• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کادوی تولد برای دختر خانوم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
داداش بهترین کارش اینه میبینی چه چیزی نیاز داره(لباس کفش ماتیک رژ کرم تاپ ....) بعد میری یدونشو میگیری میشه هدیه تولد فقط از زبونش یجورایی بکش ببین چه چیزی کم داره یا نیاز داره(نفهمه میخوای بگیری براش) اگه بودجت 100 تومن بود یه راهنمایی بهت میکردم که عاشقت بشه:دی
راهنماییتو بگو شاید بودجه مون رسید:)

سلام یه سر به اینجا بزن بهترین کادو

از خوشحالی ذوق مرگ می شه باورکن :D

http://forum.persiantools.com/t363274-page2.html#post6655681
عههههههههههههههههههههههههه:lol:

فواد جان ما که دادیم خوشش اومد شماهم یه نگاه بنداز عزیز شاید : دی http://forum.persiantools.com/t343668.html ارادت داداش گلم
ممنون دادا حسین یه چیزه جمع و جور تر مد نظرمه

اینم خوشگله ها!!!

یه چیزی باشه به چشمش گرونتر بیاد بهتره
ممنون

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
حاجی به نظرم ی جفت کفش برااش بگیر , شماره پاشو که داری یا میتونی گیر بیاری , بچه کفشای قشنگی میزارن برای فروش :blush:

صرفا آپ

andyou

Registered User
لایک‌ها
642
داش فواد فهمیدم چی می خوای یه کادو دهن پر کن که وقتی بش بدی جیغ بزنه بیوفتی تو بغلت ولو شد غش کنه درسته !!!/

من یه گیتار اگوستیک دارم فوق العاده تمیز با کیف و........ با نو مو نمی زنه
می تونم بهت 90 ت بدم - باور کن مفته - چون امر خیر ه دارم 60% off می دم

ویلون هم دارم ولی قیمت بالا ی200 ت

herbert

Registered User
لایک‌ها
35

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
یدونه گردنبند گوشواره مروارید دارم ازون ور اب رسیده نو و استفاده نشده مروارید هست نه پلاستیک رنگشم سفید مشکی تک هستش خواستی بگو فقط قیمتش یه نمور بالاتره‌...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
حاجی به نظرم ی جفت کفش برااش بگیر , شماره پاشو که داری یا میتونی گیر بیاری , بچه کفشای قشنگی میزارن برای فروش :blush:

صرفا آپ

یه بار براش خریدم ممنون:)

یدونه گردنبند گوشواره مروارید دارم ازون ور اب رسیده نو و استفاده نشده مروارید هست نه پلاستیک رنگشم سفید مشکی تک هستش خواستی بگو فقط قیمتش یه نمور بالاتره‌...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

پخ دادم

عکساشو + قیمت برام بفرست ممنون

داش فواد فهمیدم چی می خوای یه کادو دهن پر کن که وقتی بش بدی جیغ بزنه بیوفتی تو بغلت ولو شد غش کنه درسته !!!/

من یه گیتار اگوستیک دارم فوق العاده تمیز با کیف و........ با نو مو نمی زنه
می تونم بهت 90 ت بدم - باور کن مفته - چون امر خیر ه دارم 60% off می دم

ویلون هم دارم ولی قیمت بالا ی200 ت

گیتار داره خودش:(

بازم مرسی:)

سلام...عروسک عصر یخبندان منو هم یه نگاهی بنداز...تو صفحا اول یا دوم میتونی پیداش کنی....تخفیفم میدم بهت...:happy:
http://forum.persiantools.com/t363950.html#post6654584

بسیار عالی ولی وسع ما نمیرسه ممنون

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
یه شام مجلسی(نبریش دم دکه فلافلی ها یه رستوران معتبر) بعد یه هدیه جمو جور(یجور بدایجات یا ....) یا اگه دوست داری بجاش میتونی کادو نگیری یدونه کیک کوچیک( 2 نفره) سفارش میدی به قنادی روشم پیام تبریک مینویسی بعد سفارش میکنی که این کیکو گارسون بعد از صرف شام بیاره(که یه اتعامی به گارسون میدی قبلش که هواتونو داشته باشه فکر کنم 5 تمن کافیش باشه) خلاصه هرجور میشه اینو برگزار کرد بستگی به سلیقه خودتون داره. راستی شمع هم رو کیک باشه یادم رفت خوشکو خالی نیاریش ها.

joopiter

Registered User
لایک‌ها
14
یه شام مجلسی(نبریش دم دکه فلافلی ها یه رستوران معتبر) بعد یه هدیه جمو جور(یجور بدایجات یا ....) یا اگه دوست داری بجاش میتونی کادو نگیری یدونه کیک کوچیک( 2 نفره) سفارش میدی به قنادی روشم پیام تبریک مینویسی بعد سفارش میکنی که این کیکو گارسون بعد از صرف شام بیاره(که یه اتعامی به گارسون میدی قبلش که هواتونو داشته باشه فکر کنم 5 تمن کافیش باشه) خلاصه هرجور میشه اینو برگزار کرد بستگی به سلیقه خودتون داره. راستی شمع هم رو کیک باشه یادم رفت خوشکو خالی نیاریش ها.

آقا عجب روحیه رومانتیکی داری شما!!! با این ایده هات آدم یاد فیلم هندی میفته:lol:

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194

اتفاقا خیلی کار پسندیده ایه . فقط مشکلش اینه که این کارها بالای سقف هزینه دوستمون هست. یه شام دو نفره تو رستوران معتبر و یه هدیه بدلیجات و یک کیک + انعام گارسون به واحد پول امروز ما ایرانی ها میشه یه چیزی حدود 200 هزار تومن !! دیگه ما و شما ندونیم دوستان که میدونن ...

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
اتفاقا خیلی کار پسندیده ایه . فقط مشکلش اینه که این کارها بالای سقف هزینه دوستمون هست. یه شام دو نفره تو رستوران معتبر و یه هدیه بدلیجات و یک کیک + انعام گارسون به واحد پول امروز ما ایرانی ها میشه یه چیزی حدود 200 هزار تومن !! دیگه ما و شما ندونیم دوستان که میدونن ...

نه بابا کیک فوقش در میاد 10-15 تومن بدلجیتم یچی حدود 10-20 تومن یه شاخه گل 2 تومن انعام 5 تومن فقط شام بستگی به رستورانش داره که کجا باشه چی باشه ولی فکر نکنم بیشتر از 40-50 تومن پاش در بیاد یه رستورانی باشه که خلوت باشه و ترجیحا کمی تاریک (حالا رستوران نشد فست فود هم خوبه )فقط خلوت باشه جایی که شما هستید بهت توصیه میکنم قبلش اونجارو رزرو کن بعد هماهنگ هم کن یوقت پا نشی ببینی دارن کیکو میبرن سر یه میزه دیگه:دی

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232

اینجوری خیلی باحال میشه واقعا

به قول joopiter شوما خعلی رمانتیکی:))

واقعا:(...

نه بابا کیک فوقش در میاد 10-15 تومن بدلجیتم یچی حدود 10-20 تومن یه شاخه گل 2 تومن انعام 5 تومن فقط شام بستگی به رستورانش داره که کجا باشه چی باشه ولی فکر نکنم بیشتر از 40-50 تومن پاش در بیاد یه رستورانی باشه که خلوت باشه و ترجیحا کمی تاریک (حالا رستوران نشد فست فود هم خوبه )فقط خلوت باشه جایی که شما هستید بهت توصیه میکنم قبلش اونجارو رزرو کن بعد هماهنگ هم کن یوقت پا نشی ببینی دارن کیکو میبرن سر یه میزه دیگه:دی

:دی

اخه شب نمیتونه که بیاد بیرون! نهایتش عصر
بعد با قیمتایی که امروز گرفتم شما خیلی ارزون حساب کردی:دیییییییییییییییییی

اينو ببينين من خودم چند بار ازشون خريد داشتم و راضي بودم براي بودجه شما هم مناسب
Matin Handmade Accessories | Facebook
میشه بگی چی هست؟اخه پیلتر بشکن ندارم:دی

خدا شاهده حد اقلش 20 تا عروسک براش خریدم دیگه خیلی ضایه میشه باز عروسک بگیرم

ولی باحالن عروسکاتون:)

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.من این صفحه رو از اول تا آخر خوندم.کاربر mohamad alii پیشنهاد خوبی دادند.به نکته های خوبی هم اشاره کردند.همون کار رو بکنید بهتره.خاطره خوبی هم واسش میشه.

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
فواد جان اگه ابادان بودی برات اوکیش میکردم به همین قیمتا من که نگفتم برو کیک 10 نفره بگیر کوچکترین سایزشو بگیر برای 2 نفر.فست فود بری فکر نکنم بیشتر از 40 تومن برات بیفته البته شاید جایی که زندگی میکنید قیمتاشون با اینجا یکی نباشه ولی اگه میگی طرف نمیتونه شب بیاد بیرون پس بیخیالش شو چون جای دنج پذیرای جای تاریکم هست.

sal2a

Registered User
لایک‌ها
16
1- نیم ست (گردنبند و گوشوار) + گوشوار
2-یه کیف شیک
3-ساعت
4-مغاره هایی که لوازم دکوریه چوبی دارن چیزای قشنگی میتونین پیدا کنین
5- واسه دخترا که خیلی گزینه های خرید کادو هست. یه سر برین خیابون مغازه ها یکی در میون لوازمشون واسه خانم هاست
البته ابنایی که گفتم خودم ندارم برای فروش. فقط پیشنهاد بود

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
سلام.من این صفحه رو از اول تا آخر خوندم.کاربر mohamad alii پیشنهاد خوبی دادند.به نکته های خوبی هم اشاره کردند.همون کار رو بکنید بهتره.خاطره خوبی هم واسش میشه.

دقیقا ایشون بمن کلی کمک کردن تا الان:)

فواد جان اگه ابادان بودی برات اوکیش میکردم به همین قیمتا من که نگفتم برو کیک 10 نفره بگیر کوچکترین سایزشو بگیر برای 2 نفر.فست فود بری فکر نکنم بیشتر از 40 تومن برات بیفته البته شاید جایی که زندگی میکنید قیمتاشون با اینجا یکی نباشه ولی اگه میگی طرف نمیتونه شب بیاد بیرون پس بیخیالش شو چون جای دنج پذیرای جای تاریکم هست.
ممنون که انقدر کمک میکنی

اره متاسفانه نمیتونه شب بیاد:(

1- نیم ست (گردنبند و گوشوار) + گوشوار
2-یه کیف شیک
3-ساعت
4-مغاره هایی که لوازم دکوریه چوبی دارن چیزای قشنگی میتونین پیدا کنین
5- واسه دخترا که خیلی گزینه های خرید کادو هست. یه سر برین خیابون مغازه ها یکی در میون لوازمشون واسه خانم هاست
البته ابنایی که گفتم خودم ندارم برای فروش. فقط پیشنهاد بود

درسته و ممنون بابت کمک

فقط من اینجا 2تا مشکل دارم

یک اینکه بودجم کمه

دو اینکه میخوام خیلی سورپرایز شه

که باهم جور در نمیان:)

sal2a

Registered User
لایک‌ها
16
دقیقا ایشون بمن کلی کمک کردن تا الان:)

ممنون که انقدر کمک میکنی

اره متاسفانه نمیتونه شب بیاد:(

درسته و ممنون بابت کمک

فقط من اینجا 2تا مشکل دارم

یک اینکه بودجم کمه

دو اینکه میخوام خیلی سورپرایز شه

که باهم جور در نمیان:)

گزینه ی یک + انگشتر منظورم بود !
اگه میخوایین سورپرایز بشه پیشنهادِ جناب mohammad ali خوبه. حالا میتونین شام رو کنسل کنید.بجاش کادو یکم گرونتر بشه + کیک و شمع و چیزایی که گفتن. بجای رستوران یه کافی شاپِ شیک.

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
گزینه ی یک + انگشتر منظورم بود !
اگه میخوایین سورپرایز بشه پیشنهادِ جناب mohammad ali خوبه. حالا میتونین شام رو کنسل کنید.بجاش کادو یکم گرونتر بشه + کیک و شمع و چیزایی که گفتن. بجای رستوران یه کافی شاپِ شیک.

کافی شاپ رو که قطعا باید ببرمش ولی هدیه چی باشه؟؟؟؟؟ساعت و گردنبند مد نظرمه البته خیلی خوشگل باشه تک باشه

پیشنهادای دیگم اگه خوب و تک باشه در نظر دارم مثل گردنبند جناب یاشار

sal2a

Registered User
لایک‌ها
16
راستی سنِ ایشون رو نگفتین. مسلما یه دختر 24ساله با عروسک (که بعضی از دوستان پیشنهاد دادن) سورپرایز نمیشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا