• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار هارد 1.8 اینچی

saeeid_skhm

Registered User
لایک‌ها
23
برای وسیله شما فکر نکنم CF با SATA فرقی داشته باشه شما میتوانید از مدل 60MBPS بخرید که سرعت اش خیلی خوبه .. Amazon.com: Sandisk 8GB Extreme CF memory card - UDMA 60MB/s 400x (SDCFX-008G-A61, Retail Package): Computers & Accessories

کارت CF که خوب خیلی ارزون تر از هارد در میاد ( اون هم با این وضعیت گرونی هارد و کم بودن 1.8 )
خیلی ممنون از راهنماییهاتون
کلا از خرید هارد منصرف شدم
میرم دنبال همون cf

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من برای یه کارخونه هم همین‌کار رو کردم یه دستگاهی مثل PLC بود که کل ماشین از روی اون Boot میشد .. آخرش مجبور شدیم CF کارت بندازیم و ماشین رو راه‌اندازی کنیم ..

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
من برای یه کارخونه هم همین‌کار رو کردم یه دستگاهی مثل PLC بود که کل ماشین از روی اون Boot میشد .. آخرش مجبور شدیم CF کارت بندازیم و ماشین رو راه‌اندازی کنیم ..

آقا این CF ها مدل IDE 1.8 هم دارن؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
بعضی از این وسایل Memory Card CF هم میخورن ، دستگاه شما CF کارت نمیخوره ؟ اون مدل 1.8 تو بازار فقط SSD Intel این سایز فروش میره .. یا باید دنبال هارد Apple MacBook Air باشید اون هم هاردش 1.8 اه ..

دوست عزیز. مموری که شما اشاره کردید CF نیست بلکه ساتا فلش است که کانکتورش با CF فرق می کند (برای فروش موجود است).
اما از آنجاییکه استارتر تاپیک برای حل مشکلش حتی حاضر نیست عکس یا اطلاعاتی از مدل لپ تاپش ارائه دهد لذا فکر می کنم تمامی این راهنماییها بیفایده است.

saeeid_skhm

Registered User
لایک‌ها
23
با تشکر از تمام دوستان مشکل بنده حل شد
از همون cf استفاده خوام کرد که قابلیت لحیم کردن مستقیم به flash_con رو داره
توی سرچی که کردم متوجه شدم میشه این کارو انجام داد و کارت cf به عنوان یه هارد ide شناسایی خواهد شد
یه راهنمای کامل و مفصل هم براش پیدا کردم
باز هم ممنون

بالا