• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار هدفون Creative EP 830 کارکرده یا نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
یکی میتونه توضیح بده دقیقا بیس و مید چیه؟؟؟

من نمی دونم منظور شما از "دقیقا " چیه ؟ اگه منظورتون مفصله من همینقدر میدونم که :

مید یعنی مید ! وقتی یه آهنگ رو تا درجه صدای " معمولی رو به بالا " گوش میدی این حالت و اندازه صدا رو بهش میگن مید و صدا در این رنج باید کیفیت و جزئیات خوبی داشته باشه ! ولی اگه بره تو "های " ( Hight ) و جزئیات و کیفیت صدا بی تغییر و با کیفیت باقی بمونه اون هدفون هدفون عالی ایه !

بیس هم که یعنی بیس ! یعنی همون "دوبس دوبسی " که می شنوین و خیلی ها عاشقشن ! بیس چند نوع داریم ! بیس پانچی و خشک مثل همون چیزی که EP-630 تو تولیدش استاده و به نظرم اصلا خوب نیست ! و بیس نرم و باحال که باید تو رنج بالاتر از EP-630 دنبالش باشین . البته تو قدرت بیس در رنج قیمت EP-630 ، هیچی به پای این ارفون نمیرسه ! ولی به نظرم بیس الکی و دوبس دوبس بیخود میده ، مثلاً یه آهنگ پاپ رو با بیس های ساختگی و اغراق شده ـش مثل تکنو میکنه ! تا این حد در تغییر صدای واقعی آهنگ ها و شنیده شدنشون تأثیر میذاره !

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من نمی دونم منظور شما از "دقیقا " چیه ؟ اگه منظورتون مفصله من همینقدر میدونم که :

مید یعنی مید ! وقتی یه آهنگ رو تا درجه صدای " معمولی رو به بالا " گوش میدی این حالت و اندازه صدا رو بهش میگن مید و صدا در این رنج باید کیفیت و جزئیات خوبی داشته باشه ! ولی اگه بره تو "های " ( Hight ) و جزئیات و کیفیت صدا بی تغییر و با کیفیت باقی بمونه اون هدفون هدفون عالی ایه !

بیس هم که یعنی بیس ! یعنی همون "دوبس دوبسی " که می شنوین و خیلی ها عاشقشن ! بیس چند نوع داریم ! بیس پانچی و خشک مثل همون چیزی که EP-630 تو تولیدش استاده و به نظرم اصلا خوب نیست ! و بیس نرم و باحال که باید تو رنج بالاتر از EP-630 دنبالش باشین . البته تو قدرت بیس در رنج قیمت EP-630 ، هیچی به پای این ارفون نمیرسه ! ولی به نظرم بیس الکی و دوبس دوبس بیخود و غیر لازم میده ؛ طوری که بیس ـش اصلاً حال نمیده .
ممنون.خوب اگر کسی بیس بالا بخواد EP830 بگیره یا ibeats؟ibeats ارزش داره بگیریم؟؟ام پی تری پلیر خاصی میخواد؟ مثلا اینکه میگن تو آیفون ایپاد خیلی خوبه برای چی؟
با سپاسسسسسسسس

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون.خوب اگر کسی بیس بالا بخواد EP830 بگیره یا ibeats؟ibeats ارزش داره بگیریم؟؟ام پی تری پلیر خاصی میخواد؟ مثلا اینکه میگن تو آیفون ایپاد خیلی خوبه برای چی؟
با سپاسسسسسسسس

محصولات اپل تو موسیقی چیز شاخصی نیستن خصوصا آیپاد های جدید . مدل کلاسیک از محصولات خوب اپل در این زمینه بود .

بهترین پلیر Sansaclip Plus ـه که دیگه پیدا نمیشه ! تو خارج هست ، تو ایران پیدا نمیشه ! قیمتشم ارزونه !

برای سبک های راک و متال و این چیزا Cowon یا Creative چیزای بهتری ـن نسبت به سانسا !

شما بودجه ـت چقدره من بگم چه ارفونی بگیری ! در ضمن چه سبک هایی گوش میدی ؟

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
از استارتر خیلیییییییییییی معذرت می خوام
می خواستم ببینم این ep 830 که الان توی سایت چاره مید 20 تومن با توجه به قیمتش ارزش خرید دار ؟ ( از نظر اینکه تقلبی هست )

از هدفون های اصلی که تو همین رنج قیمت هست بهتر یا نه ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
از استارتر خیلیییییییییییی معذرت می خوام
می خواستم ببینم این ep 830 که الان توی سایت چاره مید 20 تومن با توجه به قیمتش ارزش خرید دار ؟ ( از نظر اینکه تقلبی هست )

از هدفون های اصلی که تو همین رنج قیمت هست بهتر یا نه ؟
اصلا 830 نداره!! 630 داره با گارانتی شاب!!!!!!!

بنظر من EP830 با گارانتی شاب وجود خارجی نداره.نه تو سایت خودش هست نه تو سایت هایی که معرفی کرده!! ولی تو میهن مارکت هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جالبه تو چاره که با شاب میده ولی 830 A رو با آواژنگ میده!
رایانه و ماشین های اداری :: بلند گو، هدست و وب کم :: ایرفون :: ایرفون EP-830A - چاره: فروشگاه اینترنتی
قاطی کردم واقعا

ختم موضوع :
توجه ! اِرفون های مدل ep-830 کریتیو " با گارانتی آواژنگ " همه فیک هستن . - P30World Forums
:wacko:

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوستان 630 کارکرده نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود،

630 و 830 کارکرده نمیتونی پیدا کنی. یعنی همه دارن ولی نمیفروشن. چون صرف نمیکنه. من دارم. فوقش 10 تومن قیمت میخوره. میصرفه آیا بفروشمش؟ مسلما نه.

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
درود،

630 و 830 کارکرده نمیتونی پیدا کنی. یعنی همه دارن ولی نمیفروشن. چون صرف نمیکنه. من دارم. فوقش 10 تومن قیمت میخوره. میصرفه آیا بفروشمش؟ مسلما نه.

830 که میگن فیکه همه
630 هم شاید یکی داشت ونیلز نداشت و خواست بفروشه
چرا که نه!!!!:lol:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بابا یک 630 بگیر و خلاص!
من که دارم بیتس میگیرم.از دست کریتیو خسته شدم!!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من که ندارم از چاره بگیر 24 تومان

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
با گارانتی شاب که نوشته هست.پس حتما اصله.من دیروز اتفاقی ep 630 سری قدیمیش رو دیدم که جعبش با این جدیدا فرق میکنه.(کلی دنبالش گشتم قبلا نبود!! :lol:)

من میخواستم 830 بگیرم که میگن بیسش کم هست.
خواستم ibeats بگیرم که خیلی ازش بد گفتن و رو سونی اریکسون های جدید کار نمیکنه!
الان میخوام klipsch s4 بگیرم که اونم نمیدونم از کجا گیر بیارم.....!!!!!!!!!!:D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنظر من از خیرش بگذری خیلی خیلی بهتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا