• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پخش 7150 تر تمیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام خدمت دوستان گلم

ممنون میشم کسانی که پخش 7150 دارن و میخوان بفروشن رو بهم پیشنهاد کنن . پخش مشابه هم اگه داشتین بگی جای دوری نمیره .

ممنونم :wub:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
شما اینجا هم که هستی ؟ :cool:

تو TT در حال مذاکره هستیم خدمتتون . ای ول سابقتون رو دیدم خیالم راحت شد . منتظر عکسای با کیفیتتون هستم

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
شما اینجا هم که هستی ؟ :cool:

تو TT در حال مذاکره هستیم خدمتتون . ای ول سابقتون رو دیدم خیالم راحت شد . منتظر عکسای با کیفیتتون هستم

بله دوست عزیز
من هم اینجا هم تی تی سابقم کافیه برای اعتماد سازی
جواب پی ام رو دادم
با داداشم هم حرف میزنم راضیش میکنم چون مصرف کننده هستید :happy:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنونم از جوابتون ، آره یه صحبت ریزی بکن . اگه بخوام ازت یه تخفیف کوچیک میگیرم . فقط شماره تماستون رو بذار تا فردا حتماً خبرش رو میدم .

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
ممنونم از جوابتون ، آره یه صحبت ریزی بکن . اگه بخوام ازت یه تخفیف کوچیک میگیرم . فقط شماره تماستون رو بذار تا فردا حتماً خبرش رو میدم .

شماره رو براتون پی ام کردم
حتم داشته باشید از خریدتون پشیمون نمیشید ...

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
مگه اینکه خودت هوای منو داشته باشی :rolleyes:

اکی بدی 30 ثانیه بعدش پول تو حسابته :happy:

shahab6163

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان 7150 تمیز دارم 470 تهران هستم فقط و فقط حضوری

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
اگه غیر 7150 بخوای دارم مدلش بالاتر از 7150 هستش و 8150bt بلوتوث هم داره قیمتش هم 600تومن

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دروود !
این رو بخر اگه پشیمون شدی ، آخر پخشه این 7150 در مقابل تنظیمات صداش ، کیفیت فوق العاده ال سی دی - هیچ حرفی واسه گفتن نداره ، قیمت هم خیلی مناسب داره میده داداش.
به مولا رو 206 سابقم داشتمش دزد برد ، هر کی تو خیابون از کنارم رد میشد ، اصن یه وضی . . .

تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده مبحث - فروش پایونیر MVH-8250 در حد آک

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنونم از پیشنهاداتون ، بنده پخش 7150 دوست گلم جناب BloodyBlade عزیز رو خریدم . علاوه بر اون از یکی از دوستای دیگه یه 5050 هم خریدم .

mohsen2223 و smart.pro عزیز اگه زودتر متوجه فروشتون میشدم حتماً باهاتون وارد بحث میشدم .

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
ممنونم از پیشنهاداتون ، بنده پخش 7150 دوست گلم جناب BloodyBlade عزیز رو خریدم . علاوه بر اون از یکی از دوستای دیگه یه 5050 هم خریدم .

mohsen2223 و smart.pro عزیز اگه زودتر متوجه فروشتون میشدم حتماً باهاتون وارد بحث میشدم .

مبارک باشه
ایشالا تو شادی ها استفاده کنی

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
این نظر خواهی هستش که در رابطه با خریدم ایجاد کردم ولی تایید نشده و نمیدونم کی تایید میشه واسه همین اینجا قرار میدم ، شاید زودتر هم به نتیجه رسیدم

دوستان همون طور که میدونین بعد از چند روز با جناب BloodyBlade معامله کردم و امروز پخش به دستم رسید ولی اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتم مخصوصاً از BloodyBlade عزیز ( اصلاً اسم تاپیک اینه که 7150 ترتمیز ) ، به هر حال بعد از مشورت با BloodyBlade عزیز قرار شد من از بچه ها نظر سنجی کنم که حق رو به کی میدن .

این تاپیک فروش ایشون در سایت تیونینگ تاک هستش :
تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده مبحث - فروش پخش Pioneer DEH P7150 UB و این هم 2 تا عکسی که از پخش گذاشتن :

http://www.uploadtak.com/images/t4778_20082012318.jpg
http://www.uploadtak.com/images/g2367_20082012320.jpg

محتویات کارتن هم فقط یه قاب دور پخش بود ( البته ایشون فرموده بودن که جعبه و کنترل نداره و تلفنی هم تایید کردن ولی در حال حاضر نیم کشو ، کابل افزایش USB , سوکت همراه پخش نیس . خداییش اینارو که باید میذاشتن ول بازم هم مهم نیستن )

در فروم هم فرمودن که پخش فقط چند تا خط و خش معمولی داره و پای تلفن هم به بنده گفتن که اینقدر خشا بی اهمیت هستن که با گوشیه N70 خودم نتونستم بگیرم .
منم با خودم گفتم احتمالاً خش های معمولی واقعاً مد نظرشونه ، نگو منظور این خش ها بوده :

اگه دقت کنین بالای پنل هم شکسته که چسب زدن . علاوه بر همه اینا ولووم هم یه خورده هرز شده و مثلاً واسه اینکه بشه صدارو زیاد کرد با وجود اینکه چند بار صدای تق تق میاد ولی بازهم ولوم رو باید 90 درجه بچرخونی تا صدا 1 درجه افزایش پیدا کنه . ایشون میگن اینا همش سلیقه ای هست و واسه بعضیا مهمه و واسه بعضیای دیگه مهم نیس ولی همین جا بگم واسه من خیلییی خیلیییی مهمه تمیزی .

من حتی بهشون گفتم آقا 10 تومن هزینه ارسال تا اینجا فدای یه تار مو شما ، هزینه برگشتشم خودم تقبل میکنم پس بگیر ، میفرماین پخش واسه داداشم بوده و الان دیگه پولی ندارن که به من بدن . به نظرتون این وسط چکار کنم بهتره ؟ ؟ ؟

این پست فقط جنبه نظر خواهی داره ،چون اصلاً قصد جسارت و توهین به جناب BloodyBlade عزیز رو ندارم .

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
دوستان این پخش برای داداش من هست و توی tt اگهی کردم
ایشون هنگام خرید کاملا" مختار هستند که هر سوالی رو بپرسند و فروشنده جواب بده !
این یکی از جواب های بنده به سوال های ایشون
http://www.uploadtak.com/images/n794_Untitled.jpg

من هیچوقت نگفتم خش نداره ؛ برای من این خش ها روی پنل پخش ماشین که توی دست و محیط ممکنه خش ورداره از نظر بنده عادیه
جایی هم نشکسته که چسب زده باشم و این حرف شما اشتباه هست
من به ایشون گفتم که فقط خود پخش و قاب دورش مجوده ولا غیر
با این حال گفتم سوکت و کابل ادامه یو اس بی رو خودم خریداری میکنم و ارسال میکنم ...
هرزگی ولوم هم خودم تست کردم کاملا" ولوم کار میکنه و مشکلی از نظر بنده نداره
پخش و همه چیز سالم و کار میکنه طبق حرفی که زدم
کل حرف ایشون سر خش های رو پنل هست که بنده قبل خرید به ایشون هم تلفنی گفتم هم توی پی ام
من حرفی رو پشت گوش ننداختم یا به دروغ نزدم که بخام جنسی رو پس بگیرم
اگر خراب بود یا چیزی غیر حرفم بود با کمال میل حرف ایشون رو قبول میکردم اما من کسی رو مجبور به خرید نکردم که بعد پشیمونی پیش بیاد
میتونستند قبل خرید تصمیم بگیرند
من بهشون گفتم برادرم پول نیاز داره ؛ همه این ها رو قبل خرید من گفتم
نمیشه که جنسی خریداری بشه بعد پشیمونی به بار بیاد
من کلی جنس فروختم و خریدم همه رو حتی کوچکترین چیز ها رو گفتم که این مشکلات پیش نیاد
من و شما از در دوستی وارد شدیم و بنده تا تونستم ساختم اما دوست عزیز من چیزی رو قبل خرید شما یادم نمیاد نگفته باشم که الان ندیده باشید

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
خداییش الان همون عکسی که شما از پخشت گذاشتی رو همراه توضیحاتی که دادین رو به کسی نشون بدین میشه عکسای من ؟ بالای پنلش متاسفانه شکسته و اون هرزگردی ولوم هم واقعاً مشخصه و تو ذوق میزنه دوست عزیز ، آره منم قبول دارم بالاخره ولوم رو کم وزیاد میکنه ولی کاش شما میگفتی . حاجی یکم منصف باش . من از شما انتظار نداشتم . حالا به 2 تا از بچه های با سابقه پ خ دادم تا بیان و اینجا نظرشون روبگن . شما هم اگه شخص خاصی رو مدنظرتون هست خبر بدین تا قضیه سریع جمع شه .

kamran1365

Registered User
لایک‌ها
458
سلام دوست عزیز
1 سیستم کامل دارم که هنوز آگهیش نکردم که توش یه 7150 خیلی خیلی تمیز هس خودم آکشو خریدم الان میفروشمش چند میخاییش؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا