• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار موتورولا ریزر

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
داداش گیر آوردی 2 تا گیر بیار منم میخوام ، ولی در مورد آکبندش قیمتت حتی با دلار 1900 هم بعید میدونم درست بوده باشه ، ولی در کل به این کار ندارم ، قیمت الان آک رو بهم بده (XT910) رو اگرم در حد کسی داشت که شما نخریدی بگو شاید من برداشتم ازش..

ممنون

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
والا قبل از اینکه دلار بشه 2200 هم ریزر رو 850 من ندیدم!!!! یعنی تهنا گوشی بود که همیشه قیمتش بالا بود ! :blink:

E110

Registered User
لایک‌ها
13
xt910 میشه motorola RAZR با باطری 1780
xt912 همون motorola RAZR با باطری 1780 هست که برای نسل چهارم هست. نام دیگه: DROID RAZR

مکس نامی با شماره به صورت بالا کلا نداره و فقط در دو نام میاد:
motorola RAZR MAXX که ورژن جهانیه
motorola DROID RAZR MAXX هم برای نسل چهارم آمریکاست

قیمت ریزر (به مشابه تمومی مدل های دیگه موتورولا) افت قیمت زیادی نداشته در بهترین حالت 950 شد زمانی که مکس وارد بازار شده بود و دلار حدود 1650 بود. و تعداد کمی از فروشگاه ها به این قیمت میدادند (آل دیجیتال اون زمان 1075 میداد)
و در بقیه حالات بالای 1 میلیون بوده

sootyy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستای عزیز قیمتایی که شما میگید قیمت هایی هست که از تک فروش دارید رفیق من عمده فروشه قیمتش به 800 هم رسید گفتم که همین الانم هرکی قیمت گرفت 100 زیره قیمتش میدم بهش

داداش به کارم نمیاد ال جی

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
دوستای عزیز قیمتایی که شما میگید قیمت هایی هست که از تک فروش دارید رفیق من عمده فروشه قیمتش به 800 هم رسید گفتم که همین الانم هرکی قیمت گرفت 100 زیره قیمتش میدم بهش

داداش به کارم نمیاد ال جی

الن قیمت دقیق آکبندش رو میتونید برای من بگیرید ، من احتمالا میخوام

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
من دیروز تو طبقات علاء الدین قیمت کردم ریزر 950 بود
ریزر مکس 1120

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
داداش گلم هر عمده فروشی هم باشه این همه زیر قیمت نمیده به قول یکی از رفیقام تو بازار بود از قضا عمده فروش هم بود تو علائدین میگفت ملت از بیرون کار ما رو میبینن میگن اینا دارن پارو میکنن و نمیدونم سر هر گوشی کلی میخورن و از این حرفا عمده فروش که باز سودش رو میکنه ولی تک فروشای طبقه پایین علائدین هم من دیدم با 10 تومن سود گوشی فروختن من خودم یه بار چیزی که میخواستم تو عمده فروشیا پیدا نکردم مجبور شدم بیام پایین اومدم دیدم قیمت خوبه یکی هم پشت ویترین هست کلی هم دری وری به یارو گفتم که نمیدونم سر من کلاه نمیره و پول برنامه نمیدم و هر چی شد باهاش طی کردم گوشی رو با قیمتی که داشتم دیدم با 10 تومن سود داره میفروشه از کسی هم که خرید میشناختم پس هر چه عمده فروش باشه انقد زیر قیمت نمیده

messi1381

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به دوستان
منم يه گوشي موتورولا ريزر و يا Atrix 2 كاركرده يا بقول معروف دست دوم مي خوام.
اگه كسي از دوستان سراغ داره اطلاع بده.ممنون.:D

Last edited:
بالا