• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار موتور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali PareKhat

Registered User
لایک‌ها
50
من مفت نمیفروشم....قیمت واقعیش اینه.اگه ملت قیمت ها رو فضایی نکنن و پول مفت ندن میشه بازم موتور و ماشین خرید.خودم مصرف کننده هستم ..هر نوع موتور سنگین و سبکی که بگی داشتم.دوست دارم به مصرف کننده برسه و ترجیحا تهران.چون ktm دارم میخرم این موتور رودارم میفروشم وگرنه همین الان 3300 یه بنده خدایی از شهرستان (سنندج) میخواد ولی چون پلاک ملی هست و انتقالش با کسی که تهران ساکن یکم فرق میکنه (بحث پلاک) دوست ندارم داستان بشه.

چیز قابل داری هم نیست....

دمتگرم دادا.پرچمت بالاست

مخلص داش علی.
هر موتوری رو نمیشه خرید. مهمتر از خود موتور بحث تعمیر کارو پیدا شدن قطعاتشه... دوستی دارم تریل خریده سر پریدن از جایی توپیش ترک برداشته قیمت توپیش 300 تومنه !!! نداره درستش کنه. من خودم قبلا پیشرو 80 داشتم خیلی راضی بودم ازش اما خواستم یه چیز قوی تر بخرم. الان 4 ساله پرند 125 خریدم و همیشه هم استفاده میکنم. همه جوره راضی ام. هم بار میزنم هم همه جا میرم... تفریح... کار ... هم ماشالا قطعات و تعمیرکارش فراوونه.خشکش الان حدود 1 الی 1.2 هست.

یه مورد هم هست اینه که هر وسیله ای خرج داره. حتی تو پارکینگم بمونه باز خرج داره (بیمه - استهلاک ...) اما مهم اینه که این خرجی که میکنم ارزشش رو داره ؟ آیا بهره بردم از این وسیله ؟ از این 125 طرحا بخری و خوب استفاده کنی خرجاش ایناس (بیمه - بنزین - روغن ) گهگاهی هم پنچر و... که برا هر وسیله ای ثابته.و مزیتش سواری بهتر و آسونتر نسبت به سایر موتور هاست. اگه پز برات مهمه خدایی خوشگلم هستن.

اینارو گفتم اولا نیازتو مشخص کنی و انتخاب صحیحی داشته باشی.
موفق باشی

مخلصتم داداشم.اتفاقا همین کارو کردم.خیلی هم حال داد.دیروز اولین باری بود که تو عمرم سوار موتور میشدم اما از تهران تا کرج آوردمش خودم از اتوبان

خب موتور خریداری شد از کاربر محترم m.teacher دوست خوبم آقا محمد گل.یه موتور طرح ویو قرمز خوشگل.راضیم ازش.
دمه همه گرم.
ختم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا