من یه galaxy gt 130 دارم به رنگ مشکی نارنجی مدل 90 با توجه به قیمت 6 تومنی 3700 فروشنده ام
پ.خ زدم دوست عزیز
دوستان کسی قیمت ویو (معمولی..دیسک واستارت و انژکتور ) میدونه چنده؟
من یه galaxy gt 130 دارم به رنگ مشکی نارنجی مدل 90 با توجه به قیمت 6 تومنی 3700 فروشنده ام
up برای دوست خوبمون
ممنون ولی دیگه با کسی این مدلی معامله نکن یا دیگه معامله میکنی زیرش نزن...اول قیمت موتورت رو بگیر بعد برای فروش بزار...وقتی من بیعانه دادم یعنی من موتور رو خریدم..حتی اگه ضرر هم بکنی چون از 100 تا فحش بدتره...به هر حال ...
اگه هفته پیش اومدی بودی همون قیمت خریده بودی چون من مدارکم رو هم حاضر کرده بودم ولی از شانست دوباره قیمتش کشید بالا وقت کردی یه سر برو گمرگ 7 تومن شده موتور پیشرو ایرانی 3 تومن میدم حالا با این اوضاع خودت بگو چی می تونم بگیرم ؟!
ای تو این مملکت که صاحاب نداره !
7 تومن کجا بود.اتفاقا دیروز منم یه سر رفتم.....6.300 آپشن دار شده..معمولی مثل شما 5800 تومن اینم بگم گمرک بری فروشنده بفهمه قیمت نداری یا یه نگاه بهت کنه میفهمه با کی طرف هست. ویو انزکتوری 89 رو اول 4300 به من قیمت داد چونه زدم تا 3800 با من اومد ...مملکت صاحاب داره این خود ملت هستند تورم ایجاد میکنند ...طرف میگه موتورم شده فلان قیمت میخوام یه دونه دیگه بگیرم .آخه یکی بهش بگه داداش من مگه موتورت رو مثلا 7 تومن خریدی..همون رو سوار شو دیگه..دیگه چرا میخوای یکی دیگه بخری .اگه ملت به همون یه دونه وسیله ای که دارن راضی باشند دیگه تورم ایجاد نمیشه.همون بحث عرضه تقاضا پیش میاد.
راستی یه چیزی شمایی که میگی اون هفته 6 تومن بود این قیمت بهت میدادم اگه این هفته دوباره قیمتش بیاد پایین همون قیمت میفروشی؟
راستیتش من میخواستم با پولش شهریه دانشگاه جور کنم و یه موتور ارزون قیمت تر بگیرم مثلا یه ویو 85-86 ولی خدا شکر پولش جور شد ولی چون بازم باهم صحبت کردیم همون 3700 میتونم بهت بدم ولی خدایش 3500 خیلی پایین یکسر برو ایستگاه طرف لنگه برای منو مدل 90 5.5 می فروشه یا اگه نخواستی که ایشالا زیر قیمت من یه بهترش گیرت بیاد
اون که دیگه خیلی جو گرفتتش همون که 4 تا راه رفته..حتما فروش میره...شما زیاد دقت نکنید اتفاقا تو همون سایت گالکسی 89 با 12500 کارکردزده 3300..برای شما 20000 تا (البته اگه بیشتر نشده باشه ) کارکرده که برای مدل 90 خیلی زیاده..در ضمن موتورت لاستیک میخواد..چند تا ضعف هم داره که خدمتت حضوری عرض کردم.
خودم 2سال پیش ktm داشتم خریده بودم 11 تومن با هزار بدبختی با 1000 تا کارکرد و1 تومن لوازم اضافه فروختم 7.200 الان همون مدل رو 20 تا 25 تومن باید پول بدم.
من 3600خریدارم.محضرم پای خودم یا 3700 محضر پای شما . اگه اوکی بدین من فردا میام خدمتتون.
محضرش با خودم برای تعویض پلاک خودم باهات میام یا اگه نخواستی خرج وکالت تعویض پلاک با خودت
تا چهار شنبه نیستم خواستی پنج شنبه صبح اینجا باش
o.k راستی یادم نبود گفتی محضر و تعویض پلاک دیگه تعطیل شده..خودت گفتی...3600 محضر و پلاکشم با خودت
انگار ما با هم معامله مون نمیشه چه فرقی برای من کرد این که باز همون 3500 برام افتاد اشتباه متوجه شدی 3700 اگر محضر خواست که فکر نکنم بخواد با من با این حال اگر 3700 بخری بازم سود کردی چون من از هر چی موتور فروش متنفرم یه بار موتورم فروختم به مغازه دار چوبشم خوردم دیگه اینکارو نمی کنم اگر مصرف کننده خرید که مبارکش باشه اگر نخرید خودم نگه میدارمش من رفیقم 88 داره 3480000 باهاش رفته اخ نگفته به پولشم نیازی ندارم ولش کن خودم نگه می دارمش استفاده می کنم پشیمون شدم
خیلی جالبه خودت میگی 3700 محضر اگه نخواست..چرا محضر نمیخواد..من اگه فروشنده باشم چه دلیلی داره اصرار دارم میگم اول بریم محضر؟!!!!
من چه ماشین چه موتور میخرم اولین کاری که میکنم همون روز محضز فردا هم پلاک
در مورد قیمت هم اول توافق شد 3500 محضر با من 3600 محضر با شما درسته؟ حتی بیعانه هم ریختم
یه دفعه زنگ زدی گفتی من گمرک هستم موتورم شده 7 تومن این قیمت نمیفروشم اینم درسته؟ گفتی 4400 ؟خوب ببر گمرک بفروش دیگه
اصلا من خودمم شک کردم دیگه مگه میشه اینجا زدی Galaxy GT 130 - istgah.com - موتور 4400
حالا میخوای به من بدی 3700 .الان برادر تو پاچه برادر میکنه!!!!!!شما ببر همون 4400 بفروش 700 بزار جیبت من لنگ موتورت نیستم بهترین موتورها رو داشتم با کلی ضرر هم فروختم.(خواستی عکساش موجوده) .اینم بدون وقتی معامله میکنی دیگه زیرش نزن حتی اگه ضرر کنی.
در مورد موتورت هم فکر نکن میخواستم ازت بزخری کنم..خودتم میدونی موتورت خرج داره..موتور 100% زمین خوردگی داره..تمام فلاپ هات زدگی داره و لقی.کمکات مشکل دارن.موتور 90 این مدلی گاز نمیخوره 20000 هم برای این مدل زیاده.زنجیرت به جکت گیر میکرد..باطریت عوض شده بود و کیفیت نداشت..فلاپ جلوت رنگش رفته بود..لاستیک جلوت ترک خورده بود....عقبم که ایرانی یاسا انداخته بودی..قشنگ یه آچارکشی میخواست..بیمه 3 ماه .اینا از موتور کم کنی چقدر میشه.بله موتور هست 90 طرف 4.300 نمیده چون 2 تا راه رفته و رنگشم سفید یا خاکستریش با تلق فابریک (120) پولشه و باکس و آپشن داره نه مثل موتور شما.
خریدار نیستی چرا الکی عیب میذاری رو موتور اولا اینکه موتور زمین بخور فلاپ هات خورد میشه دوما کمکها هیچ عیبی نداره و فابریکه سوما یه لاستیک تفاوتی رو قیمت موتور ایجاد نمیکنه مگه یه ماشین میخری میری به طرف میگی چرا لاستیکش ایرانی چهارمم اینکه همه گالاکسی معلوم نیست لاستیک شون از کجا میگیرند همشون پوسیده اند اونیم که میری میبینی لاستیکش تمیز با اسپری وچیزای دیگه کاری میکنن به چشم نیاد پنجما زنجیرشو و موتور سرویس کردم و هیچ موردی نداره ششم از حرفات فهمیدم خودت فروشنده ای اگر مصرف کننده بودی این قدر چونه نمیزدی چون خودتم میدونی قیمت کار کرده این موتور چه قدر !
اره اصلا موتورم مشکل داره نمیخوام بفروشم برو یه لاستیک قشنگشو پیدا کن اینم بهونه تو سر مال زدن:hmm: در ضمن وقتی اینقدر شک داری برو یه صفرشو بگیر خیالتو راحت کن اینقدرم با صد نوع شماره sms نده