سلام 50 لیتر دارم.
برای چه کاری نیاز داری؟
سلام من تقریبا ده یا 9 ماه پیش پمپ باد رو گرفتم {اکبند}470تومان اما خونه اعتراض کردند به سر و صدای پمپ، فکر نکنم جمعا 10 ساعت کار کرده باشه. میزارمش 330سلام . هر چند که میدونم بودجه ام نمیرسه ولی شما قیمتش رو لطف کن
سلام من تقریبا ده یا 9 ماه پیش پمپ باد رو گرفتم {اکبند}470تومان اما خونه اعتراض کردند به سر و صدای پمپ، فکر نکنم جمعا 10 ساعت کار کرده باشه. میزارمش 330
اگر طالب بودید در خدمتیم.
کاملا حق با شماست برای محیطهای اپارتمانی مناسب نیست سر و صدای بسیار زیادی دارد.اما کمتر از 50 لیتر هم مطلقا بدرد رنگی امیزی و ابزارهای بادی{بکس بادی -دریل-فرز.....} نمی خورد.سلام . بله صدا برای محیط های اپارتمانی زیاده . من 50 لیتر زیاده برام . بودجه ام نمیرسه ممنونم از شما
سلام والا چه عرض کنم بودجه ام کمه . من حالا تجربه کار با کمپرسور و ابزار هاشو ندارم . ولی فکر کنم برای رنگ آمیزی کوچیک و محدود من جواب بده .کاملا حق با شماست برای محیطهای اپارتمانی مناسب نیست سر و صدای بسیار زیادی دارد.اما کمتر از 50 لیتر هم مطلقا بدرد رنگی امیزی و ابزارهای بادی{بکس بادی -دریل-فرز.....} نمی خورد.
سلام میتونید از اسپرهای هوای فشرده که مغازه های قطعات برق و الکترونیک و ابزار فروشی ها دارند استفاده کنید.یا اینکه از hand blower {دمنده برقی} استفاده کنید،از 100 هزار تومان تا 400 هزارتومان، ابزار فروشی ها دارند.کمپرسور هوا برای تمیز کردن گرد غبار واسه داخل کیس و این جور چیزا کسی نداره ؟
کمپرسورهای هوای بدون تسمه سر و صدای زیادی تولید میکنن واقعا:general602:سلام من تقریبا ده یا 9 ماه پیش پمپ باد رو گرفتم {اکبند}470تومان اما خونه اعتراض کردند به سر و صدای پمپ، فکر نکنم جمعا 10 ساعت کار کرده باشه. میزارمش 330
اگر طالب بودید در خدمتیم.
کمپرسورهای هوای بدون تسمه سر و صدای زیادی تولید میکنن واقعا:general602:
سلام کمپرسورهای تسمه ایی قدیمی تر و سنگین ترند و در صورت نداشتن محافظ خطرناکترند دارای سیلندر و تسمه و یک الکتروموتور و تانک باد می باشند.البته اونا هم سر و صدا دارند ولی قدری کمتر.تفاوت های با تسمه وبی تسمه چیه ؟ نحوه کارشون چه شکلیه
سلام کمپرسورهای تسمه ایی قدیمی تر و سنگین ترند و در صورت نداشتن محافظ خطرناکترند دارای سیلندر و تسمه و یک الکتروموتور و تانک باد می باشند.البته اونا هم سر و صدا دارند ولی قدری کمتر.
صدایی که تولید می کنند چه تسمه ایی باشه چه غیر تسمه ایی زیاده اما قابل تحمله ،علت سر و صدا هم گشتاور و اصطحکاک زیادی است که پمپ ها در حال کار با ان مواجه اند چون باید فشار و زور زیادی برای کمپرس کردن {فشردن هوا} وارد شود که در کنار انجام وظیفه مقداری هم انرزی صوتی ایجاد می شود.برخورد قطعات با هوا و گردش و زور زدن خود الکتروموتور صدا تولید می کند.سوالمو شاید زیاد خوب مطرح نکردم . علت صدای بیشتر کمپرسور های بی تسمه چیه ؟
نه قدری کمتر !! تفاوت صداشون واقعا محسوسه !!سلام کمپرسورهای تسمه ایی قدیمی تر و سنگین ترند و در صورت نداشتن محافظ خطرناکترند دارای سیلندر و تسمه و یک الکتروموتور و تانک باد می باشند.البته اونا هم سر و صدا دارند ولی قدری کمتر.
سلام هر دو سر و صدا دارند،اما تسمه اییها قدیمی ترند و کمتر تولید می شوند و البته کمی صدایشان کمتر است .نه قدری کمتر !! تفاوت صداشون واقعا محسوسه !!
نه قدری کمتر !! تفاوت صداشون واقعا محسوسه !!
سلام هر دو سر و صدا دارند،اما تسمه اییها قدیمی ترند و کمتر تولید می شوند و البته کمی صدایشان کمتر است .