miladkalantar
Registered User
ممنون از کمک همه دوستای گل
پس با این اوصاف گرد آواژنگ نمیرم.
همین 830 رو با گارانتی شاب کسی سراغ نداره؟
پس با این اوصاف گرد آواژنگ نمیرم.
همین 830 رو با گارانتی شاب کسی سراغ نداره؟
یکی میتونه توضیح بده دقیقا بیس و مید چیه؟؟؟
ممنون.خوب اگر کسی بیس بالا بخواد EP830 بگیره یا ibeats؟ibeats ارزش داره بگیریم؟؟ام پی تری پلیر خاصی میخواد؟ مثلا اینکه میگن تو آیفون ایپاد خیلی خوبه برای چی؟من نمی دونم منظور شما از "دقیقا " چیه ؟ اگه منظورتون مفصله من همینقدر میدونم که :
مید یعنی مید ! وقتی یه آهنگ رو تا درجه صدای " معمولی رو به بالا " گوش میدی این حالت و اندازه صدا رو بهش میگن مید و صدا در این رنج باید کیفیت و جزئیات خوبی داشته باشه ! ولی اگه بره تو "های " ( Hight ) و جزئیات و کیفیت صدا بی تغییر و با کیفیت باقی بمونه اون هدفون هدفون عالی ایه !
بیس هم که یعنی بیس ! یعنی همون "دوبس دوبسی " که می شنوین و خیلی ها عاشقشن ! بیس چند نوع داریم ! بیس پانچی و خشک مثل همون چیزی که EP-630 تو تولیدش استاده و به نظرم اصلا خوب نیست ! و بیس نرم و باحال که باید تو رنج بالاتر از EP-630 دنبالش باشین . البته تو قدرت بیس در رنج قیمت EP-630 ، هیچی به پای این ارفون نمیرسه ! ولی به نظرم بیس الکی و دوبس دوبس بیخود و غیر لازم میده ؛ طوری که بیس ـش اصلاً حال نمیده .
ممنون.خوب اگر کسی بیس بالا بخواد EP830 بگیره یا ibeats؟ibeats ارزش داره بگیریم؟؟ام پی تری پلیر خاصی میخواد؟ مثلا اینکه میگن تو آیفون ایپاد خیلی خوبه برای چی؟
با سپاسسسسسسسس
اصلا 830 نداره!! 630 داره با گارانتی شاب!!!!!!!از استارتر خیلیییییییییییی معذرت می خوام
می خواستم ببینم این ep 830 که الان توی سایت چاره مید 20 تومن با توجه به قیمتش ارزش خرید دار ؟ ( از نظر اینکه تقلبی هست )
از هدفون های اصلی که تو همین رنج قیمت هست بهتر یا نه ؟
دوستان 630 کارکرده نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود،
630 و 830 کارکرده نمیتونی پیدا کنی. یعنی همه دارن ولی نمیفروشن. چون صرف نمیکنه. من دارم. فوقش 10 تومن قیمت میخوره. میصرفه آیا بفروشمش؟ مسلما نه.
بابا یک 630 بگیر و خلاص!
من که دارم بیتس میگیرم.از دست کریتیو خسته شدم!!
من که ندارم از چاره بگیر 24 تومان