• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کمپرسور هوا

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
سلام هر دو سر و صدا دارند،اما تسمه اییها قدیمی ترند و کمتر تولید می شوند و البته کمی صدایشان کمتر است .
سلام ! بهرحال من با توجه به مقایسه-ای که انجام دادم، اینطور احساس کردم :rolleyes: از اونجایی که کمپرسورهای تسمه-ای اغلب برای مصارف صنعتی و سنگین استفاده میشن (بعنوان مثال آپاراتی-ها) طبیعتا میزان فروش-شون نسبت به کمپرسورهای بدون تسمه که اغلب جهت مصارف سبک و خانگی خریداری میشن (به دلیل حجم کمتر و جابجایی راحتتر)، کمتره !
والا اینی که من گرفتم 50 لیتر و دو سیلندر کوپل مستقیم هست . به نظرم صدای خیلی ناجاروی هم نداره . خوبه
چند گرفتین ؟ میشه عکس از برچسب مشخصات روی کمپرسور بذارین ؟

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام ! بهرحال من با توجه به مقایسه-ای که انجام دادم، اینطور احساس کردم :rolleyes: از اونجایی که کمپرسورهای تسمه-ای اغلب برای مصارف صنعتی و سنگین استفاده میشن (بعنوان مثال آپاراتی-ها) طبیعتا میزان فروش-شون نسبت به کمپرسورهای بدون تسمه که اغلب جهت مصارف سبک و خانگی خریداری میشن (به دلیل حجم کمتر و جابجایی راحتتر)، کمتره !

چند گرفتین ؟ میشه عکس از برچسب مشخصات روی کمپرسور بذارین ؟
چیز خاصی ننوشته . 2850 دور 3 اسب تک فاز ساخت چین فشار کاری 8 بار سعی میکنم عکس بزارم

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
چیز خاصی ننوشته . 2850 دور 3 اسب تک فاز ساخت چین فشار کاری 8 بار سعی میکنم عکس بزارم

سلام
میشه بگی چه تجربه ای از استفاده از این کمپرسور بدست آوردی؟
یعنی خریدت خوب بوده؟
قیمتش به چه شکلی بود؟

بکس بادی خوب کار میکنه؟
چقدر طول میکشه بادش خالی بشه؟
کلا ممنون میشم یه توضیحی بدی؟

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام
میشه بگی چه تجربه ای از استفاده از این کمپرسور بدست آوردی؟
یعنی خریدت خوب بوده؟
قیمتش به چه شکلی بود؟

بکس بادی خوب کار میکنه؟
چقدر طول میکشه بادش خالی بشه؟
کلا ممنون میشم یه توضیحی بدی؟

سلام . خوب من استوک گرفتم و خیلی خوش قیمت . 3 اسب دو سیلندر هست کاربریم تا حالا فقط پیستوله رنگ بوده . میزان رنگ و باد خروجی پیستوله رو روی حداکثر بزارم تقریبه کمپرسور به طور دائم روشن هست . به نظر من برای کار مکانیکی و غیره حتی همین رنگ کاری زیاد جالب نیست چون مخزنش زود خالی میشه اگر می خواید بخرید حداقل با مخزن 100 لیتری بخرید . 50 لیتری واقعا جواب نمبده

alireza386444

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام .
یک عدد کمپرسور هوا نیاز داشتم .
8 یا 10 لیتر .
موتور یخچالی نباشد .

ممنون میشم پیشنهاد بدید
سلام دوست عزیز
بهت پیشنهاد می کنم قبل از خرید کمپرسور حتما راهنمای خرید کمپرسور باد مطالعه کنید. تمامی مطالب موردنیاز برای خرید کمپرسور در این مقاله موجود است به همراه معرفی شرکت های معتبر خرید کمپرسور

بالا