• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پخش 7150 تر تمیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
خداییش الان همون عکسی که شما از پخشت گذاشتی رو همراه توضیحاتی که دادین رو به کسی نشون بدین میشه عکسای من ؟ بالای پنلش متاسفانه شکسته و اون هرزگردی ولوم هم واقعاً مشخصه و تو ذوق میزنه دوست عزیز ، آره منم قبول دارم بالاخره ولوم رو کم وزیاد میکنه ولی کاش شما میگفتی . حاجی یکم منصف باش . من از شما انتظار نداشتم . حالا به 2 تا از بچه های با سابقه پ خ دادم تا بیان و اینجا نظرشون روبگن . شما هم اگه شخص خاصی رو مدنظرتون هست خبر بدین تا قضیه سریع جمع شه .

عزیز من گفتم گوشیم n73 خش ها رو نتونستم توی عکس نشون بدم ؛ مگه این رو نگفتم من ؟
عکس ها رو فقط برای این گرفتم که اسم کاربریم کنارش باشه چون توی PT هم میخاستم اگهی کنم و عکس سوم با نام کاربری بوده که تایپیک پاک نشه ؛ اینم عکس
http://www.uploadtak.com/images/7363_20082012315.jpg
اگر خش ها توی عکس معلوم هم نبوده گفته من که بوده ؟ شما مختاری هر چیزی درخاست کنی و شمایی که انقدر تمیزی براتون مهمه بدون دیدن خش ها در عکس خریداری نمیکردید ؛ هر کس مختار اعمال خودشه دوست عزیز
من شما رو مجبود به کاری نکردم که الان تاوان بدم
من همه چیز رو قبل خرید بهتون گفتم
دلیلی هم نمیبینم به دوستان بگم بیان ترفداری بکنند ؛ هرکس که دوست داره میتونه نظر حق رو بده چه با تجربه چه بی تجربه هرکس منطقی داره ..

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنون بابت عکسی که گذاشتین ، آخه دوست من ، شما این عکس رو واسه طرف میذاری ( انصافاً در عکس مثل آک دیده میشه ) . بعدشم میگی خط و خش کمی داره ، منم امتیاز شما رو دیدم و اومدم اعتماد کردم ولی خداییش اینا خش معمولی نیستن ، انگار پنل به جایی گیر کرده ، هنوزم دارم میگم بالای پنلش شکسته . اتفاقاً من به دوستانی که گفتم یکی آقا حمیده که فقط میدونم در این فروم خیلی خرید و فروش داشتن وگرنه تا به حال 1 بار هم ازشون خرید نکردم و با یه نفر دیگشون هم فقط 1 بار معامله داشتم و نیازی به طرفداری کسی هم ندارم فقط میخوام بدونم حق با کیه . فقط همین

دوست عزیزم ، برادر من ، آره شما منو مجبور نکردی ، میدونم ، شما منو گول نزدی میدونم ، شما دروغ نگفتی میدونم ولی شما منو به اشتباه انداختی هم واسه عکسایی که گذاشتی و هم امتیازی که داشتی و هم بابت اینکه فرمودین خط وخش کمی داره . شکستگی که خط و خش نمیشه .

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
ممنون بابت عکسی که گذاشتین ، آخه دوست من ، شما این عکس رو واسه طرف میذاری ( انصافاً در عکس مثل آک دیده میشه ) . بعدشم میگی خط و خش کمی داره ، منم امتیاز شما رو دیدم و اومدم اعتماد کردم ولی خداییش اینا خش معمولی نیستن ، انگار پنل به جایی گیر کرده ، هنوزم دارم میگم بالای پنلش شکسته . اتفاقاً من به دوستانی که گفتم یکی آقا حمیده که فقط میدونم در این فروم خیلی خرید و فروش داشتن وگرنه تا به حال 1 بار هم ازشون خرید نکردم و با یه نفر دیگشون هم فقط 1 بار معامله داشتم و نیازی به طرفداری کسی هم ندارم فقط میخوام بدونم حق با کیه . فقط همین

دوست عزیزم ، برادر من ، آره شما منو مجبور نکردی ، میدونم ، شما منو گول نزدی میدونم ، شما دروغ نگفتی میدونم ولی شما منو به اشتباه انداختی هم واسه عکسایی که گذاشتی و هم امتیازی که داشتی و فرمودین خط وخش کمی داره . شکستگی که خط و خش نمیشه .

دوست من ؛
شما جنسی خریدید که توی بازار بفروشید سود کنید (چیزی که خودتون پایه تلفن گفتید ) و من نمیتونم جواب سود یا زیان شما رو بدم
من اومدم گفتم ولومش سالمه ؛ ایا اومدم بگم شما وقتی دستت رسیده خرابش کردی و این رو دارید میگید ؟ این حرف به نظر شما درسته ؟ ایا این رو من باید بیام بگم ؟
شما بدون هیچ تردیدی دارید میگید شکسته و حرفی رو با اطمینان میزنید که اصلا" درست نیست
پنل اگر از اون قسمت شکسته باشه حتی چسب زدنش هم به این شکل نمیشه خوب دقت کنید
اخه چرا حرفی باید زده شه که حقیقت نداره ؟
من انقدر با شما راه اومدم که گفتم به حرف خودتون و اطمینان بنده به حرفتون پخش رو بفروشید و ضرر شما رو من تقبل میکنم ؛ اخه کی این کار رو میکنه ؟ گفتم خودم سوکت و کابل ادامه رو میفرستم و میخرم ! کی این کارو میکنه وقتی حرفی از این ها نزدم ؟
اما الان دیگه خیلی ببخشید من میدونم جایی کم کاری نکردم نه تنها توی این فروش توی کل خرید و فروش هایی که داشتم ...
من بهتون گفتم حق با شماست توی تلفن ؛ و شما تصمیم گرفتی تایپیک بزنید من هم توافق کردم اما دیگه واقعا" کوتاه نمیام چون دارید به روش غلط داستان رو میپیچونید
اگر به فکر حق و نا حق بودید با دادن حق به شما پایه تلفن براتون کافی بود اما هدف شما چیز دیگه ای هست البته ببخشید ...
من نا حقی رو حق خطاب کردم چون خریدار برام محترمه و احمیت داره و میدونم هیچ جا کم نگفتم
شما خودتون ؛ خودتون رو به اشتباه انداختید نه بنده...

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
اجازه بدین به جاب اینکه بحث رو پیچیده تر کنیم بقیه هم بیان نظرشون رو بذارن . ( اصلاً هدف خاصی ندارم ، شما چرا اینقدر به بدبین هستی ؟ )

من در اینکه شما انسان شریفی هستی اصلاً بحثی ندارم و واسه همینم هست تاپیک شکایت نزدم ( البته حتی همین اسم شکایت رو هم نمیتونم بیارم چه برسه به اینکه ایجاد کنم )

ببین یه چیزی بگم ، خداییش شما خودت به من حق نمیدی ؟ اسم خدارو آوردم . یکی اینطوری باهات معامله کنه ازش راضی هستی ؟ مثلاً من بیام یه لب تاپ بذارم واسه فروش از دورم عکس بگیرم بعد بگم خط و خش کمی داره ، بعد طرف شاکی نمیشه ؟ به نظرت خودت این پخش رو از من چند بر میدارن ؟ خود شما 370 از من میخری ؟ با اینکه واسه خودم 395 تموم شده ؟

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
اجازه بدین به جاب اینکه بحث رو پیچیده تر کنیم بقیه هم بیان نظرشون رو بذارن . ( اصلاً هدف خاصی ندارم ، شما چرا اینقدر به بدبین هستی ؟ )

من در اینکه شما انسان شریفی هستی اصلاً بحثی ندارم و واسه همینم هست تاپیک شکایت نزدم ( البته حتی همین اسم شکایت رو هم نمیتونم بیارم چه برسه به اینکه ایجاد کنم )

ببین یه چیزی بگم ، خداییش شما خودت به من حق نمیدی ؟ اسم خدارو آوردم . یکی اینطوری باهات معامله کنه ازش راضی هستی ؟ مثلاً من بیام یه لب تاپ بذارم واسه فروش از دورم عکس بگیرم بعد بگم خط و خش کمی داره ، بعد طرف شاکی نمیشه ؟ به نظرت خودت این پخش رو از من چند بر میدارن ؟ خود شما 370 از من میخری ؟ با اینکه واسه خودم 395 تموم شده ؟

کلا" مثال شما اشتباه هست
شما دوست من هستید و اصلا" بحثی نداریم ..
اما من هنگامی که خرید میکنم و میبینم از خودم بوده اشتباهو کم کاریم ؛ و فروشنده جایی کم کاری نکرده خودم رو سرزنش میکنم نه دیگران رو ...

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنون کهآرامش خودتون رو حفظ میکنین ، حالا به نظر شما من چکار کنم ؟ این قضه کلاً تقصیر منه یا چند درصد شما هم مقصر هستی ؟ دوست من به خداییش اعتماد کردم ، گفتم اگه چیزی هم باشه خودتون میفرمایین . وگرنه من اگه در خرید HTC Sensation که از نفر بدون سابقه بود به مشکل بر میخوردم میگفتم تقصیر خودمه

ولی من بازم میگم عکسای شمارو دیدم + گفته های خودتون + امتیازتون = گفتم پخش تمیزیه ( اگه این رابطه رو قبول ندارین که بحث نکنیم بذاریم بقیه هم نظری بدن )

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
خب من بنا به خواسته دوست عزیز gilase_tanha202 اظهارنظر میکنم و واقعا هم نمیخوام طرف خاصی رو بگیرم و دوست دارم مشکل حل شه...
من خودم میخواستم این پخش رو خریداری کنم هم اینجا دیدم هم توی TT ولی فقط به یک دلیل بی خیال شدم اونم این بود که تمیزی پخش برام خیلی مهمه (مثل گوشی و ...)

عکس هایی که شما دوست عزیزم BloodyBlade گذاشته بودید با اون همه خاکی که گرفته بود واقعا هیچ چیزی توی عکس مشخص نبود!
این رفیق ما هم چشم بسته جنس شما رو خریده (گرچه بنده همین الان رک بگم که این قیمت برای این پخش بالا بود)
من توی TT هم دیده بودم که شما فرمودید خط و خش کم داره ولی این چیزی که الان من می بینم خط و خش نیست، خط و خش به خش هایی مثل پشت آیفون میگن که به مرور ایجاد میشه...
به هر حال این رفیق ما اشتباه کرده و باید عکس واضح از شما می خواسته که این مشکل پیش نیاد، حالا شما یه لطفی کن و یه جوری با هم مصالحه کنید
حالا یا پخش رو پس بگیرید هزینه ارسال رو هم که گفتن متقبل میشن یا ایشون هر مبلغی فروختن شما مابقیش رو متقبل شید...
من دو طرف داستان رو مقصر می دونم چون کوتاهی کردن ولی سعی کنید حل شه و چیزی بینتون باقی نمونه...
یا علی

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
خب من بنا به خواسته دوست عزیز gilase_tanha202 اظهارنظر میکنم و واقعا هم نمیخوام طرف خاصی رو بگیرم و دوست دارم مشکل حل شه...
من خودم میخواستم این پخش رو خریداری کنم هم اینجا دیدم هم توی TT ولی فقط به یک دلیل بی خیال شدم اونم این بود که تمیزی پخش برام خیلی مهمه (مثل گوشی و ...)

عکس هایی که شما دوست عزیزم BloodyBlade گذاشته بودید با اون همه خاکی که گرفته بود واقعا هیچ چیزی توی عکس مشخص نبود!
این رفیق ما هم چشم بسته جنس شما رو خریده (گرچه بنده همین الان رک بگم که این قیمت برای این پخش بالا بود)
من توی TT هم دیده بودم که شما فرمودید خط و خش کم داره ولی این چیزی که الان من می بینم خط و خش نیست، خط و خش به خش هایی مثل پشت آیفون میگن که به مرور ایجاد میشه...
به هر حال این رفیق ما اشتباه کرده و باید عکس واضح از شما می خواسته که این مشکل پیش نیاد، حالا شما یه لطفی کن و یه جوری با هم مصالحه کنید
حالا یا پخش رو پس بگیرید هزینه ارسال رو هم که گفتن متقبل میشن یا ایشون هر مبلغی فروختن شما مابقیش رو متقبل شید...
من دو طرف داستان رو مقصر می دونم چون کوتاهی کردن ولی سعی کنید حل شه و چیزی بینتون باقی نمونه...
یا علی

این ضرب المثل رو شنیدی؟؟؟؟؟؟؟
"کوری عصا کش کور دگر شود"
تو خودت برای 30 تومن ، وجدانت و ... گذاشتی زیر پا
هروقت آواتارت رو میبینم ، یادم میمونه آدما بر خلاف ادعا و ظاهرشون ، برای 30 هزار تومان ناقابل میتونن همه چیزشون رو زیر پا بذارن
حتی لازم باشه پای برادر و ... هم میکشن وسط که یه موقع آب از دستشون نچکه . و برن برای دوست و رفیقاشون تعریف کنن آره فلان جا 30 تومن زرنگی کردم.
واقعاً برای تو و امثال تو متاسفم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا