• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کمپرسور هوا

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام .
یک عدد کمپرسور هوا نیاز داشتم .
8 یا 10 لیتر .
موتور یخچالی نباشد .

ممنون میشم پیشنهاد بدید

Last edited:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
برای چه کاری نیاز داری؟

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام . هر چند که میدونم بودجه ام نمیرسه ولی شما قیمتش رو لطف کن
سلام من تقریبا ده یا 9 ماه پیش پمپ باد رو گرفتم {اکبند}470تومان اما خونه اعتراض کردند به سر و صدای پمپ، فکر نکنم جمعا 10 ساعت کار کرده باشه. میزارمش 330
اگر طالب بودید در خدمتیم.

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام من تقریبا ده یا 9 ماه پیش پمپ باد رو گرفتم {اکبند}470تومان اما خونه اعتراض کردند به سر و صدای پمپ، فکر نکنم جمعا 10 ساعت کار کرده باشه. میزارمش 330

سلام . بله صدا برای محیط های اپارتمانی زیاده . من 50 لیتر زیاده برام . بودجه ام نمیرسه ممنونم از شما

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام . بله صدا برای محیط های اپارتمانی زیاده . من 50 لیتر زیاده برام . بودجه ام نمیرسه ممنونم از شما
کاملا حق با شماست برای محیطهای اپارتمانی مناسب نیست سر و صدای بسیار زیادی دارد.اما کمتر از 50 لیتر هم مطلقا بدرد رنگی امیزی و ابزارهای بادی{بکس بادی -دریل-فرز.....} نمی خورد.

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
کاملا حق با شماست برای محیطهای اپارتمانی مناسب نیست سر و صدای بسیار زیادی دارد.اما کمتر از 50 لیتر هم مطلقا بدرد رنگی امیزی و ابزارهای بادی{بکس بادی -دریل-فرز.....} نمی خورد.
سلام والا چه عرض کنم بودجه ام کمه . من حالا تجربه کار با کمپرسور و ابزار هاشو ندارم . ولی فکر کنم برای رنگ آمیزی کوچیک و محدود من جواب بده .

jeeex.2

Registered User
لایک‌ها
160
کمپرسور هوا برای تمیز کردن گرد غبار واسه داخل کیس و این جور چیزا کسی نداره ؟

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
کمپرسور هوا برای تمیز کردن گرد غبار واسه داخل کیس و این جور چیزا کسی نداره ؟
سلام میتونید از اسپرهای هوای فشرده که مغازه های قطعات برق و الکترونیک و ابزار فروشی ها دارند استفاده کنید.یا اینکه از hand blower {دمنده برقی} استفاده کنید،از 100 هزار تومان تا 400 هزارتومان، ابزار فروشی ها دارند.

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
کمپرسورهای هوای بدون تسمه سر و صدای زیادی تولید میکنن واقعا:general602:

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
تفاوت های با تسمه وبی تسمه چیه ؟ نحوه کارشون چه شکلیه
سلام کمپرسورهای تسمه ایی قدیمی تر و سنگین ترند و در صورت نداشتن محافظ خطرناکترند دارای سیلندر و تسمه و یک الکتروموتور و تانک باد می باشند.البته اونا هم سر و صدا دارند ولی قدری کمتر.

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام کمپرسورهای تسمه ایی قدیمی تر و سنگین ترند و در صورت نداشتن محافظ خطرناکترند دارای سیلندر و تسمه و یک الکتروموتور و تانک باد می باشند.البته اونا هم سر و صدا دارند ولی قدری کمتر.

سوالمو شاید زیاد خوب مطرح نکردم . علت صدای بیشتر کمپرسور های بی تسمه چیه ؟

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سوالمو شاید زیاد خوب مطرح نکردم . علت صدای بیشتر کمپرسور های بی تسمه چیه ؟
صدایی که تولید می کنند چه تسمه ایی باشه چه غیر تسمه ایی زیاده اما قابل تحمله ،علت سر و صدا هم گشتاور و اصطحکاک زیادی است که پمپ ها در حال کار با ان مواجه اند چون باید فشار و زور زیادی برای کمپرس کردن {فشردن هوا} وارد شود که در کنار انجام وظیفه مقداری هم انرزی صوتی ایجاد می شود.برخورد قطعات با هوا و گردش و زور زدن خود الکتروموتور صدا تولید می کند.

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
از همه دوستانی که در تاپیک شرکت کردند متشکرم . کمپرسور مورد نظر تهیه شد

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
نه قدری کمتر !! تفاوت صداشون واقعا محسوسه !!

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
نه قدری کمتر !! تفاوت صداشون واقعا محسوسه !!
سلام هر دو سر و صدا دارند،اما تسمه اییها قدیمی ترند و کمتر تولید می شوند و البته کمی صدایشان کمتر است .

والا اینی که من گرفتم 50 لیتر و دو سیلندر کوپل مستقیم هست . به نظرم صدای خیلی ناجاروی هم نداره . خوبه

بالا