عزیزم با چه رزلوشنی و با چه تنضیماتیبا تجربه یی که من دارم کارت هایی مثل 8600 9500 620 430 به درد این کار نمی خوره ابتدایی ترین کارتایی که تست کردم و افت فریم ندادن مدل های :
9600 1 گیگ
240 512 با حافظه ی DDR5
GTS250
و بهترینش GTX460 بوده.
بیشتر از 460 اصلا فایده یی نداره فقط لایه ی اوزون رو پاره تر می کنید :wacko:
بله سعید جان منم مد نظرم همین کارتها بود.و بودجم به بیشتر از اینا نمیرسه.با تجربه یی که من دارم کارت هایی مثل 8600 9500 620 430 به درد این کار نمی خوره ابتدایی ترین کارتایی که تست کردم و افت فریم ندادن مدل های :
9600 1 گیگ
240 512 با حافظه ی DDR5
GTS250
و بهترینش GTX460 بوده.
بیشتر از 460 اصلا فایده یی نداره فقط لایه ی اوزون رو پاره تر می کنید :wacko:
عزیز کارت gtx 470 خودش ماشاله به تنهایی کلی قیمتشه حدود 500 تومن میدنش.اگه میخواستم برای physx این مقدار هزینه کنم میزاشتم روی پولم یه gtx 670 میگرفتم.والا کارت ارزون کمتر از 470 به درد PhysX نمی خوره از ما گفتن بود
آره هرچی CUDA Core بیشتر بهتربله سعید جان منم مد نظرم همین کارتها بود.و بودجم به بیشتر از اینا نمیرسه.
من از هرکی شنیدم میگن فقط باید cuda core زیاد باشه. که به نظم کارت gts 450 با 192 cuda انتخاب خوبی باشه؟!
عزیز کارت gtx 470 خودش ماشاله به تنهایی کلی قیمتشه حدود 500 تومن میدنش.اگه میخواستم برای physx این مقدار هزینه کنم میزاشتم روی پولم یه gtx 670 میگرفتم.![]()
660Ti اره خیلی خوبهاحتمال هم داره که یه کارت nvidia قوی بردارم و دیگه هزینه برای physx نکنم.
به نظرت 660 کارت خوبی هست؟در مقایسه با 7950؟
ti 660 قیمتش زیادی بالاست .از 7950 گرونتره! بودجم بهش نمیرسه!
اما 660 قیمتش مناسب تره! بعضی جاها از 580 ام بیشتر فریم میده اما بعضی جاها ام از 570 ام ضعیفتره.ولی خب cuda core خیلی خوبی داره!
به 580 خیلی فکر کردم ولی یجورایی اصلا منطقی نیست! درسته که هنوزم قدرت خیلی خوبی داره اما بازم سری 500 حساب میشه تکنولوژی قدیمی شده یجورایی! سری 600 خوبیشون تو مصرف کمترشونه و خنک ترم هستن.از نظر من 580 بگیر :دی (سری 600 انویدیا توی Luxmark ضعیف نشون دادنT DX11.1 هم ساپورت نمیکنن) یا هم اصلا بیخیال PhysX
یا صبر کن AMD 8000 بیاد شاید تا اون موقع یه فرجی بشه ما هم بریم دوتا بوق بزنیم :دی
خوب شما برین ببینین 660 توی بازی بتمن 1080*1920 با تنضیمات دلخواه با PhysyX On & PhysX Off چه فریم هایی میگیرهبه 580 خیلی فکر کردم ولی یجورایی اصلا منطقی نیست! درسته که هنوزم قدرت خیلی خوبی داره اما بازم سری 500 حساب میشه تکنولوژی قدیمی شده یجورایی! سری 600 خوبیشون تو مصرف کمترشونه و خنک ترم هستن.
در ضمن اکبند 580 1300 به بالاست که اصلا منطقی نیست.
amd 8000 هم افتاده برای 2012 خیلی طول میکشه.راستش تا حالا کارت nvidia نداشتم میخوام یه تجربه هم از کارتای nvidia داشته باشم ببینم این physx چیه که هی میگن.
اگه خوب باشه که هیچی نگهش میدارم ولی اگه خوشم نیاد یه کارت amd 8000 میگیرم![]()
یعنی همچین چیزی میشه؟ اقاپویاازجدایی خوندی منبعی اطلاعی چیزی داری عزیز؟شما کارتamdرو به عنوان بيس و پردازش در نظر بگير.کنارش يه کارتnvidiaميزاري و تو بازيهايي که ازphysxپشتيباني ميکنن.کارت انويديا انجامش ميده.و توي بازيهاي که ساپورت نميکنن.فقط کارتamdکار ميکنه!
بيا بالا کارتgtx460نبود؟؟؟؟! شديد لازم دارم.
بله میشه ------اگه اشتباه نکنم وقتی یه کارت AMD رو سیستم داشته باشید و بازی رو که از فیزیکس پشتیبانی کنه نصب و اجرا کنید چون کارت از فیزیکس پشتیبانی نمی کنه بار این کار میره روی CPU و چون کلا CPU برای چنین محاسباتی بهینه نشده بازم افت فریم محسوسه که میشه با گذاشتن یه کارت انویدیا ارزون قیمت فیزیکس دار کنار کارت AMD این مشکل رو حل کرد.یعنی همچین چیزی میشه؟ اقاپویاازجدایی خوندی منبعی اطلاعی چیزی داری عزیز؟