خوبه یکی هم پشت ویترین هست کلی هم دری وری به یارو گفتم که نمیدونم سر من کلاه نمیره و پول برنامه نمیدم و هر چی شد باهاش طی کردم گوشی رو با قیمتی که داشتم دیدم با 10 تومن سود داره میفروشه از کسی هم که خرید میشناختم پس هر چه عمده فروش باشه انقد زیر قیمت نمیدهدوستای عزیز قیمتایی که شما میگید قیمت هایی هست که از تک فروش دارید رفیق من عمده فروشه قیمتش به 800 هم رسید گفتم که همین الانم هرکی قیمت گرفت 100 زیره قیمتش میدم بهش