• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کپدیس یا راک برای نکسوز اس 9020 یا 9023

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

کسی آک موجود داره میخوام .

ترجیجا" اصلی .

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
100 متر پایین تر بعد از نمایندگی هیوندا.. یه پاساژ هست خلوت ه همیشه... وارد که میشی ته پاساژ رو به روت پله های اضطراری مانند ه... همون پله ها رو میری پایین یکم خطری و مخوف هم هست... می رسی به زیر ه پاساژ یه فروشگاه کلی فروش ه 700 متر فکر کنم اندازش باشه نصف لوازم جانبی مشهد و اون میده... :دی
___
اگه بتونی مخ شو بزنی تکی هم میده بهت... برچسب واسه نوت میداد 2 تومن.. گارد می داد 6 تومن..!!!! { این و یه بار برو اگه چیزی هم نخری دیدنش جالبه... }

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
100 متر پایین تر بعد از نمایندگی هیوندا.. یه پاساژ هست خلوت ه همیشه... وارد که میشی ته پاساژ رو به روت پله های اضطراری مانند ه... همون پله ها رو میری پایین یکم خطری و مخوف هم هست... می رسی به زیر ه پاساژ یه فروشگاه کلی فروش ه 700 متر فکر کنم اندازش باشه نصف لوازم جانبی مشهد و اون میده... :دی
___
اگه بتونی مخ شو بزنی تکی هم میده بهت... برچسب واسه نوت میداد 2 تومن.. گارد می داد 6 تومن..!!!! { این و یه بار برو اگه چیزی هم نخری دیدنش جالبه... }

موبایلِ توس ؟؟ اونجا رو هم 4 5 ساله ازش خرید میکنم :)))) مغازش خیلی بزرگه نامرد . بیشتر گوشی های بازاری رو داره برای وان ایکس ، نکسوز ها هیچی نداره !

بالا